SGR

Groepsreis naar Galway

Galway, een echte universiteitsstad, bevindt zich aan de westkust van Ierland. Het is de grootste stad van West-Ierland en staat bekend om haar kronkelige straatjes en vele Ierse pubs. Tijdens een groepsreis Engels naar Galway gaan de liefhebbers van geschiedenis en cultuur zich hier prima vermaken. Maar ook als je hier geen liefhebber van bent is er genoeg te doen in deze bruisende stad.

Uiteraard vertellen we je graag over de vele mogelijkheden van een groepsreis naar Galway (zoals Engelse lessen, programma, vervoer, verblijf en vermaak). Je kunt ook direct een offerte aanvragen.


Engels leren in Galway

Een groepsreis Engels naar Galway is ideaal als je even ver weg wil zijn van de grote steden. De Engelse taalschool in Galway zit dicht bij de kust en biedt programma's aan voor studenten over de hele wereld. Verblijf bij een gastgezin en maak kennis het met altijd gastvrije Ierse volk. Onze taalschool heeft ook een eigen Business school, een combinatie met Business English is dus zo gemaakt.

Galway-weekprogramma-voorbeeld

Weekprogramma Galway

Bekijk hoe een groepsreis Engels naar Galway eruit ziet aan de hand van een voorbeeldprogramma. Dit is slechts een voorbeeld; wij maken gehele programma’s op maat, dus als je zelf nog wensen of ideeën hebt, laat het ons dan vooral weten!


Galway, de stad van...

Galway, een stadje aan de westkust van Ierland, is omringd door prachtige natuurgebieden. Maar ook in de stad zelf zijn er ook genoeg leuke dingen te zien en te doen. Tijdens een stadswandeling zul je veel pubs en restaurantjes tegenkomen. Proef hier de lokale smaken en houd een pubdiner. Sluit de avond daarna af met een pubquiz en kijk hoeveel jij weet!

Ook de Ierse dans is razend populair in Galway. Super leuk om samen met de groep een lesje te volgen tijdens een groepsreis Engels! Galwegians houden ook zeker van een feestje. Wellicht komt Galway je wel bekend voor vanwege het liedje van Ed Sheeran: Galway Girl. In het liedje hoor je veel leuke dingen over Ierland, ga het maar eens luisteren voordat de reis begint!

Een andere must tijdens je groepsreis Engels naar Galway? De cliffs of Moher, de hoogste klifkusten van heel Europa. Alleen nog even hopen op een heldere dag! Meer weten over de mogelijkheden van een groepsreis Engels naar Galway of heb je zelf nog leuke invullingen? Wij staan open voor alle ideeën. Mocht je liever een groepsreis naar een ander land maken? Bekijk dan eens al onze groepsreizen naar het buitenland

Studenten-in-Galway


Vergroot je wereld, leer een taal...


 StudyTravel

Oranjesingel 19
6511 NM Nijmegen
Tel: 024-3 888 666
E-mail: groups@studytravel.nl

Vragen?
© StudyTravel 2021
Facebook Twitter Instagram Linked in