Taalcursus Frans in Frankrijk voor gezinnen


Het prachtige Frankrijk is de ideale bestemming voor een taalcursus Frans met het hele gezin! Niet voor niets is Frankrijk één van de populairste vakantiebestemmingen voor veel Nederlanders. Voor wie een educatieve en culturele factor wil toevoegen aan een vakantie, is een taalcursus Frans voor gezinnen ideaal. Leer de Franse taal onder het genot van croissants, baguettes en heerlijke kazen en wijnen! Kortom: een leuke gezinsvakantie én Frans leren, dat krijg je tijdens een gezinscursus Frans met StudyTravel! 

Geniet van een taalcursus Frans op diverse bestemmingen in Frankrijk

Frankrijk biedt tal van mogelijkheden voor een taalcursus Frans met het hele gezin. Er zijn Franse taalscholen aan de Côte d’Azur; namelijk in Antibes en Nice. In deze plaatsen krijg je de kans om de taalcursus Frans te combineren met bezoeken aan de meest prachtige stranden en schilderachtige plaatsjes. Voor gezinnen die houden van de drukte en hectiek van een grote stad bieden wij taalcursussen Frans aan in Parijs. Deze bruisende hoofdstad biedt naast de taalcursus Frans tal van interessante en culturele bezienswaardigheden die je als gezin ooit bezocht moet hebben! En tot slot biedt het voormalige vissersplaatsje Biarritz aan de Atlantische kust ook een fijne bestemming voor een Franse taalcursus in Frankrijk voor gezinnen. Voor de sportieve gezinsleden is er in Biarritz ook de mogelijkheid om deel te nemen aan surflessen!

Hoe komt een taalcursus Frans voor gezinnen eruit te zien?

Tijdens de taalreis volg je als gezin lessen op een internationale taalschool in Frankrijk. Alle gezinsleden krijgen op hetzelfde moment les, waardoor er na de lessen nog genoeg tijd over blijft om van de stad en omgeving te genieten! Er worden verschillende cursussen Frans aangeboden; voor kinderen, jongeren en ouders. Bij de cursussen voor kinderen en jongeren zijn er vaak activiteiten inbegrepen, waaraan ze deelnemen samen met leeftijdsgenoten van over de hele wereld. Ook voor de ouders worden er activiteiten georganiseerd, waar iedereen optioneel aan deel kan nemen, na de Franse lessen. Vinden jullie het leuk om iets met het hele gezin te ondernemen? Ook dat is mogelijk!

Het verblijf tijdens een gezinscursus Frans in Frankrijk

Zijn jullie op zoek naar een volledige onderdompeling in de Franse taal en cultuur? Kies er dan voor om tijdens de taalreis te verblijven bij een Frans gastgezin! Niet alleen kun je daarbij de nieuwe taalkennis direct in de praktijk toepassen, je geniet ook samen met het gastgezin van de authentieke Franse keuken! Als jullie als gezin op zoek zijn naar meer privacy, dan is een privé appartement of studio de juiste keuze. 

Een combinatie van educatie en vakantie in Frankrijk

Een vakantie met het gezin combineren met een taalcursus Frans is educatief, maar ook heel leuk! Dankzij de vele mogelijkheden in de verschillende steden maar ook daarbuiten, hoef je je tijdens de taalreis in Frankrijk niet te vervelen! Bezoek de talloze culturele bezienswaardigheden, geniet van de Franse macarons en shop till you drop in het levendige Parijs! Of geniet van zon, zee en strand in de prachtige badplaatsen Biarritz en Antibes. Voor wie een combinatie van stedelijke bezienswaardigheden en strand wil komt zeker aan zijn trekken in Nice! Naast dat je vrij bent om zelf activiteiten te ondernemen, worden er door de taalscholen ook activiteiten georganiseerd voor het hele gezin, naast de Franse taalcursus. Denk hierbij aan kampvuren, filmavonden, excursies, (strand)barbecues, fietstochten, wandeltochten en nog veel meer. Alle ingrediënten zijn aanwezig om met het gezin een heerlijke vakantie in Frankrijk te beleven én om een boost te geven aan jullie Franse taalkennis. Daar kunnen de kinderen na de vakantie mee thuiskomen! 

Ben je benieuwd naar alle mogelijke taalreizen Frans in Frankrijk en Canada? Lees dan verder op de website voor meer informatie. We helpen je graag bij het organiseren van een onvergetelijke taalreis naar het buitenland

lees verder »
 
 

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes