SGR

Meet the team

Met enthousiasme, passie en kennis organiseren wij jaarlijks vele taalreizen. En wie zijn wij? Wij zijn Erika en Fauve! Graag stellen we onszelf aan je voor.


Erika

Ruim 18 jaar werkzaam bij StudyTravel en nog altijd even enthousiast. Over talen, reizen en alle landen en steden die ze heeft bezocht. Met een passie voor alles wat Brits is (fudge en gin-tonic strijden om de hoofdprijs) en met heel veel kennis over onze scholen die ze vaak zelf heeft bezocht. Ze houdt van taarten en koekjes bakken en het StudyTravelteam geniet daar vaak van mee! Haar favoriete bestemmingen? Canada, Zuid-Afrika, Costa Rica, Valencia, Berlijn.. eigenlijk teveel om op te noemen!


Fauve 

Inmiddels alweer ruim 4 jaar werkzaam bij StudyTravel. Reizen zit in het bloed, met twee ouders die uit de reisbrache komen was de keus dan ook snel gemaakt. Met de zonnebril op haar neus of in het haar is ze altijd op zoek naar de zonnestralen! Waarschijnlijk één van de redenen waarom Spanje een speciaal plekje in haar hart heeft. Al werken de Spaanse keuken, cava en de prachtige baaitjes hier ook zeker aan mee. Fauve heeft al heel veel groepsreizen van ons begeleid, dus weet de tips en trics voor een geslaagde reisweek!


Ons team wordt trouwens vaak versterkt door een stagiaire. Hulp die we altijd goed kunnen gebruiken. Zoek je nog een stage? Stuur ons dan gerust een mailtje!

 

Wij worden blij van mensen die graag op reis gaan. Want eerlijk, wat is er nu mooier dan de wereld ontdekken? Dát in combinatie met het leren van een taal en je onder laten dompelen in een andere cultuur! De organisatie van A tot Z nemen wij graag voor onze rekening. Organiseren is immers wat we het liefste doen. Niet alleen voor ons werk hoor. Ook thuis zijn we vaak bezig met de de organisatie van een borrel, feestje of een volgende vakantie die op de planning staat!

Je bent altijd welkom om bij ons op kantoor langs te komen voor een kopje koffie of thee, met iets lekkers uiteraard! Maak wel van de voren even een afspraak zodat we ook de tijd voor je kunnen nemen. Heb je graag dat we bij jou op school aankomen, dat kan ook. We komen graag naar je toe. Altijd plezierig om persoonlijk kennis te maken. Tot dan!

 

Groeten, 

Erika en Fauve 

Erika en Fauve

laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes