Taalreizen Spaans voor volwassenen (50+)


Het nooit te laat om nieuwe avonturen aan te gaan en een taalreis Spaans is een geweldige manier om dat te doen. Tijdens een taalreis Spaans voor ouderen leer je niet alleen de Spaanse taal, maar maak je ook kennis met de cultuur van het land. 

Welke cursus is er mogelijk tijdens een taalreis Spaans?

Speciaal voor senioren die graag op taalreis Spaans willen gaan om hun taalvaardigheden te verbeteren én die ook graag in een groep van leeftijdsgenoten activiteiten willen ondernemen, hebben diverse van onze partnerscholen een zeer praktische cursus ontwikkeld: de Club 50 cursus. Naast de taallessen zijn er diverse activiteiten inbegrepen, zoals kooklessen, danslessen en excursies naar interessante bezienswaardigheden in de omgeving. 

Ben je opzoek naar een cursus zonder vast activiteitenprogramma, kijk dan vooral ook eens naar onze taalreizen voor volwassenen (16+). Deze cursussen zijn geschikt voor de volwassen student, maar geeft meer vrijheid om eigen activiteiten in te plannen. 

Hoelang duurt een taalreis Spaans voor ouderen?

De Club 50 cursussen worden meestal aangeboden in het voorjaar en najaar en zijn voor 1 of 2 weken te boeken. De Spaanse taallessen volg je van maandag tot en met vrijdag en activiteiten worden na de lessen ingepland. Kies je voor een 2-weekse cursus, dan is er meestal ook een dagexcursie in het weekend. 
De check-in is standaard op zondag, zodat je rustig kunt aankomen.

Bestemmingen voor een taalreis Spaans

Wij bieden taalreizen Spaans voor senioren aan in verschillende delen van Spanje. Geniet van het lekkere weer, tapas en sangria, en leer de flamenco. Spanje biedt een breed scala aan steden waar senioren van 50+ terecht kunnen voor een van onze taalreizen Spaans. Kies bijvoorbeeld voor prachtige steden zoals Málaga, Sevilla, Cádiz, Nerja en Alicante.

Waar je ook naartoe reist, het wordt zeker een unieke ervaring!

Voor wie zijn taalreizen Spaans voor ouderen geschikt?

Taalreizen Spaans zijn geschikt voor ouderen van 50+ die geïnteresseerd zijn in het leren van de Spaanse taal, gelijkgestemde willen ontmoeten en leuke activiteiten willen ondernemen met een vaste groep. 
Laat je leeftijd je niet weerhouden om deel te nemen aan een taalreis Spaans. Sluit je aan bij andere enthousiaste senioren die samen met jou deze onvergetelijke reis willen maken. Begin vandaag nog aan jouw avontuur!

StudyTravel helpt senioren graag met het organiseren van een taalreis naar het buitenland

lees verder »
 
 
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes