Taalreizen Spaans in Spanje en Latijns-Amerika.


Spaans leren in het buitenland op een internationale taalschool: dat is de meest effectieve en bovendien leukste manier om Spaans te leren! Een taalcursus Spaans volg je zolang als je zelf wilt, van 1 week tot 10 maanden. Een taalreis naar Spanje of Latijns-Amerika bestaat niet alleen uit een taalcursus Spaans maar ook uit accommodatie, activiteiten en excursies ter plaatse. Spaans leren in Spanje en Latijns-Amerika betekent ook een kennismaking met de cultuur en gewoonten in het land waar je verblijft.

Ben je 16 jaar of ouder dan kun je kiezen voor een speciaal programma voor jongeren (met taalcursus Spaans, accommodatie en activiteiten & excursies) of voor een taalcursus voor volwassenen. Veel taalscholen hanteren namelijk voor het programma voor volwassenen een minimum leeftijd van 16 jaar. Welk programma voor jou het meest geschikt is, hangt af van jouw persoonlijkheid. Kijk hier voor de verschillen tussen de jongeren- en volwassenen-programma's. Heb je advies nodig om een goede keuze te maken? Aarzel dan niet ons even te bellen of te mailen!

Na een taalcursus Spaans kun je in Latijns-Amerika vrijwilligerswerk doen of zelf rondreizen. In Spanje zijn er mogelijkheden voor werken en stage in Málaga en Valencia.

lees verder »
Volwassenen
>
Jongeren
>
Leraren
>
Gezinnen
>
 
 

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes

International Association of Language Centres Association of Language Travel Organisations World Youth Student and Educational Travel Confederation World Youth Student and Educational Work & Volunteer Abroad STUDY WYSE