Taalreizen Engels voor volwassenen


Engels leren voor volwassenen op een internationale taalschool in het buitenland. Een taalcursus Engels volg je zolang als je zelf wilt, van 1 week tot zelfs een (half) jaar! Een taalreis om Engels te leren bestaat niet alleen uit een taalcursus Engels, maar ook uit accommodatie, activiteiten en excursies ter plaatse. Engels leren in het buitenland betekent ook een kennismaking met de cultuur en gewoonten in het land waar je verblijft. Na een taalcursus Engels in Australië kun je gaan “backpacken” en in Kaapstad zijn er mogelijkheden voor vrijwilligerswerk.

Op veel taalscholen voor volwassenen is de minimumleeftijd 16 jaar. Wanneer je tussen de 16 en 18 jaar bent kun je echter ook nog kiezen voor één van onze jongerenprogramma’s om Engels te leren, die meer activiteiten en toezicht bieden. Zeker wanneer je voor de eerste keer alleen naar het buitenland gaat, is dit vaak een prima optie! Indien je nog twijfelt over wat voor programma het beste bij jou past, kun je op onze website meer lezen over de taalcursussen voor jongvolwassenen. Taalreizen Engels zijn er voor iedereen!

Bestemmingen voor een taalreis Engels

Als één van de wereldtalen wordt Engels in ontzettend veel verschillende landen gesproken. Het is dan ook niet gek dat er voor volwassenen volop mogelijkheden zijn wat betreft een Engelse taalreis

Op taalreis dichtbij huis

Één van de meest populaire bestemmingen onder volwassenen voor een taalcursus Engels is natuurlijk Engeland. Het land is gemakkelijk te bereiken vanuit Nederland én biedt ontzettend veel verschillende mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld eens aan een kustbestemming zoals Brighton of Bournemouth, of beleef het echte studentenleven in Bristol, Cambridge of Oxford. Natuurlijk kun je ook op taalreis naar wereldstad Londen! In Engeland leer je Engels én doe je een prachtig Brits accent op. Naast Engeland kun je via StudyTravel als volwassene op taalreis naar Ierland, Noord-Ierland, Schotland, Malta en Cyprus. Malta en Cyprus zijn met name in het voor- en najaar en in de zomerperiode heerlijke bestemmingen voor een Engelse taalreis voor volwassenen!

Op taalreis naar de andere kant van de wereld

Volwassenen die graag een nieuw werelddeel willen ontdekken kunnen ook bij ons terecht! Verbreed je horizon en volg een taalcursus Engels in Australië, Canada, Nieuw-Zeeland, de Verenigde Staten of Zuid-Afrika!

Advies nodig over welke bestemming het beste bij jou past? Neem contact met ons op en we helpen je graag!

Een taalreis voor korte- of lange tijd

Een Engelse taalcursus volg je zolang als jij wilt. Je kunt één week op taalreis gaan, maar ook een heel jaar! Korte taalcursussen worden door studenten veel gevolgd in vakanties, maar ook veel werkenden kiezen ervoor om hun Engelse taalkennis te verbeteren tijdens een korte taalreis in het buitenland. Op zoek naar een business cursus Engels? Ook dan zijn er ontzettend veel mogelijkheden in Engeland én verder weg!

Op taalreis in je tussenjaar

Steeds meer scholieren en studenten kiezen ervoor om na de middelbare school of studie een tussenjaar in te lassen. Een taalreis naar het buitenland is een populaire invulling van (een gedeelte) van een tussenjaar! Een buitenland-ervaring is goed voor jezelf én voor je toekomst, en waarom zou je dit niet combineren met het verbeteren van je Engelse taalkennis? Hier heb je tijdens een eventuele vervolgstudie én tijdens je carrière veel profijt van! Scholieren vanaf 16 jaar kunnen terecht bij de taalreizen Engels voor volwassenen. Er zijn ontzettend veel bestemmingen waar de gemiddelde leeftijd erg laag ligt, waardoor je in je tussenjaar studenten leert kennen van over de hele wereld!

Wil je graag een taalcursus voor volwassenen volgen in het buitenland maar ben je er nog niet helemaal uit hoe je de taalreis Engels wilt gaan invullen? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk advies. StudyTravel helpt je graag met het organiseren van een taalreis naar het buitenland!

lees verder »
 
 
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes