SGR

Contact over groepsreizen

Enthousiast geworden en zijn er toch nog wat onduidelijkheden of vragen? Bekijk gerust de FAQ groepsreizen pagina of neem contact met ons op!

We zijn telefonisch bereikbaar op 024 - 3 888 666 van maandag tot vrijdag van 09:00 - 17:30 uur. Vraag bij het bellen naar de afdeling groepsreizen. Onze collega's zullen je dan doorverbinden met een van de groepsreismedewerkers.

Benieuwd naar het team? Leer ons alvast een beetje kennen.

We vinden het prettig om even telefonisch contact te hebben aangezien het grootste gedeelte van onze reizen maatwerk zijn. Dan kunnen we direct een compleet beeld krijgen en eventueel al direct wat vragen beantwoorden. Komt dit niet voor je uit? Geen probleem dan beantwoorden we je vragen ook graag per mail of via het contactformulier hieronder. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Woon je in de buurt van Nijmegen of lijkt het je leuk om eens bij ons langs te komen op kantoor? Je bent van harte welkom! Wij kunnen uiteraard ook langskomen op locatie voor een kennismakingsgesprek. Laat hieronder even weten welke dag en tijd jou het beste uitkomen dan gaan we kijken naar de beschikbare opties.

Ons team van de afdeling groepsreizen gaat graag voor je aan de slag. Tot snel!

Groeten, 
Erika en Fauve 

laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes