Spaans leren in Salamanca voor jongeren


Spaans leren in Salamanca met jongeren uit de hele wereld: een taalreis naar Salamanca zorgt voor een geweldige ervaring in een betoverende Spaanse stad! Niet alleen wordt er in Salamanca heel zuiver Spaans gesproken, het is ook de oudste universiteitsstad van Spanje. Omdat de stad vrij klein is voelen jongeren zich hier snel thuis! Salamanca wordt ook wel de “Gouden Stad” genoemd, dankzij het vele glimmende zandsteen in de stad. De schilderachtige stad is niet alleen vanwege de prachtige culturele bezienswaardigheden een populaire bestemming, ook de gezelligheid van de stad speelt voor veel jongeren een grote rol! De stad is vol met typisch Spaanse tapas barretjes en gezellige terrassen. Dit alles maakt Salamanca al heel lang een geliefde bestemming voor jongeren om Spaans te leren!

Spaans leren op een internationaal erkende taalschool in Salamanca

Jongeren die ervoor kiezen om Spaans te leren in Salamanca zullen lessen volgen op een internationaal erkende taalschool. Onze partnerschool Mester, is o.a. geaccrediteerd door Instituto Cervantes, waardoor de kwaliteit van het onderwijs gewaarborgd wordt. De taalschool om Spaans te leren voor jongeren is gevestigd in een prachtig historisch gebouw, middenin het centrum van Salamanca. Dankzij de centrale ligging in Salamanca kiezen veel jongeren voor deze stad als bestemming voor hun taalcursus Spaans!

Een taalcursus Spaans voor jongeren vanaf 16 jaar

Het programma voor jongeren in Salamanca is geschikt voor jongeren vanaf 16 jaar. Vanaf 16 jaar kun je deelnemen aan elke cursus Spaans uit het programma van Mester. De lesgroepen worden ingedeeld naar Spaans kennisniveau. Hoewel Salamanca onder jongeren een heel geliefde stad is om Spaans te leren, kun je dus met mensen van alle leeftijden in de klas zitten. Salamanca is voor jongeren niet alleen een geliefde stad om een zomercursus Spaans te doen, het is ook een erg leuke bestemming om Spaans te leren voor een langere tijd, bijvoorbeeld als (deel van) een tussenjaar.

Activiteiten en excursies

Tijdens de taalreis naar Salamanca ga je van maandag t/m vrijdag naar school om Spaanse lessen te volgen. Spaans leren doe je echter niet alleen tijdens de lessen op school, je leert het ook door deel te nemen aan de activiteiten en excursies die de taalschool organiseert voor jongeren! Zo kun je mee doen aan activiteiten op school, zoals kooklessen, filmavonden, workshops over de Spaanse cultuur, Spaanse diners etc. Ook worden er regelmatig sportactiviteiten georganiseerd én excursies naar omliggende plaatsen en bezienswaardigheden, zoals Madrid, Valladolid, Zamora, Segovia en Ávila.

Het verblijf in Salamanca

Jongeren van 16 en 17 jaar verblijven in Salamanca bij een Spaans gastgezin. Omdat de stad niet zo groot is, wonen de gastgezinnen in Salamanca altijd op loopafstand van de taalschool. Dit is één van de redenen waarom de stad zo geliefd is om Spaans te leren voor jongeren! Door bij een Spaans gastgezin te verblijven, word je volledig ondergedompeld in de Spaanse taal en cultuur. Er is geen betere manier om Spaans te leren én om de Spaanse cultuur echt goed te leren kennen!

Jongeren vanaf 18 jaar kunnen ook kiezen voor een gedeelde residentie of appartement.

Spaans leren voor jongeren onder de 16 jaar

Ben je nog geen 16 jaar of ben je op zoek naar een compleet georganiseerd programma alleen voor jongeren? Dan zijn er veel andere taalcursussen Spaans in Spanje voor jongeren mogelijk! Op veel bestemmingen worden jongerencursussen Spaans aangeboden voor jongeren vanaf 12 jaar en zelfs jonger. Bij deze programma’s kom je in een lesgroep samen met andere internationale jongeren en hierbij zijn alle activiteiten en excursies inbegrepen.

Spreekt een 16+ cursus jou meer aan? Kijk dan ook eens naar de taalcursussen Spaans in Spanje voor volwassenen of neem contact met ons op voor meer informatie over onze taalreizen naar het buitenland.

lees verder »
Mester
(63)

Taalcursussen voor Jongeren op Mester

Onze partnerschool Mester hanteert als minimum leeftijd 16 jaar. Dus ben je 16 jaar of ouder, dan kun je deelnemen aan elke cursus Spaans uit hun programma. Alle lesgroepen worden ingedeeld naar kennisniveau. Hoewel Salamanca onder jongeren een heel geliefde stad is, kun je dus met mensen van alle leeftijden in de klas zitten. lees verder »
Minimum leeftijd:
16 jaar
Max. per lesgroep:
14 personen
Geopend:
hele jaar

Weer in Salamanca

Maand Max
°C
Min
°C
Zonne-
uren
Okt 18 7 6
Nov 12 3 4
Dec 8 1 3
Jan 8 2 4
Feb 13 0 6
Maart 14 2 7
Apr 16 5 8
Mei 19 6 8
Juni 26 11 11
Juli 29 13 11
Aug 29 13 10
Sept 24 10 8

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes