Informatiedagen taalreizen

Onze informatiedagen over taalreizen in Nijmegen zijn altijd op zaterdag (ca. 1 x per maand) en starten om 14.00 uur (tot ca. 17.00 uur). Je wordt rond 13.45 verwacht. Alle aspecten van een taalreis worden uitgebreid toegelicht en ons team beantwoordt graag al je vragen. Bovendien is er foto- en/of videomateriaal aanwezig van diverse bestemmingen.

In 2020 is de volgende informatiedag over taalcursussen in het buitenland gepland: 6 juni. Komt dat niet uit of wil je graag op een andere dag langskomen? Je bent van harte welkom op ons kantoor in Nijmegen. Laat ons even weten wanneer je wil komen, dan nemen we graag alle tijd voor je.

Wil je liever niet langskomen maar wel een persoonlijk advies? Geen probleem! Bel of mail even om een afspraak te maken om bijv. per skype al je plannen door te nemen en je vragen te beantwoorden.

Klik hier voor de routebeschrijving.

Hieronder kun je je aanmelden voor de informatiedagen. Je ontvangt een bevestigingsmail. Heb je die niet ontvangen? Check dan je spam-box of ongewenste e-mails. Ca. 1 week voor de informatiedag ontvang je een e-mail met het programma.

 

 

Formulier aanmelden informatiedagen
Ik kom graag op de informatiedag op zaterdag

Voornaam

Achternaam
E-mail
Telefoon
Ik kom met personen
Opmerking:

Belangstelling voor:


Ik wil graag meer weten over de volgende bestemmingen:
 

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes