Taalcursussen voor jongeren


Leeftijdgenoten uit de hele wereld ontmoeten, samen allerlei leuke activiteiten doen en ondertussen maar mooi je taalkennis bijspijkeren: dat is een taalreis met StudyTravel!

Cursisten van 16/17 jaar mogen vaak ook kiezen voor een cursus voor/met volwassenen. Lees hier meer over de verschillen tussen de programma's voor jongeren en volwassenen zodat je de goede keuze kan maken!

Het hele jaar door kun je een taalcursus volgen van 1 week, 2 weken of zo lang je maar wilt. Tijdens de zomervakantie, of nog net even een weekje weg voordat de proefwerkweek of examens beginnen.

Het overgrote deel van de jongeren gaat alleen op reis. In het begin best wel spannend, maar je maakt heel erg snel contact met je klasgenoten. Je hebt les in internationale groepen, dus je ontmoet leeftijdsgenoten uit de hele wereld! Niet alleen tijdens de lessen leer je elkaar kennen, maar ook tijdens de activiteiten die door de taalschool georganiseerd worden. Het programma bestaat o.a. uit sportwedstrijden, excursies, rondleidingen en discoavonden.

De exacte invuling van de jongerencursussen verschilt per taalschool. Per taalcursus zie je voor welke leeftijdsgroep het programma geschikt is. Over het algemeen geldt dat jongeren tot 16 jaar continu onder supervisie van begeleiders staan. Ben je 16 jaar of ouder, dan heb je meer vrijheid en mag je ook alleen op pad.

Daarnaast vind je op de website heel nauwkeurige beschrijvingen van de cursussen. Heb je toch nog vragen over details van het programma, neem dan contact met ons op. Of kom langs op één van onze infodagen in Nijmegen.

 

lees verder »
 

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes