Taalvakantie Frans in Parijs voor jongeren


Bij een taalvakantie Frans in Parijs kun je de Franse taal leren en tegelijkertijd de beroemde bezienswaardigheden ontdekken van deze lichtstad. Beklim de Eiffeltoren, geniet van een boottocht over de Seine of bezoek één van de vele musea zoals het Centre Pompidou. Door alle excursies die na de Franse lessen worden georganiseerd, zul je de kans krijgen om veel van Parijs te zien. Daarnaast kun je in het weekend op dagexcursie naar bijvoorbeeld Disneyland of de kastelen van de Loire vallei. Ook worden er welkomstfeesten en sportactiviteiten georganiseerd, zoals voetbal of tafeltennis. Je verblijft tijdens het taalkamp Frans in Parijs samen met je leeftijdsgenoten op de campus van de taalschool, waardoor je elkaar goed zult leren kennen en terug zult komen met nieuwe vrienden van over de hele wereld!

Taalvakanties Frans in Parijs voor jongeren van 12-17 jaar 

Bij een taalreis Frans in Parijs worden taallessen gecombineerd met een activiteitenprogramma en verblijf op de campus, inclusief maaltijden. Het programma wordt georganiseerd door ons partnerinstituut Accord Ecole de Langues en is gericht op 12- tot 17-jarigen. Het instituut is gelegen in het zuidelijke deel van Parijs, dichtbij populaire bezienswaardigheden zoals het Louvre en de Eiffeltoren. 

Taallessen tijdens de taalvakantie Frans in Parijs

Tijdens de taalvakantie Frans in Parijs wordt een taalcursus Frans gevolgd van 20 of 25 lesuren per week. Hierbij zul je op een plezierige en interactieve manier Frans leren. Communicatie staat centraal, waardoor je jouw communicatieve vaardigheden in de praktijk kunt oefenen. Naast het oefenen met Frans spreken, zal er ook veel aandacht worden besteed aan de andere taalvaardigheden, zoals lezen, luisteren en schrijven.

Een taalvakantie Frans in Parijs zonder zorgen 

Onze partnerschool die de taalcursus Frans in Parijs organiseert, heeft een campus waar lessen en verblijf gecombineerd worden. Deze campus biedt een rustige en veilige omgeving, met 24 uur per dag toezicht. Het is ´s avonds niet mogelijk om de campus te verlaten en overdag gaan overal begeleiders mee naartoe. Hierdoor kun je zorgeloos op taalvakantie Frans naar Parijs zonder je ouders.

Taalvakanties Frans in Frankrijk voor jong en oud

Lijkt het je leuk om op taalvakantie te gaan, maar weet je nog niet precies waar je heen wilt? Bekijk dan eens onze andere taalvakanties Frans in Frankrijk. Zo bieden we nog op 5 andere locaties Franse taalvakanties en hebben we ook een aantal bestemmingen waar (bijna) het hele jaar door taalvakanties voor jongeren worden georganiseerd. 

lees verder »
 
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes