Engels leren in Oxford voor volwassenen


Engels leren voor volwassenen in Oxford: een stad gekenmerkt door de eeuwenoude universiteit, de oudste van Engeland zelfs. De colleges staan hier verspreid over de stad en overal tref je Engelse studenten aan. Oxford is al meer dan 800 jaar een thuis voor studenten en vele geleerden geweest. Door de aanwezigheid van de vele buitenlandse cursisten in Oxford die hier Engels leren, heerst in deze oer-Engelse stad een levendige, internationale sfeer. Indrukwekkende historische gebouwen, middeleeuwse straatjes, modieuze kledingwinkels, mooie parken en gezellige pubs: Oxford heeft voor elk wat wils! Een volwassenencursus neemt je hier mee in de historische sfeer van deze klassieke, Engelse stad. Bovendien ligt Oxford op minder dan twee uur rijden van Londen en op kortere afstand van vele andere boeiende plaatsen zoals Woodstock en Stratford-upon-Avon. Ontdek zelf deze elegante en tegelijkertijd intellectuele bestemming, die een typisch voorbeeld vormt van de Britse levensstijl. Tijdens het leren van de Engelse taal in Oxford is een volledige onderdompeling in de Britse cultuur gegarandeerd!

Engels leren op een internationale taalschool in Oxford

Onze partnerschool in deze stad ligt in hartje Oxford en vanwege de verschillende locaties verspreid door de stad geeft deze school je het University College gevoel. Winkels, restaurants en de ‘colleges’ liggen hier allemaal in de buurt. De lesgroepen zijn klein en bestaan uit een mix van cursisten van over de hele wereld, waardoor je je snel thuis zal voelen op deze school. Je kunt de studentenlounges gebruiken om na de lessen verder te werken aan je taalkennis, maar je kan de ruimtes ook benutten om een vriendenkring op te bouwen. Engels leren in Oxford en internationale vrienden maken gaat zo dus samen! Daarnaast doet deze taalschool er alles aan om het Engels leren in Oxford zo leuk mogelijk te maken dankzij een uitgebreid activiteitenprogramma. Het Rivers Museum, de University of Oxford en de Botanic Gardens zijn voorbeelden van bezienswaardigheden die je hoogstwaarschijnlijk zal bezoeken tijdens je taalcursus. Ook worden er excursies naar onder andere Cambridge of London verzorgd in de weekenden. Op deze manier leer je als volwassene de Engelse taal spreken, je leert je medestudenten kennen én je maakt kennis met de stad zelf. Dat zijn drie vliegen in één klap! 

Een ruim aanbod aan taalcursussen Engels

De taalschool biedt een grote variëteit aan taalcursussen Engels. Zo kun je in Oxford een een intensieve taalcursus volgen, een Cambridge examencursus volgen of je kan kiezen voor een taalcursus Engels gecombineerd met kunst en design.  

De Engelse taal leren in Oxford dankzij onze accommodaties

Gedurende de taalreis kun je verblijven bij een Engels gastgezin of in een residentie, waar je samenwoont met andere internationale studenten. Ga je puur voor de taal en cultuur? Of zijn sociale contacten een must? Dit is de vraag die je jezelf moet stellen. Welke keuze je ook maakt, één ding is zeker: Je zal op deze manier als volwassene ook Engels leren buiten de lessen om. 

Mocht je interesse hebben in een alternatieve taalcursus Engels voor volwassenen in Engeland of in andere taalreizen in het buitenland, dan kan dat natuurlijk ook! 

lees verder »
 

Taalcursussen voor Volwassenen op Oxford International Education

In het centrum van Oxford, op steenworp afstand van High Street, vind je onze taalschool Oxford International Education. In de directe omgeving van de taalschool vind je winkels, restaurants en de kenmerkende prachtige 'colleges'. De taalschool beschikt over 7 leslokalen, zelfstudie- en computerruimtes en er is wifi in het hele gebouw.   lees verder »
Minimum leeftijd:
16 jaar
Max. per lesgroep:
15 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin, Residentie
Cursusperiode:
1-36 weken, 1 week vanaf €478

Taalcursussen voor Volwassenen op Kings Education

Onze partnerschool Kings Education in Oxford geeft je het echte University College gevoel. De verschillende locaties zijn verdeeld over de stad en allemaal goed bereikbaar. De meeste lessen worden op de St. Michaels locatie gegeven. Het St. Michaels gebouw is gevestigd in een kleurrijk gebouw in het centrum van Oxford. Deze locatie beschikt over 10 klaslokalen. Om de hoek van St. Michaels op Alfred Street staat nog een bijgebouw met nog eens 5 extra klaslokalen. Op loopafstand van deze twee gebouwen, op King Edward Street, vind je de ‘art department’. Deze beschikt over 4 art studio ruimtes. De IELTS cursussen worden gegeven op de St. Josephs campus, gelegen in de studentenwijk Cowley. Alle locaties zijn voorzien van gratis WIFI. lees verder »
Minimum leeftijd:
16 jaar
Max. per lesgroep:
14 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Appartement, Gastgezin
Cursusperiode:
2-24 weken, 2 weken vanaf €948

Weer in Oxford

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
July 22 14 6
Aug 21 13 6
Sept 19 11 5
Oct 14 8 3
Nov 10 5 2
Dec 7 4 1
Jan 6 2 1
Feb 7 2 2
Mar 10 3 4
Apr 13 6 5
May 17 8 6
June 20 12 7
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes