Spaans leren in Santiago de Cuba voor volwassenen


Een taalcursus Spaans in Cuba voor volwassenen, in de vroegere hoofdstad, aan een brede baai in het zuiden van het eiland en aan de voet van de bergen van de Sierra Maestra. Dat klinkt als een droombestemming om Spaans te leren! Santiago de Cuba is de op één na grootste stad van Cuba en staat bekend als de meest Caribische en meest exotische stad van het eiland. Spaans leren in Santiago de Cuba is Spaans leren in een havenstad die vroeger heel belangrijk was. Om deze reden hebben vele verschillende culturen hier hun invloeden doen gelden. Zo ontstond er een boeiende smeltkroes waardoor Santiago zich op cultureel gebied (literatuur, muziek) ontwikkelde tot één van de belangrijkste steden van Cuba. Spaans leren in Santiago de Cuba is daarom zeker een bijzondere ervaring. Hier maak je kennis met zowel het socialistische systeem als de uitbundige Caribische mentaliteit; om die laatste eigenschap is Santiago de Cuba befaamd!

Spaans leren in Santiago de Cuba bij StudyTeam Cuba

Spaans leren in Santiago de Cuba doe je bij onze partnerschool StudyTeam Cuba. Er is geen vaste schoollocatie in Santiago, alleen een ontmoetingspunt waar alle studenten elkaar ontmoeten en vanuit daar leuke activiteiten en excursies plannen. De Spaanse lessen vinden plaats bij je gastgezin of bij de leraar thuis. Een erg kleinschalige en persoonlijke manier van Spaans leren, waardoor je de taal in een korte periode op een intensieve manier kunt leren!

Verschillende manieren van Spaans leren in Santiago de Cuba

Er zijn verschillende cursussen voor volwassenen beschikbaar om Spaans te leren in Santiago de Cuba. De algemene taalcursus Spaans vindt plaats in kleine, internationale lesgroepen. Vanwege de kleine groepen, wordt deze cursus “minigroep Spaans” genoemd. Naast de groepslessen Spaans, is het mogelijk om individuele lessen bij te boeken. 

Voor de volwassenen die graag meer willen leren over de lokale cultuur, worden er dans- en muzieklessen georganiseerd. Bij de danscursus kun je kiezen uit salsa, mambo, rumba en son. Beginners starten met salsa. Bij de muzieklessen heb je de keuze uit percussie en gitaar.

Verblijf bij een gastgezin tijdens het Spaans leren in Santiago de Cuba 

Tijdens het Spaans leren in Santiago de Cuba verblijf je bij een lokaal Spaanstalig gastgezin. Zo leer je het Cubaanse leven goed kennen en kan je jouw Spaanse lessen meteen in de praktijk toepassen. Het verblijf is op basis van halfpension; het gastgezin zal het ontbijt en avondeten voor je bereiden. Een ideale manier om de Cubaanse specialiteiten te kunnen proberen!

Ontdek Santiago tijdens het Spaans leren voor volwassenen

Naast de Spaanse lessen blijft er voldoende tijd over om het prachtige Santiago de Cuba te ontdekken! Iedere donderdagavond komen de cursisten van de taalschool bijeen om met elkaar plannen te maken voor het weekend. Cuba biedt ontzettend veel mogelijkheden en een medewerker van StudyTeam Cuba kan je helpen met het plannen van excursies. 

Spaans leren kan in veel verschillende landen! Kijk verder op onze website voor meer informatie over de taalreizen Spaans voor volwassenen, of neem contact met ons op voor het volledige aanbod taalreizen naar het buitenland.

lees verder »

Taalcursussen voor Volwassenen op Studyteam Cuba

Tijdens je taalcursus Spaans in Santiago de Cuba kun je naast Spaanse lessen ook de omgeving verkennen. Elke donderdagavond komen de cursisten bij elkaar om de plannen voor het weekend te bespreken. Een medewerker ter plaatse zorgt voor de uitvoering van de excursiewensen! Maak dus van de gelegenheid gebruik om samen met je studiegenoten het afwisselende landschap en de historische steden op Cuba te ontdekken. lees verder »
Minimum leeftijd:
16 jaar
Max. per lesgroep:
3 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin
Cursusperiode:
1-12 weken, 1 week vanaf €385

Weer in Santiago de Cuba

Maand Max
°C
Min
°C
Zonne-
uren
Apr 31 22 7
Mei 32 23 7
Juni 33 24 6
Juli 34 24 7
Aug 34 24 7
Sept 33 24 5
Okt 33 23 5
Nov 32 22 6
Dec 31 21 7
Jan 30 20 6
Feb 31 20 7
Maart 31 21 7

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes