Taalcursus Engels in Malta voor gezinnen


Een taalcursus Engels in Malta als vakantiebesteding voor het gezin: niet iedereen denkt hier gelijk aan maar het is een fantastische combinatie! Volg samen met het gezin een taalcursus Engels in een van de kleinste landen aan de Middellandse Zee. Malta bestaat uit drie eilanden: Malta, Gozo en het onbewoonde Comino. Een taalcursus voor gezinnen biedt de mogelijkheid om van een vakantie een leerzame ervaring te maken. Waar wacht je nog op? Ga op taalcursus Engels in Malta voor gezinnen!

Kies voor de bestemming die bij jouw gezin past tijdens een taalcursus Engels

Wanneer je als gezin kiest voor een taalcursus Engels in Malta dan volg je les op het eiland Malta. StudyTravel werkt samen met twee verschillende taalscholen op dit prachtige eiland. De taalschool ESE bevindt zich in St Julians, een stad in het noordoosten van Malta. Deze stad heeft een druk uitgaansleven met veel restaurants en terrassen. Daarnaast ligt deze bruisende stad aan de zee, ideaal om af en toe na afloop van de taalcursus Engels voor gezinnen af te koelen! De andere taalschool op Malta, BELS Malta, ligt in St. Paul ’s Bay. Dit is een rustigere plaats gelegen in een prachtige baai. Van oorsprong is deze plaats een vissersdorpje wat zeker nog goed terug te zien is in het dagelijkse leven. Daarnaast biedt St. Paul’s Bay ook een aantal bijzondere bezienswaardigheden die je niet wil missen!

Hoe werkt een taalcursus Engels voor gezinnen in Malta?

Tijdens een taalcursus Engels voor gezinnen volg je als ouders en kinderen op dezelfde momenten les. Kinderen doen na de lessen vaak mee aan een activiteitenprogramma, samen met andere leeftijdsgenoten van over de hele wereld. De ouders kunnen in deze tijd zelf activiteiten ondernemen of lekker meedoen aan de activiteiten georganiseerd door de taalschool.

Welke taalcursussen Engels voor gezinnen zijn mogelijk?

Er zijn verschillende soorten taalcursussen in Malta voor gezinnen mogelijk. Zo is er bijvoorbeeld een familie-oudercursus, een familie-kinder cursus en BELS biedt daarnaast ook nog een familie-jongerencursus. Deze cursussen zijn in de basis gelijk maar de leeftijd van de kinderen heeft invloed op welke cursus het beste past bij jullie gezin.

Verblijf in een van de accommodaties tijdens de taalcursus in Malta

Verblijf als gezin tijdens de taalcursus in Malta in een van de accommodaties. Wanneer je kiest voor de taalschool BELS in ST. Pauls dan verblijf je in een familiekamer in een residentie. Deze residentie ligt op slechts 5 minuten loopafstand van de school. Wanneer je als gezin de taalcursus Engels aan ESE Malta gaat volgen, dan heb je de keuze uit twee accommodaties. Je kan verblijven in George Hotel, een vier sterren hotel aan de overkant van de taalschool óf je kan verblijven in Salini Resort op zo’n 20 minuten met de shuttlebus gelegen.

Benieuwd naar onze andere taalcursussen voor gezinnen? StudyTravel biedt een divers aanbod taalcursussen in het buitenland aan.

lees verder »
 
 

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes