SGR

Pop-up school

De afgelopen jaren hebben wij voor diverse ROC’s pop-up schools georganiseerd in het buitenland. Wil je weten wat we voor jouw studenten van het ROC kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Studenten-tijdens-popupschool


Wat houdt het in?

Pop-up school is een internationaal project van twee tot vier weken voor een groep studenten binnen Europa. In deze weken maken de studenten kennis met de cultuur, de taal, de stad en de professionele werkomgeving van het land.

 

Het bestaat uit twee delen; als eerste de taalcursus die de student meeneemt in de taal van het land. Maar ook cultuur die nodig is om te werken in een professionele werkomgeving. Als tweede zijn de opdrachten die de studenten voor lokale ondernemers vervullen. Deze combinatie versterkt de ervaring die de student opdoet in het land.

 

Wij verzorgen alle praktische zaken zoals vervoer, de taalcursus, accommodatie, verzekeringen en de opdrachten. Natuurlijk kunnen we desgewenst ook activiteiten en excursies aanbieden. We hebben eerder pop-up projecten georganiseerd in; Berlijn, Málaga, Valencia, Galway, Dublin en Montpellier.

 

Voor studenten zijn deze projecten een onvergetelijke ervaring; wonen, studeren en werken in een ander land. Het versterkt de band onderling en ze leren daarnaast zelfstandiger te worden, internationaler te denken en te communiceren. 

 

De pop-up studiereizen worden vaak grotendeels gefinancierd door Erasmus+ subsidie. Met die subsidie is de financiële bijdrage van de student veel kleiner en de reis voor meer studenten toegankelijk. Vraag ons meer informatie over het aanvragen van de subsidie voor jouw groep studenten, we helpen je graag! 

Studenten-in-de-zee-tijdens-popupschool

laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes