Taalcursus Engels in Ierland voor jongeren


Leer Engels, maak vrienden met studenten van over de hele wereld en neem deel aan diverse activiteiten en excursies! Kortom: beleef een onvergetelijke tijd tijdens jouw taalreis naar Ierland. Naast de taal leer je ook de cultuur van het land kennen. Onze taalcursussen voor jongeren in Ierland bestaan uit een volledig programma waarbij de taalreis wordt gecombineerd met accommodatie en een vrijetijdsprogramma. 

Waarom naar Ierland voor een taalcursus Engels?

Ierland ligt in het noordwesten van Europa en heeft een lange geschiedenis die nog steeds voelbaar aanwezig is in het land. Dit komt voornamelijk omdat het land rijk is aan diverse kloosters en verschillende soorten ruïnes. De Ierse cultuur is duizenden jaren oud en de Ierse bevolking koestert hun tradities. Daarnaast kun je als jongere genieten van de Ierse traditionele muziek. Deze is namelijk overal te horen: van het stadscentrum tot het plattenland.

Een taalcursus Engels volgen in Dublin

Wij bieden jongerenprogramma’s aan in de Ierse hoofdstad Dublin. Door deel te nemen aan de activiteiten ontdek je wat de stad allemaal te bieden heeft en krijg je inzicht in de authentieke Ierse cultuur. Hoewel de stad niet zo groot is als andere Europese hoofdsteden, zoals Londen of Parijs, heeft dit wel z’n charme. Alle bezienswaardigheden liggen op redelijke loopafstand en de mensen zijn erg gastvrij. Een fijne bestemming voor een taalcursus Engels voor jongeren!

Op welke taalschool krijg je les?

Voor de taalcursussen voor jongeren heb je keuze uit verschillende partnerscholen. Eén van de taalscholen in Dublin bevindt zich in de Sutton Park School: een exclusieve privéschool met uitstekende faciliteiten. Onze andere partnerschool in Dublin is een exclusieve privékostschool. De school geeft een echt campusgevoel door de 20 hectare grond eromheen. Bovendien beschikt de over moderne, volledig uitgeruste klaslokalen, een eetzaal, muziekcentrum, bibliotheek en computerruimte.

Effectief Engels leren in Ierland

Wanneer je kiest voor één van onze taalcursussen voor jongeren in Ierland krijg je les van hooggekwalificeerde taaldocenten. Zij zijn native speakers en kunnen je ook veel over de cultuur van het land vertellen. Je volgt Engelse lessen met andere studenten van over de hele wereld waarmee je tevens een accommodatie deelt. Tijdens de taalcursus Engels leren jongeren onder andere hun uitspraak, luistervaardigheid, grammatica en woordenschat verbeteren.

Welke taalcursussen zijn er?

Wij bieden taalcursussen aan voor jongeren van dezelfde leeftijden. Je wordt als student in klassen verdeeld met andere jongeren van jouw leeftijd waardoor het makkelijk is om vrienden te maken. Het jongerenprogramma is gevarieerd zodat er altijd activiteiten zijn die passen bij jouw wensen. Tevens wordt het cursusmateriaal aangepast op de interesses van de studenten. De taalcursussen Engels in Ierland zijn geschikt voor jongeren vanaf 9 jaar. 

Staat Engels leren in Ierland op jouw bucketlist? Of ben je er nog niet over uit welke bestemming het gaat worden? Neem gerust telefonisch, per mail of via de chat contact met ons op zodat we de verschillende mogelijkheden met je kunnen bespreken. Het aanbod taalreizen Engels voor jongeren is namelijk enorm! Benieuwd naar een andere taal? Laat je dan inspireren door ons volledige aanbod taalreizen naar het buitenland.

lees verder »
 
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes