Taalcursus Engels in de Verenigde Staten voor jongeren


Altijd al Engels wil leren maar zijn de landen in Europa niet ver genoeg? Kies er dan voor om een Engelse taalcursus voor jongeren te gaan volgen in de Verenigde Staten. Geniet van een unieke ervaring, leer andere studenten van over de hele wereld kennen en neem deel aan verschillende activiteiten en excursies om het land beter te leren kennen. Op deze manier leer je niet alleen de taal van het land kennen, maar ook de cultuur.

Waar ga je op taalcursus Engels?

Als je Engels wil leren met jongeren uit alle hoeken van de wereld, dan is onze taalcursus voor jongeren in Fort Lauderdale of San Diego de ideale cursus voor jou. De Verenigde Staten zijn bekend als het land van de onbegrensde mogelijkheden. Dit is met name te merken in de steden: hier is alles groot, groter, grootst. De steden in verschillende staten van het land verschillen vaak erg van elkaar van karakter, maar ook qua regelgeving.

Waarom een taalcursus volgen in San Diego?

San Diego staat bekend om haar lange zandstranden en talloze recreatieve mogelijkheden, zoals de verschillende watersporten. Dat maakt deze stad een droombestemming voor jongeren die Engels willen leren. Met onze jongerenprogramma’s in San Diego kun je ontdekken wat de zonnige stad te bieden heeft en krijg je inzicht in het authentieke Amerikaanse leven. 

Wat houdt een taalcursus Engels in?

Tijdens een taalcursus voor jongeren krijg je les op een van onze partnerscholen. Hier hebben wij hooggekwalificeerde docenten die jou helpen bij het verbeteren van de Engelse taal. Bij een taalcursus Engels leer je onder andere jouw spreek- en schrijfvaardigheid verbeteren. Je maakt grammaticaoefeningen om de zinsopbouw beter te begrijpen. Daarnaast voer je gesprekken met de andere leerlingen en met de docent om de uitspraak te verbeteren en jouw woordenschat uit te breiden.

Het intensief leren van de Engelse taal

In de Verenigde Staten zijn er cursussen voor jongeren tussen de 13 en 17 jaar oud. Bij deze lessen zit je gegarandeerd bij andere studenten van jouw leeftijd. Bovendien word je ingedeeld in klassen met jongeren met dezelfde interesses, waardoor je gemakkelijk vrienden maakt. Ook worden jullie interesses toegepast bij het cursusmateriaal en de buitenschoolse activiteiten die worden georganiseerd door de school.

Welke taalcursussen Engels zijn er?

Er zijn twee soorten taalcursussen voor jongeren waar je uit kunt kiezen. Er is een groepscursus voor jongeren van 13 tot 17 jaar. Hierbij heb je 20 uur per dag Engelse les en zit je in een klas met maximaal 10 leerlingen. Daarnaast is er ook een jongerencursus en Study Tour, waarbij je na de jongerencursus op excursie gaat naar Los Angeles, Hollywood en Disneyland.

Wil jij Engels leren in de Verenigde Staten? Of twijfel je nog tussen de taalreizen Engels voor jongeren? Je kunt altijd telefonisch, per mail of via de chat contact met ons opnemen, zodat we je van meer informatie kunnen voorzien. Het complete aanbod taalreizen naar het buitenland vind je op de website. 

lees verder »
 
laatst bekeken

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes