Volg één van onze webinars!

Leuk dat je één van onze webinars wil volgen! Je kunt je onderaan deze pagina inschrijven voor één (of meerdere) van onze webinars. Na je aanmelding ontvang je per mail een bevestiging en op de dag van het webinar sturen we je een link zodat je deel kunt nemen. Hieronder vind je een overzicht van alle geplande webinars tot nu toe: 

 • Donderdag 13 augustus om 16.00 uur: Cambridge examencursus
  Wil jij een officieel erkend diploma op het gebied van Engels? Wij vertellen je alles wat je moet weten over de Cambridge examencursus
 • Dinsdag 18 augustus om 15.00 uur: Taalcursussen voor jongeren
  Ben jij tussen de 11 en 18 jaar en wil jij een taal leren in je schoolvakantie? Wij bieden complete jongerenprogramma's inclusief activiteitenprogramma!
 • Donderdag 20 augustus om 16.00 uur: Taalcursussen voor professionals
  Wil jij o.a. jouw Engels, Duits of Frans op de werkvloer een boost geven? Wij bieden verschillende cursussen aan waar jij jouw commerciële taalkennis kunt opfrissen. 
 • Dinsdag 25 augustus om 16.00 uur: Tussenjaar
  Ben jij klaar met de middelbare school en twijfel je over een tussenjaar? Wij vertellen je waarom een taalreis goed past in een tussenjaar!
 • Donderdag 27 augustus om 15.00 uur: Accommodatiemogelijkheden
  Er zijn veel verschillende opties waar je kunt verblijven tijdens jouw taalreis, maar de vraag is: welke accommodatie past het beste bij jou?

Houd deze pagina in de gaten. Zodra er nieuwe webinars gepland worden zal dat hier bekend worden gemaakt.

Komt de dag/tijd van een webinar jou niet uit? Geen probleem! Laat het ons even telefonisch, per mail of via de chat weten en dan plannen we een Skypegesprek met je in op een moment dat het jou schikt.

Hoe werkt Zoom?

Onze webinars worden verzorgd via Zoom. Dit programma kun je gratis downloaden op je computer, laptop, tablet of telefoon. De link die je per mail van ons ontvangt, kun je vlak voor aanvang van het webinar openen. Vervolgens krijg je de presentatie te zien en kun je één van onze medewerkers via audio horen. Je komt zelf dus niet in beeld en zult ook niet te horen zijn. Wanneer je vragen hebt, dan kun je dat in de Zoomchat laten weten, zodat wij deze direct kunnen beantwoorden.  

Zelf een onderwerp aandragen

Heb jij zelf een specifiek onderwerp waar je meer over wil weten? Geef dit dan via de mail aan ons door. Zo kunnen wij onze webinars op jouw wensen laten aansluiten. 

Aanmeldformulier:

Dhr Mw
Voornaam
Achternaam
Email
Telefoonnr
Keuze webinar:
Opmerking:

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes