Taalreizen voor gezinnen


Lijkt het je leuk om een gezinsvakantie te combineren met het leren van een nieuwe taal? Dat kan bij StudyTravel! Tijdens een taalreis voor gezinnen werken alle gezinsleden aan hun taalkennis én geniet je van een verblijf in het buitenland. Een taalreis met het gezin is voor iedereen een belevenis. Zowel de ouders als de kinderen volgen taallessen Engels, Frans, Italiaans of Spaans met leeftijdgenoten uit de hele wereld. Behalve de taal leert iedereen veel over de cultuur van het land. Daar kan je kind na de vakantie mee thuis komen!

Maar de taalreis gaat niet alleen om het leren van de taal! Na de lessen kun je uitstapjes maken in gezinsverband, of juist meedoen met het activiteitenprogramma van de taalschool. Aan jullie de keuze zodat je de vakantie helemaal kunt afstemmen op jullie wensen. StudyTravel helpt jullie daar graag bij, met advies, informatie en een perfecte organisatie. Wij zorgen ervoor dat de taalreis perfect wordt afgestemd op de persoonlijke behoeften van ieder gezinslid. Een taalreis met het hele gezin staat garant aan een unieke belevenis in het buitenland, voor iedereen!

Hoe zien de taalreizen eruit voor gezinnen?

Het leren van een nieuwe taal met het hele gezin draait niet alleen om het leren van de taal. De taalreizen geven je de mogelijkheid om het leren of verbeteren van een taal te combineren met culturele- en sportieve activiteiten met het gezin. 

Taal en cultuur voor het hele gezin

Ouders en kinderen krijgen op dezelfde momenten les en na de lessen blijft er voldoende tijd over om van de vakantie te genieten. Kinderen doen na de lessen vaak mee aan een activiteitenprogramma, samen met andere leeftijdsgenoten van over de hele wereld. Ouders hebben dan even tijd voor zichzelf, of kunnen er ook voor kiezen om mee te doen aan de door school georganiseerde activiteiten! Als alternatief is het op de meeste scholen ook mogelijk om alleen taallessen te boeken, zodat er zoveel mogelijk tijd over blijft om door te brengen als gezin.

Het ontdekken van een nieuwe cultuur

Kinderen krijgen tijdens een taalreis de kans om op een interactieve en vooral plezierige wijze een nieuwe taal te leren en tegelijkertijd nieuwe, internationale vrienden te maken. Naast de taal maakt het gezin kennis met de cultuur van het land waarin de taal wordt aangeboden. De kinderen zijn dan een interculturele ervaring rijker, wat zal bijdragen in hun schoolcarrière. 

Waar kun je met het gezin naartoe op taalreis?

StudyTravel kent een uitgebreid aanbod van taalreizen voor gezinnen in het buitenland. Het is mogelijk om via StudyTravel met het gezin een cursus Engels, Spaans, Frans en Italiaans te volgen op verschillende bestemmingen in het buitenland.

De leukste bestemmingen voor gezinnen in Frankrijk zijn onder andere Antibes, Nice en Biarritz, maar ook Parijs mag niet ontbreken in ons aanbod! 

Beleef een Italiaanse taalreis met het hele gezin in het sfeervolle Salerno. Pizza en pasta vallen altijd in de smaak! De Amalfi kust en het mediterrane klimaat maken daarnaast het vakantiegevoel tijdens de taalreis compleet. 

De Engelse taalcursussen zijn natuurlijk te volgen op verschillende locaties in Engeland en Ierland, maar ook Malta is een unieke bestemming voor een taalreis met het hele gezin! Gezinnen die houden van zon, zee en strand zullen zeker enthousiast worden van dit heerlijke vakantie eiland.

Ben je van plan om een Spaanse cursus te gaan volgen met het gezin? Boek dan een taalreis naar Valencia en geniet van alles wat deze stad te bieden heeft! Valencia heeft als stad ontzettend veel culturele bezienswaardigheden, strand en een warm klimaat. Ook de omgeving is interessant én de bestemming is gemakkelijk te bereiken!

Twijfel je nog over welke bestemming het beste bij jouw gezin past? Neem contact met ons op en we adviseren je graag over alle mogelijkheden!

Op onze website lees je meer over alle andere mogelijkheden wat betreft onze taalreizen naar het buitenland.

lees verder »
 

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes