Taalreizen Spaans


Spaans leren tijdens een taalreis naar Spanje of Latijns-Amerika op een internationale taalschool: dat is de meest effectieve en de leukste manier om Spaans te leren! Spaans is de tweede meest gesproken taal ter wereld en wordt steeds belangrijker. Een taalreis Spaans betekent ook een kennismaking met de cultuur en gewoonten van het land waar je verblijft. Zo leer je op taalreis veel meer dan alleen de Spaanse taal!

Hoe lang ga je op taalreis?

Een taalcursus Spaans volg je zolang als je zelf wil, van een week tot een heel jaar. Je kunt als taalvakantie een aantal weken op taalreis gaan, maar je kunt er ook voor kiezen om een aantal maanden in het buitenland te gaan wonen en studeren. 

Wat kun je verwachten van een korte taalreis Spaans? Wanneer je als beginner Spaans gaat leren, kun je jezelf na een paar weken al redelijk tot goed redden in het Spaans en zal je korte gesprekken kunnen voeren. Heb je al voorkennis van de Spaanse taal? Dan zal je in het begin vooral merken dat je spreekvaardigheid snel vooruit gaat. Zeker als je bij een gastgezin verblijft tijdens de taalreis. Of een taalcursus van 1 week raadzaam is? Wel om eens te kijken hoe een taalreis in zijn werk gaat. Wil je zoveel mogelijk leren in 1 week, kies dan een intensieve cursus van meer dan 20 lesuren of een speciaal intensieve cursus (met ook individuele lessen). Bedenk dat je bij een taalreis van tenminste 2 weken ook tijd hebt om in het weekend op excursie te gaan. En dat is toch de bedoeling bij een taalreis om Spaans te leren! Wij adviseren je graag op grond van je wensen, verwachtingen en budget!

Kun je een paar maanden op taalreis gaan, dan kun je bijvoorbeeld in Spanje Spaans leren in Málaga of kiezen voor een taalcursus Spaans in Salamanca. Hier worden programma's van een heel schooljaar aangeboden. Ook in andere steden, zoals Valencia, kun je langere tijd Spaans leren. Wij stellen dan een programma op maat samen met niet alleen een intensieve cursus Spaans, maar ook commercieel Spaans, examencursussen etc. Je maakt het nog avontuurlijker door verschillende steden te combineren! Wil je liever naar Latijns-Amerika, ook dan heb je de mogelijkheid om verschillende steden en zelfs verschillende landen te combineren. Ons team stelt graag jouw droomreis op maat voor je samen.

Bestemmingen voor een Spaanse taalreis

Heb je besloten om een taalreis Spaans te gaan maken? Dan is het tijd om te kiezen voor de juiste bestemming! Denk je erover om een taalcursus Spaans in Spanje te volgen? Dan heb je de keuze uit veel verschillende bestemmingen. Kies bijvoorbeeld voor een typisch Andalusische stad zoals Sevilla of Granada, of ga voor de meest bekende Spaanse studentenstad; Salamanca. Of jouw voorkeur nou uit gaat naar een grote stad, of een kleinere (kust)plaats: mogelijkheden genoeg voor een taalreis Spaans in Spanje!

Denk je erover om buiten Europa op taalreis te gaan? Dan kun je kiezen uit verschillende landen in Latijns-Amerika, zoals: Argentinië, Bolivia, Colombia, Costa Rica, Cuba, Dominicaanse Republiek, Ecuador, Mexico en Peru. Ieder land in Latijns-Amerika is totaal verschillend en StudyTravel helpt graag met het kiezen van de juiste bestemming voor een taalreis Spaans!

Wie gaan er op taalreis?

De taalreizen Spaans naar Spanje en Latijns-Amerika zijn geschikt voor iedereen, of je nou een beginner of gevorderd bent, of hier tussenin zit; voor iedereen is er een passende cursus en bestemming. Er zijn taalcursussen Spaans voor alle leeftijden: kinderen, volwassenen en ook voor 50-plussers zijn er speciale programma’s beschikbaar. Tijdens een taalreis naar Spanje of Latijns-Amerika leer je niet alleen Spaans op school, maar zal je ook deelnemen aan verschillende activiteiten en excursies ter plaatse. Je verblijft bij een gastgezin of in een accommodatie voor studenten, zoals bijvoorbeeld een residentie of appartement. 

Taalreizen Spaans voor jongeren

Ben je 16 of 17 jaar dan zijn er twee opties; je kunt kiezen voor een speciale taalreis voor jongeren of voor een taalcursus voor volwassenen. Veel taalscholen hanteren namelijk voor het programma voor volwassenen een minimum leeftijd van 16 jaar. Welke taalreis voor jou het meest geschikt is, hangt af van jouw persoonlijkheid. Wij helpen je graag een goede keuze te maken. Een jongerenprogramma bestaat uit een taalcursus Spaans, accommodatie, activiteiten, en excursies. Het is een compleet programma waarbij begeleiding aanwezig is. Bij de programma's voor volwassenen ben je meer op jezelf aangewezen. Op onze website lees je meer over de belangrijkste verschillen tussen de taalcursussen voor jongvolwassenen.

Taalreizen Spaans voor volwassenen

De taalreizen Spaans voor volwassenen worden het hele jaar door aangeboden. Speciaal voor de oudere cursisten bieden we ook taalreizen Spaans voor volwassenen van 50+. Wil je graag met hele gezin op taalreis? Dan zijn er ook speciale programma's mogelijk! Ben je juist al gevorderd en geef je zelf Spaanse les, dan kun je eens kijken naar de taalreizen Spaans voor leraren.

Heb je advies nodig om een goede keuze te maken? Aarzel dan niet ons even te bellen, te mailen of een berichtje te sturen via de chat op de website! StudyTravel biedt taalreizen Spaans in Spanje en Latijns-Amerika maar je kunt ook bij ons terecht voor taalreizen naar het buitenland voor andere talen!

lees verder »
Volwassenen
>
Volwassenen 30+
>
Volwassenen 50+
>
Jongeren
>
Gezinnen
>
Leraren
>
 
 
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes