Taalreizen Duits naar Duitsland en Oostenrijk


Waarom kiezen voor een taalreis Duits?

Duits is een populaire tweede taal. Het is een zeer belangrijke taal geworden voor werk, toerisme en hoger onderwijs. Met kennis van de Duitse taal en cultuur heb je altijd een voorsprong. Of je het nu nodig hebt voor je werk, studie, of dat je de taal als hobby gaat leren: cursisten van alle leeftijden gaan op taalreis om goed Duits te leren!

Mogelijkheden om Duits te leren in het buitenland

Wil jij goed Duits leren spreken, je woordenschat uitbreiden en de grammatica onder de knie krijgen? Ga dan op taalreis naar Duitsland of Oostenrijk! Wij werken samen met internationale taalscholen in het buitenland en bieden intensieve taalcursussen Duits voor alle leeftijden en niveaus, van beginner tot gevorderd.

Bestemmingen voor een taalreis Duits in het buitenland

Op zoek naar een goede taalcursus Duits? Snel Duits leren op een leuke manier in internationale lesgroepen kan in Duitsland en Oostenrijk!

Een populaire stad in Duitsland voor een taalcursus is Berlijn, de hoofdstad en tevens de grootse stad van het land. Berlijn staat bekend als één van de meest culturele, politieke en wetenschappelijke centra van Europa. Berlijn heeft vele parken en rivieren en is daardoor ook een mooie groene stad. Een fijne bestemming om een korte- of lange tijd door te brengen gedurende de Duitse taalreisHamburg is een levendige en hippe havenstad en daarmee ook een leuke bestemming voor een taalreis Duits. Voor diegenen die op zoek zijn naar rust, is een taalreis naar Münster, Regensburg of Lindau ideaal.

In Oostenrijk kan je Duits leren in de romantische stad Wenen. De taalschool ligt midden in het centrum en biedt een prachtig uitzicht over de stad. In de buurt vind je belangrijke bezienswaardigheden, zoals het Schönbrunn-paleis.

Taalreizen Duits voor alle leeftijden

Een taalreis Duits is geschikt voor alle leeftijden, van jongeren tot volwassenen. De jongere cursisten die graag Duits willen leren, in de leeftijd 16-20 jaar, kunnen vaak aan zowel een taalreis voor jongeren (vnl. zomerprogramma's) als een taalreis voor volwassenen (met startdata het hele jaar door) deelnemen. Veel Duitse taalscholen hanteren namelijk 16 jaar als minimumleeftijd voor een taalcursus voor volwassenen. Heb je Duits nodig voor je werk? Kijk dan eens naar onze taalcursussen voor professionals en speciale taalreizen Duits voor leraren.

Alle leraren zijn specialisten in het geven van Duits als vreemde taal. De lessen zijn erg interactief, zodat je meteen vanaf het begin de Duitse taal echt leert spreken. Ons meest populaire programma tijdens taalreizen is de Intensieve cursus. Tijdens de intensieve cursus Duits leer je voornamelijk algemeen taalgebruik. Deze cursus Duits kun je al doen vanaf 1 week en je hebt les in een kleine, internationale lesgroep. Ben je op zoek naar een cursus ingevuld naar jouw wensen en kennisniveau? Dan is de Speciaal Intensieve cursus Duits de perfecte optie. De intensieve taalreis Duits kun je namelijk aanvullen met individueel onderwijs. Samen met de docent stel je zelf het lesprogramma samen.

Op onze homepage vind je meer informatie over onze taalreizen naar het buitenland.

lees verder »
Volwassenen
>
Jongeren
>
Leraren
>
Professionals
>
 
 
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes