Taalreizen Engels naar Engeland, Ierland, Malta of verder weg.


Na een taalcursus in Latijns-Amerika of in Spanje kiezen veel mensen ervoor om zelf te gaan rondreizen. Een leuke manier om de kennis die je tijdens de taalreis hebt opgedaan direct toe te passen!

Heb je advies nodig om een goede keuze te maken? Aarzel dan niet ons even te bellen, te mailen of een berichtje te sturen via de chat op de website! Ook kun je bij ons terecht voor taalreizen voor andere talen!

Engels leren op een internationale taalschool in het buitenland. Als je Engels wilt gaan leren of je Engelse taalkennis wilt gaan verbeteren, dan zijn er ontzettend veel mogelijkheden! 

Waar kan je op taalreis om Engels te leren? 


Met StudyTravel kun je op taalreis gaan naar Engeland, Ierland en Malta, of verder weg zoals naar Amerika, Australië, Canada, Nieuw-Zeeland en Zuid-Afrika. Mogelijkheden genoeg dus! Er zijn Engelse taalreizen mogelijk voor jongeren en volwassenen op internationale taalscholen over de hele wereld.

Voor wie zijn de taalreizen bedoeld?

Taalreizen naar het buitenland voor kinderen en jongeren

Er zijn Engelse taalcursussen voor iedereen, er zijn namelijk programma’s voor kinderen, jongeren en volwassenen. 

Veel taalscholen voor volwassenen hanteren een minimum leeftijd van 16 jaar. Daarom kun je als jongere cursist vaak kiezen tussen een taalcursus Engels voor volwassenen of een speciaal programma voor jongeren met meer toezicht en activiteiten. Kijk eens op de pagina waar de belangrijkste verschillen genoemd worden tussen de taalreizen voor jongeren en voor volwassenen

Voor kinderen en jongeren zijn er ontzettend veel leuke taalreizen mogelijk. Zo kun je bijvoorbeeld naar Cambridge of Exeter in Engeland, naar Dublin in Ierland of naar het zonnige Malta!

Taalreizen naar het buitenland voor leraren, professionals en gezinnen

Naast de taalreizen voor kinderen, jongeren en volwassenen zijn er ook speciale taalreizen voor professionals, die speciaal afgestemd zijn op de wensen van je carrière of vakgebied. Ook zijn er voor leraren speciale Engelse taalreizen ontwikkeld.

Wil je liever met het hele gezin op taalreis om jullie Engels te verbeteren, dan passen de gezinscursussen Engels perfect bij jullie.

Taalreizen Engels voor 50-plus studenten 

Speciaal voor de 50-plus student hebben veel taalscholen een speciaal programma ontwikkeld dat bestaat uit Engelse taallessen en een cultureel activiteitenprogramma. Op die manier krijg je Engelse les met leeftijdsgenoten en leer je ook nog eens de lokale cultuur kennen!

Op taalreis om je Engelse taalkennis te verbeteren in je tussenjaar


Een taalreis naar het buitenland is een populaire invulling van het jaar voor studenten die een tussenjaar hebben. Als je graag naar het buitenland wilt, waarom dan niet door middel van het verbeteren van je Engels voor bijvoorbeeld werk of studie? Er zijn ontzettend veel mogelijkheden voor tussenjaar studenten! Zo kun je bijvoorbeeld een aantal weken op taalreis gaan en een intensieve, algemene cursus Engels volgen, maar je kunt er ook voor kiezen om een aantal maanden op taalreis te gaan en een Cambridge examencursus te volgen! Zo houd je aan je buitenland ervaring ook nog eens een mooie diploma over. Als je van plan bent om in je tussenjaar op taalreis te gaan, kijk dan eens naar de Engelse taalcursussen voor volwassenen! Deze taalscholen zijn namelijk het hele jaar door geopend.

Ben je op zoek naar een andere taal? Daarbij kunnen wij je ook helpen! Kijk eens op de homepage van de website voor alle verschillende taalreizen voor andere talen.

lees verder »
Jongeren
>
Volwassenen
>
Gezinnen
>
Professionals
>
Leraren
>
 
 

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes

International Association of Language Centres Association of Language Travel Organisations World Youth Student and Educational Travel Confederation World Youth Student and Educational Work & Volunteer Abroad STUDY WYSE