Taalvakantie Duits in München voor jongeren


Bij een taalvakantie Duits in München kun je Duits leren in één van de leukste steden van Duitsland! München is de derde grootste stad van Duitsland en heeft veel kastelen, parken, paleizen, kerken en musea om te bezoeken. Daarnaast ligt de stad vlakbij de Alpen. Bij het zomerkamp voor jongeren wordt het beste van beide werelden gecombineerd. Je verblijft namelijk midden in de natuur, maar gaat wel drie keer per week op excursie naar het centrum van München. Hierbij ga je musea of bezienswaardigheden bezoeken, zoals het Nymphenburg paleis, de kathedraal Frauenkirche, het stadion van Bayern München of het Olympiapark. De rest van de tijd volg je Duitse lessen en kun je meedoen aan andere activiteiten. Hierbij ontmoet je jongeren van over de hele wereld, die net zoals jou naar München komen om een taalcursus Duits te combineren met een plezierige zomervakantie. 

De taalvakantie Duits in München voor jongeren van 15-17 jaar

De vakantiecursus Duits in München is gericht op jongeren van 15 t/m 17 jaar en wordt georganiseerd door onze partnerschool GLS juniors. De taalvakantie is een compleet pakket van cursus, verblijf op basis van volpension, activiteiten, excursies en een luchthaventransfer. Hierbij is een Duitse taalcursus van 20, 25 of 30 lessen per week inbegrepen. Je kunt dus zelf kiezen hoe intensief je de cursus wilt maken. Na de lessen wordt de middag ingevuld met sport- en spelactiviteiten of excursies naar het centrum. Ook is er een dagexcursie in het weekend.

Het verblijf bij de Duitse taalvakantie in München

Bij het taalkamp Duits in München verblijf je in een Beiers hotel, waar je een kamer deelt met medecursisten. Het hotel ligt ten zuiden van München, aan een groot meer. Dit betekent dat je kunt zwemmen in de zomer! Ook kun je de natuur in gaan of wandelen in de bergen.  

Supervisie tijdens de taalvakantie Duits in München

Tijdens de taalvakantie Duits in München ben je in goede handen bij onze partnerschool GLS. De activiteiten en excursies zijn altijd onder supervisie van groepsleiders. Ook de rest van de dag is er toezicht, onder andere door de docenten. Daarnaast is er een avondklok van elf uur. Dit betekent dat je altijd uiterlijk 11 uur ’s avonds terug moet zijn op je kamer, met uitzondering van begeleide activiteiten die langer duren. 

Meer informatie over de taalvakantie Duits in München?

Wil je graag meer informatie over de Duitse taalvakanties in München voor jongeren? Neem dan contact met ons op. Wij zitten voor je klaar en beantwoorden graag al jouw vragen. Als je op zoek bent naar een taalvakantie Duits in Duitsland buiten de zomerperiode, bekijk dan onze andere bestemmingen. Zo wordt de taalvakantie Duits in Augsburg ook buiten het hoogseizoen georganiseerd. Daarnaast hebben we nog veel andere taalvakanties voor jongeren in het buitenland en kun je vaak vanaf 16 jaar al meedoen aan de taalvakanties voor volwassenen

lees verder »

Taalcursussen voor Jongeren op GLS Intensive Juniors

Het intensieve jongerenprogramma in München is speciaal ontwikkeld voor jongeren tussen de 15 en 17 jaar oud, die Duits willen leren op een effectieve en snelle manier. lees verder »
Minimum leeftijd:
15 jaar
Max. per lesgroep:
12 personen
Geopend:
hele jaar

Weer in München

Maand Max
°C
Min
°C
Zonne-
uren
Jan 2 -5 2
Feb 4 -4 3
Maart 8 -1 4
Apr 13 3 5
Mei 17 7 6
Juni 21 10 7
Juli 23 12 8
Aug 22 12 7
Sept 19 9 6
Okt 14 4 4
Nov 7 0 2
Dec 3 -4 2

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes