Engels leren in Dublin voor jongeren


Een taalcursus Engels voor jongeren in Ierland mag je echt niet missen! Maak kennis met de stad Dublin en één van de gezelligste volken van de wereld. Ontdek zelf de Ierse liefde voor het leven en drink in één van de gezellige tentjes een heerlijke coffee en beleef de traditiegetrouwe live muziek, dans en zang. Tijdens het Engels leren in Dublin kan je ook een bezoekje brengen aan de indrukwekkende St. Patricks Cathedral, ga je op de foto met Molly Malone en haar viskraam, of leef je jezelf uit in Grafton Street, where you can shop till you drop! Er is één ding dat zeker is: in Dublin verveel je je nooit en daarom is Engels leren voor jongeren in de hoofdstad van Ierland beslist een aanrader!

Intensieve cursus om Engels te leren voor jongeren in Dublin

StudyTravel kent een grote diversiteit aan jongerencursussen in Dublin om Engels te leren, dus er is voor ieder wat wils. Onder de jongeren word deze stad vaak gezien als een goed betaalbare locatie, maar ook de fanatieke sporters en liefhebbers van vrije tijd zijn hier op de juiste plek dankzij onze Engelse lessen gecombineerd met sport. Onze partnertaalschool IH Dublin Wesley College Juniors geeft jongeren de mogelijkheid om de Engelse taal te leren in Dublin met aansluitend onder andere golf, watersport, of tennisactiviteiten. Ook als je minder fan bent van sport, bieden we leuke activiteiten aan zoals een stadstour, museum bezoeken en de wekelijkse discoavond. Zo ontmoet je snel andere studenten van over de hele wereld en dat maakt jouw buitenlandervaring nóg mooier.

Engelse zomerprogramma’s voor jongeren van 9-17 jaar

Onze partnertaalschool Apollo Dublin Sutton Park, gevestigd op een geweldige locatie in het noorden van Dublin Bay, biedt ook taalcursussen van een uitstekende kwaliteit aan voor jongeren die Engels willen leren. Daarnaast zijn alle faciliteiten hier aanwezig, waaronder compleet uitgeruste klaslokalen, een gezellige kantine, een sportveld, tennisbanen, een indoor gymzaal, grasvelden en een knutselruimte. Deze school maakt onderdeel uit van het opmerkelijke schiereiland ‘Howth’, dat slechts 12 km van het oude vissersdorpje ligt. Hier kan je smullen van de lekkere Fish & Chips en als je geluk hebt kan je hier ook verschillende groepjes zeehonden spotten.

Verblijf in een gastgezin en leer Engels in Dublin

De internationale taalscholen werken al jaren nauw samen met hartelijke gastgezinnen die twee- of driepersoonskamers op basis van volpension aanbieden aan buitenlandse studenten. Volpension betekent dat het ontbijt en de avondmaaltijden worden verzorgd door het gastgezin en als middageten krijgen de studenten een maaltijd op school (maandag-vrijdag). Verblijf bij een gastgezinnen is dé manier om de Engelse taal nog sneller en beter te leren!

Bekijk onze andere mogelijkheden betreft een accommodatie in Dublin  terwijl je als jongere Engels leert in Dublin.

Monitoring tijdens een cursus waarbij je als jongere Engels leert

Supervisie vormt een belangrijk onderdeel van onze cursussen waarbij jongeren Engels leren in Dublin. Hier wordt mee bedoeld dat er constant begeleiders ter plaatse aanwezig zijn, waardoor de veiligheid en het welzijn van de jongeren worden gewaarborgd. Daarnaast is er tijdens de lesuren sprake van supervisie door leraren. Dus mocht er iets aan de hand zijn, dan kan je altijd bij iemand terecht!

Bekijk onze andere mogelijkheden betreft een taalcursus Engels voor jongeren!

lees verder »
 

Taalcursussen voor Jongeren op Apollo Sutton Park Juniors

De school Apollo Dublin Sutton Park is gelegen op het prachtige Schiereiland “Howth” in het noorden van Dublin Bay, op 12 km van de stad en dicht bij het bekende vissersdorp Howth. Deze exclusieve privéschool heeft uitstekende faciliteiten, waaronder goed uitgeruste klaslokalen, een kantine, tennisbanen, sportveld, indoor gymzaal, grasvelden, knutselruimtes etc. lees verder »
Minimum leeftijd:
11 jaar
Max. per lesgroep:
15 personen
Geopend:
16/06/2024 - 11/08/2024
Verblijf in:
Gastgezin
Cursusperiode:
1-8 weken, 1 week vanaf €975

Taalcursussen voor Jongeren op IH Dublin Wesley College Juniors

Onze partnerschool Wesley College is een exclusieve privé-kostschool gelegen in Ballinteer, op slechts 15 minuten met de tram naar het centrum van Dublin. De school is gelegen in de uitlopers van de heuvels van Dublin in een zeer veilige woonwijk. Een groot voordeel van deze school is het omliggende terrein van ruim 50 hectare, dat genoeg ruimte biedt voor activiteiten. De school is ontworpen naar 'campus stijl' en van alle moderne gemakken voorzien: klaslokalen met internet, een onlangs gerenoveerde eetzaal, een goed gevulde bibliotheek en een zogenaamd “Computer Lab”. lees verder »
Minimum leeftijd:
9 jaar
Max. per lesgroep:
15 personen
Geopend:
30/06/2024 - 28/07/2024
Verblijf in:
Gastgezin
Cursusperiode:
1-4 weken, 1 week vanaf €1020

Weer in Dublin

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
July 20 11 5
Aug 19 11 5
Sept 17 9 4
Oct 14 6 3
Nov 10 4 2
Dec 8 3 2
Jan 8 1 2
Feb 8 2 3
Mar 10 3 4
Apr 13 4 6
May 15 6 7
June 18 9 7
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes