Taalreizen Frans in Frankrijk en Canada


Frans leren op een internationale taalschool in het buitenland. Een betere manier om Frans te leren bestaat er niet! Ga via StudyTravel op taalreis naar Frankrijk of Canada, waar je meer zal leren dan alleen de Franse taal. Je krijgt de kans om je volledig te laten onderdompelen in de Franse cultuur. Zo spreek je tijdens je taalreis Frans met de lokale bevolking, bijvoorbeeld met je gastgezin en ontmoet je cursisten van over de hele wereld!

Leer Frans tijdens een taalreis naar Frankrijk of Canada

De Franse taal beperkt zich niet alleen tot Frankrijk, ook in Canada zijn er Franstalige gebieden. Er zijn tal van steden in Frankrijk en Canada waar je op taalreis kunt gaan! StudyTravel biedt je in Canada de mogelijkheid om Frans te leren in Montreal.

Naast Canada zijn er in Frankrijk tal van mogelijkheden! Denk bijvoorbeeld eens aan een mooie stad in Zuid-Frankrijk, zoals Nice of Montpellier. Ook een taalreis naar de bruisende stad Parijs is mogelijk. Zo zijn er nog veel meer verschillende bestemmingen voor je Franse taalreis!

Wie gaan er op taalreis om Frans te leren?

Vakantie, werk, hobby: allemaal redenen om eens goed Frans te leren! Wanneer je op taalreis gaat kun je kiezen tussen verschillende programma’s, er zijn namelijk Franse taalcursussen voor iedereen! Met taalreizen voor kinderen en jongeren, volwassenen en zelfs voor 50-plussers is er altijd wel een programma dat aansluit bij jouw wensen. 

Taalreizen naar Frankrijk voor jongeren

Tijdens de taalreizen voor jongeren zal je Frans leren met leeftijdsgenoten van over de hele wereld! Er is geen leukere en snellere manier om je Frans te verbeteren dan door op taalreis te gaan naar Frankrijk. Naast de Franse lessen is er tijdens de taalreis voldoende tijd om je Franse kennis te oefenen tijdens de leuke activiteiten en excursies die bij de programma’s inbegrepen zijn.

Aangezien veel Franse taalscholen voor volwassenen een minimum leeftijd van 16 jaar hanteren, kunnen de jongere cursisten in de leeftijd 16-17 jaar vaak kiezen of zij deelnemen aan een programma voor volwassenen of toch een programma voor jongeren met meer toezicht en activiteiten. Om te beslissen welk programma dan het beste bij je past, is het handig om de belangrijkste verschillen tussen taalreizen voor jongeren en voor volwassenen nog eens na te lezen. Veel taalscholen voor volwassenen hanteren een minimum leeftijd van 16 jaar. Deze scholen zijn het hele jaar door geopend en dus heel geschikt als je van plan bent om in je tussenjaar op taalreis te gaan!

Op taalreis om Frans te leren met het hele gezin

Ben je van plan om met het gezin naar Frankrijk te gaan en vind je het leuk om de vakantie te combineren met Franse taallessen, dan zijn de speciale gezinscursussen Frans ideaal!

Frans leren met leeftijdsgenoten: Club 50 taalreizen

Ben je op zoek naar een taalreis waarbij je les krijgt met cursisten van 50 jaar en ouder en vind je het leuk om je naast de Franse lessen in de Franse cultuur te verdiepen? Daarvoor zijn de Club 50 cursussen ontwikkeld! Kijk bijvoorbeeld eens naar de Club 50 cursussen in Nice, Montpellier en Bordeaux

Twijfel je nog tussen de vele mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op via de mail, telefoon of chat! Ook kun je ook op onze website terecht voor taalreizen naar andere landen.

lees verder »
Jongeren
>
Volwassenen
>
Gezinnen
>
Leraren
>
 
 

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes