Informatiedagen taalreizen

Onze informatiedagen over taalreizen in Nijmegen zijn altijd op zaterdag (ca. 1 x per maand) en starten om 14.00 uur (tot ca. 17.00 uur). Je wordt rond 13.45 verwacht. Alle aspecten van een taalreis worden uitgebreid toegelicht en ons team beantwoordt graag al je vragen. Bovendien is er foto- en/of videomateriaal aanwezig van diverse bestemmingen.

In het najaar zijn op de volgende data informatiedagen gepland: 6 november en 11 december. Natuurlijk kun je ook op andere dagen langskomen op ons kantoor in Nijmegen. Je bent van harte welkom van maandag t/m vrijdag van 09.00-17.30 uur.  Laat ons even weten wanneer je wil komen, dan nemen we graag alle tijd voor je.

Maatregelen i.v.m. het corona-virus COVID-19
In verband met het COVID-19 virus nemen wij natuurlijk alle richtlijnen van het RIVM in acht. Zo houden we bijvoorbeeld 1,5 meter afstand. Ook zijn er extra maatregelen ten aanzien van hygiëne zoals desinfecterende handlotion bij binnenkomst. Op een veilige manier, voor jou en ons, willen wij je zo goed mogelijk informeren over en voorbereiden op jouw ultieme taalreis!

Wil je liever niet langskomen maar wel een persoonlijk advies? Geen probleem! Bel of mail even om een afspraak te maken om bijv. per skype of teams al je plannen door te nemen en je vragen te laten beantwoorden.

Klik hier voor de routebeschrijving naar ons kantoor op de Oranjesingel 19 in Nijmegen.

 

Formulier aanmelden informatiedagen
Ik kom graag op de informatiedag op zaterdag

Voornaam

Achternaam
E-mail
Telefoon
Ik kom met personen
Opmerking:

Belangstelling voor:


Ik wil graag meer weten over de volgende bestemmingen:
 

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes