Taalreizen Engels naar Engeland, Ierland, Malta of verder weg.


De Engelse taal is de belangrijkste wereldtaal, dat is bekend. En een taalreis om Engels te leren is niet alleen de snelste, maar ook de leukste manier om jouw taalkennis te verbeteren. Hiervoor biedt StudyTravel veel mogelijkheden van één week tot zelfs een heel schooljaar, op internationale taalscholen!

Bestemmingen voor een Engelse taalreis

Met StudyTravel kun je op taalreis om Engels te leren in Engeland, Ierland, Noord-Ierland, Malta, Cyprus en Schotland, of verder weg zoals in Australië, Canada, Nieuw-Zeeland, de Verenigde Staten en Zuid-Afrika. Mogelijkheden genoeg dus! Er worden taalreizen Engels aangeboden voor jongeren en volwassenen op internationale taalscholen over de hele wereld.

Voor wie zijn de taalreizen Engels bedoeld?

Om kort te zijn: voor iedereen! Jong en oud, of je nu weinig Engels kent of al behoorlijk goed, er is zeker een Engelse taalreis in ons programma geschikt voor jou.

Taalreizen Engels voor kinderen/jongeren, volwassenen en gezinnen

Voor scholieren (ca. 10-18 jaar) worden veel speciale taalreizen Engels georganiseerd waarbij een taalcursus Engels, accommodatie en activiteiten/excursies een compleet pakket vormen. Deze programma's worden vooral in de zomer georganiseerd. Voor jongeren vanaf 16 jaar is het ook mogelijk deel te nemen aan een taalreis voor volwassen. Wat de beste keuze is, hang af van persoonlijke kenmerken, wensen en verwachtingen. Wij adviseren hierbij graag! Kijk ook eens op de pagina waar de belangrijkste verschillen genoemd worden tussen de taalcursussen voor jongvolwassenen.

Voor kinderen en jongeren zijn er ontzettend veel leuke taalreizen Engels mogelijk. Zo kun je bijvoorbeeld naar Cambridge of Brighton in Engeland, of naar het zonnige Malta!

Ook voor taalreizen Engels voor gezinnen kun je bij StudyTravel terecht. Bij de speciale programma’s voor gezinnen heeft iedereen op zijn eigen niveau les (op dezelfde tijden) en na de Engelse lessen is er genoeg vrije tijd om met het gezin op pad te gaan!

Speciaal voor de 50-plus student hebben veel taalscholen speciale taalreizen ontwikkeld die bestaan uit Engelse taallessen en een cultureel activiteitenprogramma. Op die manier krijg je Engelse les met leeftijdsgenoten en leer je ook nog eens de lokale cultuur kennen!

Taalreizen Engels voor leraren en professionals

StudyTravel biedt ook speciale taalreizen Engels voor professionals, die afgestemd zijn op de wensen van je carrière of vakgebied. Ook zijn er speciale taalreizen Engels voor leraren ontwikkeld, bijvoorbeeld voor Erasmus+, vakdidactiek of zelfs om leraar te worden!

Een Engelse taalreis in je tussenjaar

Een taalreis naar het buitenland is een populaire invulling van het jaar voor studenten die een tussenjaar hebben. Als je graag naar het buitenland wil, waarom dan niet door middel van het verbeteren van je Engels? Er zijn ontzettend veel mogelijkheden voor tussenjaar studenten! Zo kun je bijvoorbeeld een aantal weken een intensieve, algemene taalcursus Engels volgen, maar je kunt er ook voor kiezen om een Cambridge examencursus te volgen! Zo houd je aan je buitenland ervaring ook nog eens een mooi diploma over. Als je van plan bent om in je tussenjaar op taalreis te gaan, kijk dan eens naar de taalreizen Engels voor volwassenen. Deze taalscholen zijn namelijk het hele jaar door geopend.

Ben je op zoek naar een andere taal? Daarbij kunnen wij je ook helpen! Kijk eens op de homepage van de website voor alle taalreizen naar het buitenland.

Heb je advies nodig om een goede keuze te maken? Aarzel dan niet ons even te bellen, te mailen of een berichtje te sturen via de chat op de website!

lees verder »
Volwassenen
>
Volwassenen 30+
>
Volwassenen 50+
>
Jongeren
>
Gezinnen
>
Leraren
>
Professionals
>
 
 
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes