Taalreizen Engels voor jongeren


Maak vrienden uit de hele wereld, doe mee met alle activiteiten en excursies en voel je thuis in een aanvankelijk vreemde omgeving. En niet te vergeten: je leert snel en goed Engels! Dat alles maakt een taalreis voor jongeren tot een onvergetelijke ervaring.

Bij alle taalscholen wordt de minimum leeftijd aangegeven. De taalcursus volg je met allerlei leeftijden want de lesgroepen worden ingedeeld op kennisniveau van het Engels.

Wil je persé met leeftijdgenoten zijn, let dan vooral op de leeftijdscategorieën die bij de cursus aangegeven zijn. De jongerencursussen bestaan uit een pakket van taalcursus, accommodatie en activiteiten. Hierbij is in meer of mindere mate (afhankelijk van je leeftijd) begeleiding aanwezig.

Val je in de leeftijdscategorie 16-18 jaar, dan kun je vaak ook al deelnemen aan een Engelse cursus voor volwassenen; op veel scholen is de minimum leeftijd voor volwassenen namelijk 16 jaar. De programma's voor volwassenen gaan ervan uit dat een cursist al zelfstandig is; er is dus geen toezicht inbegrepen zoals bij de jongerenprogramma's het geval is. Ook zijn de activiteiten optioneel. De uiteindelijke keuze hangt dus puur af van jouw wensen! Indien je nog twijfelt over wat voor programma het beste bij jou past, dan kun je hier meer lezen over de belangrijkste verschillen tussen de programma's voor jongeren en volwassenen.

lees verder »
 
 

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes