Taalreizen Portugees


Een taalreis naar Portugal of Brazilië: dit is de beste manier om de Portugese taal te leren! Door een taalcursus Portugees te volgen in het buitenland, zal je volledig worden ondergedompeld in de Portugese taal en cultuur. Je kunt alles wat je tijdens de taalcursus leert direct in de praktijk toepassen, via de activiteiten en excursies die de taalschool organiseert, of samen met je gastgezin. Naast de taal krijg je op taalreis ook veel mee van de lokale cultuur en de gewoonten van het land waar je verblijft.

Hoe lang duurt een taalreis Portugees?

Een taalreis Portugees kan zolang duren als je zelf wil. Het is al mogelijk om vanaf een of twee weken op taalreis te gaan, maar je kunt er ook voor kiezen om een aantal maanden naar het buitenland te gaan om Portugees te leren. Hoe langer je in het buitenland verblijft, hoe sneller je je thuis gaat voelen in een vreemd land en hoe sneller je de taal onder de knie krijgt.

Een taalreis Portugees voor een korte periode

Wat wordt er verstaan onder een korte periode voor een Portugese taalreis? Een korte periode bestaat uit 1 tot 4 weken. De meeste studenten leren de taal na 2 weken goed kennen en beheersen de taal na 4 weken op redelijk niveau. Dit gaat in het buitenland een stuk sneller, vanwege de directe toepassing in de praktijk. Wil je in een korte periode veel leren, kies dan voor een intensieve taalreis met zoveel mogelijk lessen. Naast intensieve groepscursussen, bieden wij ook speciaal intensieve en individuele cursussen aan. Op deze manier wordt er meer aandacht aan jouw persoonlijke doelen besteed gedurende de taalreis in Portugal of Brazilië.

Taalcursus Portugees voor een langere periode

Het is ook mogelijk om voor een langere periode op taalreis te gaan, bijvoorbeeld een aantal maanden. Op die manier leer je het land en de taal echt goed kennen en ervaar je hoe het is om een tijdje in het buitenland te wonen en studeren. Naast de Portugese lessen is er elk weekend de mogelijkheid om op excursie te gaan zodat je de rest van het land kunt ontdekken en de taal direct kunt toepassen in de praktijk!

Voor wie zijn de taalreizen bedoeld?

De taalreizen naar Portugal en Brazilië zijn geschikt voor iedereen vanaf 16 jaar. De taalreizen Portugees voor volwassenen worden aangeboden op alle niveaus, vanaf beginnersniveau t/m vergevorderd. Voor iedereen is er een passende taalreis. Er zijn speciale taalreizen Portugees voor leraren. De lerarencursussen zijn gericht op het bijspijkeren van de taal en kennis van het vak. Er zijn opfriscursussen, Erasmus+ cursussen en cursussen om leraar te worden. 

De taalreizen Portugees vinden het hele jaar door plaats! Wil je bijvoorbeeld een vakantie combineren met het leren van de Portugese taal? Of wil je voor langere tijd in Portugal of Brazilië wonen en studeren? Neem dan contact met ons op via de chat op onze website of door ons te bellen of te mailen. Voor meer taalreizen naar het buitenland kun je ook terecht op onze website!

lees verder »
Volwassenen
>
Leraren
>
 
 
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes