Spaans leren in Santo Domingo voor volwassenen


De hoofdstad van de Dominicaanse Republiek, Santo Domingo, is gelegen aan de zuidkust van het eiland en is een grote en levendige stad met bijna 3 miljoen inwoners. Er is een oud, kolonial deel in de stad, dat ook wel “intramuros” genoemd wordt, aangezien het vroeger door stadsmuren werd omgeven. De oude stad is zeker een bezoekje waard en staat zelfs op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Wanneer je in Santo Domingo bent om Spaans te leren, is er genoeg tijd om deze gezellig chaotische stad te leren kennen. Het is de ideale bestemming voor een taalcursus Spaans in de Dominicaanse Republiek voor volwassenen.

Leer Spaans in het historische centrum van Santo Domingo

De taalcursussen Spaans in Santo Domingo voor volwassenen worden gegeven op onze partnerschool Hispaniola. Deze internationale taalschool ligt middenin het historische stadscentrum van de stad in een prachtig koloniaal gebouw. Je leert hier Spaans samen met andere volwassenen vanuit de hele wereld, waardoor er een internationale sfeer heerst op school. De taalschool heeft al jarenlang ervaring met het geven van Spaanse cursussen aan volwassenen en alle docenten zijn erkend en native speakers van de Spaanse taal. Het gebouw beschikt ook over een restaurant: de centrale ontmoetingsplaats voor alle cursisten. Hier kun je dus de andere volwassenen leren kennen tijdens het Spaans leren in Santo Domingo. Naast de Spaanse lessen, worden er ook activiteiten georganiseerd door de taalschool. Zo krijg je de kans om je medecursisten én de omgeving beter te leren kennen. Verder blijft er natuurlijk ook voldoende tijd over om zelf op pad te gaan en dit prachtige eiland te ontdekken.

In kleine groepen Spaans leren in Santo Domingo

De taalschool in Santo Domingo biedt verschillende taalcursussen aan voor volwassenen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor groepslessen, waarbij alle aspecten van de Spaanse taal aan bod komen. De lessen zijn zeer interactief en de focus ligt op conversatie. Doordat het een kleine taalschool is, is er voldoende persoonlijke aandacht voor iedere cursist. Naast de groepslessen Spaans, kun je ervoor kiezen om individuele lessen te volgen.

De Dominicaanse cultuur leren kennen tijdens een taalcursus Spaans

Naast Spaans leren biedt de taalschool in Santo Domingo volwassenen ook de mogelijkheid om meer te leren over de lokale (eet)cultuur. Zo kun je ervoor kiezen om naast de Spaanse lessen deel te nemen aan cultuurlessen, waarbij je meer leert over de kunst, cultuur, geschiedenis, folklore, de media en de politieke en economische situatie van de Dominicaanse Republiek. Lijkt het je leuk om samen met een ‘doña’ typisch creoolse maaltijden te leren bereiden, kies dan zeker voor deze extra lessen. Tijdens iedere kookles bereid je een compleet menu. Een erg leuke en lekkere manier om met de Spaanse taal bezig te zijn!

Een complete onderdompeling in de Spaanse taal 

Tijdens het Spaans leren in Santo Domingo krijg je de unieke kans om bij een lokaal gastgezin te verblijven. Door bij een Dominicaanse familie te verblijven, leer je de lokale cultuur en de Spaanse taal pas echt goed kennen. Je wordt namelijk volledig ondergedompeld in de taal én cultuur van het land. Wanneer je liever in een accommodatie verblijft samen met andere cursisten, dan zijn er ook mogelijkheden. 

Wordt het Spaans leren in Santo Domingo? Of ben je er toch nog niet helemaal uit? Bekijk de andere taalreizen Spaans voor volwassenen of neem telefonisch, per mail of via de chat contact op met StudyTravel voor meer informatie over alle mogelijk taalreizen naar het buitenland.

lees verder »
 

Taalcursussen voor Volwassenen op Hispaniola

De taalschool "Academia Hispaniola" is gevestigd in een koloniaal gebouw in het historische centrum van Santo Domingo. Het is de ideale locatie voor een interessante studievakantie. In het gebouw zijn een bar en een restaurant die een gezellige ontmoetingsplaats zijn voor de studenten. lees verder »
Minimum leeftijd:
18 jaar
Geopend:
hele jaar

Weer in Santo Domingo

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
June 31 22 6
July 31 22 6
Aug 31 23 7
Sept 31 22 7
Oct 31 22 6
Nov 30 21 10
Dec 30 20 6
Jan 29 19 6
Feb 30 19 6
Mar 29 20 7
Apr 30 21 7
May 30 22 6
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes