SGR

StudyTravel groepsreizen

StudyTravel organiseert met veel plezier taalreizen voor groepen vanaf 10 personen. Deze reizen vinden het hele jaar door plaats en zijn inclusief taalcursus en verblijf. Meestal organiseren wij ook het activiteitenprogramma, excursies en vervoer, maar natuurlijk kun je dit ook zelf verzorgen. Al onze groepreizen zijn 100% maatwerk. Wij maken een programma volledig afgestemd op de wensen en behoeften van jouw groep. Op die manier ga je op taalreis aan de hand van het wensenplaatje van jouw groep!

 

Waarom een taalreis voor je groep? Om veel redenen! Als eerste de educatieve invulling, de lesgroepen zijn klein, dus veel individuele aandacht. Daarnaast leer je tijdens de taalcursus ook veel over de cultuur van een land én kun je de taalkennis in de middag weer in praktijk brengen. Het geeft structuur aan de groepsreis en zo combineer je plezier en onderwijs in één week. Ook voor ouders een fijn idee; niet alleen maar fun, maar het levert ook kennis op!

 

Ons enthousiaste en deskundige team gaat graag voor je aan de slag. Nieuwsgierig wie dat zijn? Maak alvast kennis met het team groepsreizen StudyTravel! We informeren je graag over de mogelijkheden naar diverse bestemmingen. Op onze website vind je alvast meer informatie over onze groepsreizen. Wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen van een van onze groepsreizen? Vraag deze gemakkelijk aan via het online offerteformulier. Staat de bestemming van jouw voorkeur er niet tussen? Geen probleem, we hebben connecties over de hele wereld. Neem dan contact op met ons en vraag naar de mogelijkheden. We gaan graag voor je aan de slag!


Op groepsreis met StudyTravel!

Ga op groepsreis en verbeter en/of leer de Engelse, Spaanse, Franse of Duitse taal! Hieronder vind je per taal een aantal bestemmingen waar wij o.a. groepsreizen naar organiseren.

Engels leren

laat je inspireren!

Banner
Spaans leren

laat je inspireren!

Banner
Frans leren

laat je inspireren!

Banner
Duits leren

laat je inspireren!

Banner
Daarom StudyTravel

Persoonlijk
Korte lijnen binnen een klein, deskundig team

100% maatwerk
We stemmen onze groepsreizen af op jouw wensen!

Gedekt door het SGR
Ook de SGR-zekerheid bij groepsreizen

Reisinformatie
Duidelijk én compleet met alle informatie

Kennis én expertise
Veel bestemmingen en taalscholen kennen we persoonlijk

Meer mogelijkheden

Banner
Banner
StudyTravel groepsreizen met taalcursus

Populaire bestemmingen

Spaans leren in Málaga

Málaga is voor StudyTravel als een tweede thuis! Wij zijn zeer bekend in en om Málaga. Daardoor stellen we graag een compleet programma voor je op waarmee je als groep kunt profiteren van het beste wat deze bestemming te bieden heeft. Spaans leren in Málaga, wie wil dat nou niet?

Ontdek meer over groepsreizen naar Málaga.

Engels leren in Cambridge

Een echte TTO-reis beleef je het beste in the UK. Cambridge is een echte universiteitsstad met een rijke historie van ruim 800 jaar! Een ware culturele belevenis dus. Lessen worden naar wens ingevuld en voorbereiding op IB of CAE/CPE examen zijn ook mogelijk.

Ontdek meer over groepsreizen naar Cambridge.

Bestemming onbekend...

Wil je op taalreis, maar nog geen idee waarheen? Denk je graag out of the box? Laat je dan verrassen door een wat onbekendere bestemming voor een groepsreis. 

We werken met taalscholen wereldwijd en vinden daardoor een bestemming die het beste aansluit op jouw wensen. We helpen je graag!

Neem contact met ons op Image

Geïnteresseerd in een van onze reizen of heb je een vraag? Neem dan contact met ons op via de mail, het contactformulier of bel ons op 024-3 888 666.

 

Reisverhalen

Benieuwd naar hoe anderen de taalreizen hebben ervaren? Deze cursisten gingen je voor!

Offerte aanvragen

Onze groepreizen zijn 100% maatwerk. Vraag een vrijblijvende offerte op maat aan en we gaan graag voor je aan de slag! 

laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes