Taalreizen Engels voor jongeren


Maak vrienden uit de hele wereld, doe mee met alle activiteiten en excursies en leer snel en goed Engels! Dat alles maakt een taalreis voor jongeren tot een onvergetelijke ervaring. Met StudyTravel kan je naar verschillende bestemmingen toe om Engels te leren. Zo kun je naar Engeland of Ierland, zonnig Malta, Cyprus of zelfs naar de Verenigde Staten voor een taalreis Engels voor jongeren. Tijdens een taalreis leer je niet alleen de taal maar ook de cultuur van het land kennen.

Voor wie is een jongeren taalreis geschikt?

Ben jij tussen de 7 en 16 jaar? Wil jij Engels leren én een leuke tijd hebben? Dan is een taalreis Engels voor jongeren echt iets voor jou! De jongerencursussen bestaan uit een pakket van cursus, accommodatie, activiteiten en transfer. Hierbij is in meer of mindere mate (afhankelijk van je leeftijd) begeleiding aanwezig.

Val je in de leeftijdscategorie 16-18 jaar, dan kun je vaak ook al deelnemen aan een taalreis Engels voor volwassenen; op veel scholen is de minimum leeftijd voor volwassenen namelijk 16 jaar. De programma's voor volwassenen gaan ervan uit dat een cursist al zelfstandig is; er is dus geen toezicht inbegrepen zoals bij de jongerenprogramma's het geval is. Ook zijn de activiteiten optioneel. De uiteindelijke keuze hangt dus puur af van jouw wensen!

Wat houdt een taalreis Engels voor jongeren in?

Voor jongeren van 7 tot 16 jaar zijn er verschillende cursussen te boeken. Tijdens dit programma krijg je van maandag tot en met vrijdag een aantal uur per dag Engelse les. Daarnaast worden er veel verschillende activiteiten georganiseerd, zoals sportactiviteiten, BBQ’s, disco avonden, filmavonden en excursies naar andere steden. Dit maakt een taalreis Engels voor jongeren niet alleen erg leerzaam, maar ook heel leuk.

Op sommige bestemmingen is het ook mogelijk om een jongerencursus te combineren met iets ‘extra’s’. Je kunt hierbij denken aan voetbal, zeilen of duiken.

Wat leer je tijdens deze taalreis Engels?

Tijdens een taalreis kom je in een klas met leeftijdsgenoten en leerlingen van het zelfde niveau. Op deze manier zit je in de juiste klas en krijg je de juiste begeleiding. In de lessen wordt er aandacht besteed aan spreek- en luistervaardigheid. Bij een taalreizen Engels voor jongeren voer je veel gesprekken om de uitspraak te verbeteren en je vocabulaire uit te breiden. Je kunt de Engelse taal ook buiten de lessen oefenen met de lokale mensen op straat. Op deze manier breng je wat je geleerd hebt meteen praktijk.

Waar kan je een taalcursus Engels volgen?

Met StudyTravel kan je naar verschillende bestemmingen toe om Engels te leren, zowel binnen als buiten Europa. Blijf je wat liever dichterbij huis, kies dan voor een cursus in Engeland of Ierland. Wil je een taalcursus combineren met zon, zee strand? Dan is Malta of Cyprus voor jou dé bestemming. Toch liever wat verder weg? Kies dan voor een cursus in Amerika!

Binnen Europa op taalreis Engels

Engeland, Ierland en Malta zijn leuke bestemmingen om als jongere je Engelse taal te verbeteren. Malta wordt gezien als een echte strand bestemming terwijl Engeland en Ierland weer hele gezellige steden hebben. Op Malta zijn er twee Internationale taalscholen waar je terecht kunt voor een taalcursus Engels voor jongeren. Eén van deze scholen is gelegen in St. Paul’s Bay, dichtbij de mooiste stranden van het eiland! De andere taalschool op Malta is gelegen in St. Julians, op loopafstand van winkels, restaurants, banken, bioscopen en vele uitgaansgelegenheden.

Ook in Engeland kan je aan de kust een jongerencursus volgen, namelijk de stad Brighton. Of wat dacht je van een cursus in bruisend Londen?

De jongerencursus Engels in Ierland vindt plaats in de hoofdstad van Ierland: Dublin.

De taalreizen Engels voor jongeren zijn met name zomercursussen. Jongeren kunnen hieraan deelnemen tijdens hun zomervakantie.

Buiten Europa op taalreis

Wil je naar Amerika? Dan kan je op taalreis Engels naar San Diego. Deze stad heeft een heerlijk klimaat, strakblauwe hemel en kilometers kustlijn met prachtige stranden. De Internationale taalschool in San Diego biedt twee verschillende taalcursussen aan voor jongeren tussen de 13 en 17 jaar: Intensief of jongerencursus & study tour.

Wil je meer weten over alle taalreizen naar het buitenland voor jongeren, bel of mail ons gerust! Wij helpen je graag bij het organiseren van een mooie taalreis. Kijk ook eens op onze homepage voor alle taalreizen naar het buitenland.

lees verder »
 
 
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes