Tussenjaarbeurs: alle informatie bij elkaar

Denk jij erover om er een jaartje tussenuit te gaan? Of twijfel je nog of het voor jou de beste keuze is? Kom dan naar de Tussenjaarbeurs! Niet alleen vind je hier heel veel mogelijkheden om jouw tussenjaar te plannen, ook word je geïnformeerd over de voordelen en risico's van een tussenjaar.

Wanneer: zaterdag 23 juni van 12.00 tot 17.30 uur

Waar: Oranjesingel 19 in Nijmegen (routebeschrijving)

Voor wie: voor iedereen die er langere tijd tussenuit wil gaan, voor een heel tussenjaar of een deel ervan. En verder iedereen die geïnteresseerd is in een onvergetelijke buitenlandervaring, kort of lang! :-)

Wie en wat vind je op de Tussenjaarbeurs

Op de beurs vind je 3 organisaties die je kunnen helpen om jouw plannen concreet te maken. Je kunt al je vragen stellen en eventueel een persoonlijk plan opstellen. 's Ochtends is er ook iemand van het Tussenjaarkenniscentrum aanwezig om een presentatie te geven.

StudyTravel Taalreizen

Taal, cultuur en internationale contacten zijn de ingrediënten van een taalstudie in het buitenland. Je kunt officiële diploma's halen, verschillende landen en/of taalcursussen combineren etc. Je verblijft bij een gastgezin of in een studentenappartement. Behalve de taal, leer je tijdens zo'n periode vooral jezelf ook heel goed kennen! We vertellen je er graag alles over.

Activity International

Of je nou gaat backpacken tijdens een tussenjaar, vrijwilligerswerk gaat doen na je studie, op een highschool gaat studeren, au pair wordt of tijdens de zomervakantie op een summercamp gaat werken, Activity International regelt het voor je. En dat doen we met veel plezier! Wat je plannen of dromen ook zijn: doe het gewoon en let's make some memories!

Bonaire Break

Tijdens een tussenjaar ga je de wereld ontdekken en probeer je achter jouw studiekeuze te komen. Bonaire Break helpt je daarbij graag op weg. Je gaat op reis met een groep leeftijdsgenoten en je gaat de reis van je leven maken. Door het persoonlijke studiecoachings traject ontdek je ook nog eens welke studie er bij jou past.

Programma Tussenjaarbeurs

Gedurende de dag worden er verschillende presentaties gegeven:

12.15 uur Tussenjaarkenniscentrum: planning en effecten van een tussenjaar, en de effecten van ouders hierop

13.15 uur StudyTravel: vergroot je wereld door meerdere talen te spreken

14.15 uur Activity International: backpacken, vrijwillgerswerk, au pair, highschool en méér

15.15 uur Bonaire Break: het tropische tussenjaar traject. Zes weken wonen en werken op Bonaire plus hulp bij jouw studiekeuze. Groepsreis.

 

 

Formulier aanmelden tussenjaarbeurs
Ik kom graag op de tussenjaarbeurs op zaterdag 23 juni 2018

Voornaam

Achternaam
E-mail
Telefoonnr
Ik kom met personen

Ik kom naar de presentatie van:
(je mag meerdere aankruisen)


Opmerkingen:
 

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes

International Association of Language Centres Association of Language Travel Organisations World Youth Student and Educational Travel Confederation World Youth Student and Educational Work & Volunteer Abroad STUDY WYSE