Taalreizen Engels naar Engeland, Ierland, Malta of verder weg.


De Engelse taal is de belangrijkste wereldtaal, dat is bekend. En een taalreis om Engels te leren is niet alleen de snelste, maar ook de leukste manier om jouw taalkennis te verbeteren.

Hiervoor biedt StudyTravel veel mogelijkheden van één week tot zelfs een heel schooljaar, op internationale taalscholen!

Taalreis Engels: waar kan je heen?

Met StudyTravel kun je Engels leren in Engeland, Ierland en Malta, of verder weg zoals naar Amerika, Australië, Canada, Nieuw-Zeeland en Zuid-Afrika. Mogelijkheden genoeg dus! Er worden taalcursussen Engels gegeven voor jongeren en volwassenen op internationale taalscholen over de hele wereld.

Voor wie zijn de taalreizen bedoeld?

Om kort te zijn: voor iedereen! Jong en oud, of je nu weinig Engels kent of al behoorlijk goed, er is zeker een taalcursus in ons programma geschikt voor jou.

Taalreizen naar het buitenland voor kinderen/jongeren, volwassenen en gezinnen

Voor scholieren (10-18 jaar) worden veel speciale programma's georganiseerd waar taalcursus Engels, accommodatie en activiteiten/excursies een compleet pakket vormen. Deze programma's worden vooral in de zomer georganiseerd. Voor 16- en 17-jarigen is het ook mogelijk deel te nemen aan een programma voor volwassen. Wat de beste keuze is, hang af van persoonlijke kenmerken, wensen en verwachtingen. Wij adviseren hierbij graag! Kijk ook eens op de pagina waar de belangrijkste verschillen genoemd worden tussen de taalreizen voor jongeren en voor volwassenen.

Voor kinderen en jongeren zijn er ontzettend veel leuke taalreizen mogelijk. Zo kun je bijvoorbeeld naar Cambridge of Exeter in Engeland, naar Dublin in Ierland of naar het zonnige Malta!

Ook voor taalreizen Engels voor gezinnen kun je bij StudyTravel terecht. Bij deze programma's heeft iedereen op zijn eigen niveau les (op dezelfde tijden) en na de Engelse les kan het gezin zelf dingen ondernemen, of meedoen met het activiteitenprogramma van de taalschool. 

Speciaal voor de 50-plus student hebben veel taalscholen een speciaal programma ontwikkeld dat bestaat uit Engelse taallessen en een cultureel activiteitenprogramma. Op die manier krijg je Engelse les met leeftijdsgenoten en leer je ook nog eens de lokale cultuur kennen!

Taalreizen naar het buitenland voor leraren en professionals

StudyTravel biedt ook speciale taalreizen voor professionals, die afgestemd zijn op de wensen van je carrière of vakgebied. Ook zijn er speciale cursussen Engels voor leraren ontwikkeld, bijvoorbeeld voor Erasmus+, vakdidactiek of zelfs om leraar te worden!

Op taalreis om je Engelse taalkennis te verbeteren in je tussenjaar

Een taalreis naar het buitenland is een populaire invulling van het jaar voor studenten die een tussenjaar hebben. Als je graag naar het buitenland wilt, waarom dan niet door middel van het verbeteren van je Engels voor bijvoorbeeld werk of studie? Er zijn ontzettend veel mogelijkheden voor tussenjaar studenten! Zo kun je bijvoorbeeld een aantal weken een intensieve, algemene cursus Engels volgen, maar je kunt er ook voor kiezen om een Cambridge examencursus te volgen! Zo houd je aan je buitenland ervaring ook nog eens een mooi diploma over. Als je van plan bent om in je tussenjaar op taalreis te gaan, kijk dan eens naar de Engelse taalcursussen voor volwassenen! Deze taalscholen zijn namelijk het hele jaar door geopend.

Ben je op zoek naar een andere taal? Daarbij kunnen wij je ook helpen! Kijk eens op de homepage van de website voor alle taalreizen naar het buitenland voor andere talen.

Heb je advies nodig om een goede keuze te maken? Aarzel dan niet ons even te bellen, te mailen of een berichtje te sturen via de chat op de website!

lees verder »
Jongeren
>
Volwassenen
>
Gezinnen
>
Professionals
>
Leraren
>
 
 

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes