Taalreizen Portugees in Portugal en Brazilië


Portugees leren tijdens een taalreis in Portugal of Brazilië: dit is voor het leren en beter beheersen van de Portugese taal de ideale mogelijkheid. Door Portugees te leren in Portugal of Brazilië kun je wat je hebt geleerd tijdens de taalreis direct toepassen in de praktijk, bijvoorbeeld door activiteiten en excursies die de taalschool aanbiedt, of door dingen te ondernemen met je gastgezin. Naast de taal krijg je op taalreis ook veel mee van de cultuur en de gewoonten van het land.

De duur van een taalreis

Een taalreis Portugees kan zolang duren als je wilt. Het is al mogelijk om vanaf één week op taalreis te gaan, maar je kunt er ook voor kiezen om een aantal weken- of maanden naar het buitenland te gaan om Portugees te leren. 

Een taalreis voor een korte periode

Wat wordt er verstaan onder een korte periode voor een Portugese taalreis? Een korte periode bestaat uit 1 tot 4 weken. De meeste studenten leren de taal na 2 weken goed kennen en beheersen de taal na 4 weken op redelijk niveau. Dit gaat in het buitenland een stuk sneller, vanwege de directe toepassing in de praktijk. Wil je in een korte periode veel leren, kies dan voor een intensieve taalreis met zoveel mogelijk lessen. Naast intensieve cursussen bieden wij ook speciaal intensieve en individuele cursussen aan. Op deze manier wordt er meer aandacht aan jou besteed en word je persoonlijk geholpen gedurende de taalreis in Portugal of Brazilië.

Taalcursus Portugees voor een langere periode

Het is ook mogelijk om voor een langere periode op taalreis te gaan, bijvoorbeeld een aantal weken of maanden. Op die manier leer je het land en de taal echt goed kennen en ervaar je hoe het is om een tijdje in het buitenland te wonen. Naast de Portugese lessen is er elk weekend de mogelijkheid om op excursie te gaan zodat je de rest van het land kunt ontdekken en de taal direct kunt toepassen in de praktijk!

Voor wie zijn de taalreizen bedoeld?

De taalreizen naar Portugal en Brazilië zijn geschikt voor iedereen vanaf 16 jaar. De cursussen worden aangeboden op alle niveaus, vanaf beginnersniveau t/m vergevorderd. Voor iedereen is er een passende taalreis.  Ook voor leraren zijn er cursussen die gericht zijn op het bijspijkeren van de taal en kennis van het vak. Er zijn opfriscursussen, Erasmus+ cursussen en cursussen om leraar te worden. In Portugal vindt de lerarencursus Portugees plaats op onze partnerschool in Lissabon.

De taalcursussen Portugees vinden het hele jaar door plaats! Wil je bijvoorbeeld een vakantie combineren met het leren van de Portugese taal? Of wil je voor langere tijd in Portugal of Brazilië wonen en studeren? Neem dan contact met ons op via de chat op onze website of door ons te bellen of te mailen. Voor meer taalreizen naar het buitenland kun je ook terecht op onze website!

lees verder »
Leraren
>
Volwassenen
>
 
 

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes