Taalcursus Engels in de Verenigde Staten voor jongeren


Altijd al Engels wil leren maar zijn de landen in Europa niet ver genoeg? Kies er dan voor om een Engelse taalcursus voor jongeren te gaan volgen in de Verenigde Staten. Geniet van een unieke ervaring, leer andere studenten van over de hele wereld kennen en neem deel aan verschillende activiteiten en excursies om het land beter te leren kennen. Op deze manier leer je niet alleen de taal van het land kennen, maar ook de cultuur.

Waar ga je op taalcursus Engels?

Als je Engels wil leren met jongeren uit alle hoeken van de wereld, dan is onze taalcursus voor jongeren in Fort Lauderdale, New York of San Diego de ideale cursus voor jou. De Verenigde Staten zijn bekend als het land van de onbegrensde mogelijkheden. Dit is met name te merken in de steden: hier is alles groot, groter, grootst. De steden in verschillende staten van het land verschillen vaak erg van elkaar van karakter, maar ook qua regelgeving.

San Diego staat bekend om haar lange zandstranden en talloze recreatieve mogelijkheden, zoals de verschillende watersporten. Dat maakt deze stad een droombestemming voor jongeren die Engels willen leren. Met onze jongerenprogramma’s in San Diego kun je ontdekken wat de zonnige stad te bieden heeft en krijg je inzicht in het authentieke Amerikaanse leven. 

Ons programma in New York laat jou het echt NYC leven proeven. De stad is het klaslokaal! Leer Engels op plaatsen zoals Bryant Park, Brooklyn Bridge Park, Industry City, Essex Market, Central Park en meer. 

Fort Lauderdale is dé bestemming voor jongeren als je ook wil genieten van kilometerslange zandstranden, een boulevard vol met gezellige terrasjes en een levendig stadscentrum. Vanuit Fort Lauderdale kan je gemakkelijk andere bezienswaardigheden in Florida ontdekken, zoals de Everglades. Ook mag een bezoekje aan Miami zeker niet ontbreken!

Wat houdt een taalcursus Engels in?

Tijdens een taalcursus voor jongeren krijg je les op een van onze partnerscholen. Hier hebben wij hooggekwalificeerde docenten die jou helpen bij het verbeteren van de Engelse taal. Bij een taalcursus Engels leer je onder andere jouw spreek- en schrijfvaardigheid verbeteren. Je maakt grammaticaoefeningen om de zinsopbouw beter te begrijpen. Daarnaast voer je gesprekken met de andere leerlingen en met de docent om de uitspraak te verbeteren en jouw woordenschat uit te breiden.

Het intensief leren van de Engelse taal

In de Verenigde Staten zijn er cursussen voor jongeren tussen de 13 en 22 jaar oud. Bij deze lessen zit je gegarandeerd bij andere studenten van jouw leeftijd. Bovendien word je ingedeeld in klassen met jongeren met dezelfde interesses, waardoor je gemakkelijk vrienden maakt. Ook worden jullie interesses toegepast bij het cursusmateriaal en de buitenschoolse activiteiten die worden georganiseerd door de school.

Welke activiteiten worden er aangeboden?

Naast het leren van de Engelse taal worden er ook volop activiteiten aangeboden. Denk hierbij aan watersport- en strandactiviteiten in San Diego, een bezoek aan de Empire State Building en Central Park in New York en een bezoek aan  de Everglades in Fort Lauderdale. 

Wil jij Engels leren in de Verenigde Staten? Of twijfel je nog tussen de taalreizen Engels voor jongeren? Je kunt altijd telefonisch, per mail of via de chat contact met ons opnemen, zodat we je van meer informatie kunnen voorzien. Het complete aanbod taalreizen naar het buitenland vind je op de website. 

lees verder »
 
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes