Engels leren in Dublin voor jongeren


Als bruisende hoofdstad is Dublin in alle opzichten het middelpunt van Ierland. Je hebt de keuze uit 2 scholen, met ieder hun eigen sportfaciliteiten. Wil je dichtbij het centrum van Dublin verblijven in een residentie? Of wil je juist liever dichtbij de kust op school zitten en in een gastgezin verblijven? Lees verder over onze partnerscholen voor jongeren in Dublin en ontdek welke school het beste bij jou past!
lees verder »

Taalcursussen voor Jongeren op IH Dublin Sutton Park Juniors

De school IH Dublin Sutton Park is gelegen op het prachtige Schiereiland “Howth” in het noorden van Dublin Bay, op 12 km van de stad en dicht bij het bekende vissersdorp Howth. Deze exclusieve privéschool biedt al 20 jaar jongerenprogramma´s aan en heeft uitstekende faciliteiten, waaronder goed uitgeruste klaslokalen, een kantine, tennisbanen, sportveld, indoor gymzaal, grasvelden, knutselruimtes etc. lees verder »
Minimum leeftijd:
9 jaar
Max. per lesgroep:
15 personen
Geopend:
hele jaar

Taalcursussen voor Jongeren op IH Dublin Wesley College Juniors

Onze partnerschool Wesley College is een exclusieve privé-kostschool gelegen in Ballinteer, op slechts 15 minuten met de tram naar het centrum van Dublin. De school is gelegen in de uitlopers van de heuvels van Dublin in een zeer veilige woonwijk. Een groot voordeel van deze school is het omliggende terrein van ruim 50 hectare, dat genoeg ruimte biedt voor activiteiten. De school is ontworpen naar 'campus stijl' en van alle moderne gemakken voorzien: klaslokalen met internet, een onlangs gerenoveerde eetzaal, een goed gevulde bibliotheek en een zogenaamd “Computer Lab”. lees verder »
Minimum leeftijd:
9 jaar
Max. per lesgroep:
15 personen
Geopend:
25/06 - 27/07/2018
Verblijf in:
Gastgezin, Residentie
Cursusperiode:
2-4 weken, 2 weken vanaf €1400

Weer in Dublin

Maand Max
°C
Min
°C
Zonne-
uren
Jan 8 1 2
Feb 8 2 3
Maart 10 3 4
Apr 13 4 6
Mei 15 6 7
Juni 18 9 7
Juli 20 11 5
Aug 19 11 5
Sept 17 9 4
Okt 14 6 3
Nov 10 4 2
Dec 8 3 2

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes

International Association of Language Centres Association of Language Travel Organisations World Youth Student and Educational Travel Confederation World Youth Student and Educational Work & Volunteer Abroad STUDY WYSE