Taalcursus Engels in Malta voor gezinnen


Een taalcursus Engels in Malta als vakantiebesteding voor het gezin: niet iedereen denkt hier gelijk aan maar het is een fantastische combinatie! Volg samen met het gezin een taalcursus Engels in een van de kleinste landen aan de Middellandse Zee. Malta bestaat uit drie eilanden: Malta, Gozo en het onbewoonde Comino. Een taalreis met het hele gezin biedt jullie de mogelijkheid om van een vakantie een leerzame ervaring te maken. Waar wacht je nog op? Malta is de ideale bestemming voor een Engelse taalreis voor gezinnen!

Kies de juiste bestemming voor jouw gezin

Wanneer je als gezin op taalreis gaat naar Malta, dan zal je een taalcursus Engels volgen op het eiland Malta, het grootste eiland van het land. StudyTravel werkt samen met twee verschillende taalscholen op dit prachtige eiland. Zo kun je als gezin terecht in St. Julians, een stad in het noordoosten van Malta. Deze stad heeft een druk uitgaansleven met veel restaurants en terrassen. Daarnaast ligt deze bruisende stad aan de zee, ideaal om lekker af te koelen na de Engelse lessen!

De andere taalschool op Malta, ligt in St. Paul ’s Bay. Dit is een rustigere plaats, gelegen in een prachtige baai. Van oorsprong is deze plaats een vissersdorpje wat zeker nog goed terug te zien is in het dagelijkse leven. Daarnaast biedt St. Paul’s Bay ook een aantal bijzondere bezienswaardigheden die je niet wil missen. Een fijne bestemming voor een gezinscursus Engels.

Wat houdt een taalcursus Engels voor gezinnen in?

Tijdens een taalcursus Engels voor gezinnen volgen alle gezinsleden op hetzelfde moment les. Ouders worden ingedeeld in een lesgroep met andere volwassenen en kinderen worden ingedeeld met leeftijdsgenoten. Op deze manier volgt ieder gezinslid Engelse les op het juiste niveau en met internationale klasgenoten. Kinderen doen na de lessen vaak mee aan een activiteitenprogramma, samen met andere kinderen en jongeren van over de hele wereld. De ouders kunnen zelf activiteiten ondernemen of meedoen aan de activiteiten voor de volwassenen, georganiseerd door de taalschool.

Welke taalcursussen Engels voor gezinnen zijn mogelijk?

Er zijn verschillende Engelse taalcursussen voor gezinnen in Malta mogelijk. Volwassenen doen altijd mee aan de familie-oudercursus. Voor de kinderen zijn er echter verschillende programma's, toegespitst op verschillende leeftijdscategorieën. Zo zijn er de familie-kindercursussen voor kinderen van ca. 7 tot 14 jaar, en er zijn familie-jongerencursussen, voor jongeren van ca. 14 tot 17 jaar. De cursussen voor kinderen worden op een zeer interactieve manier gegeven, zodat kinderen op een leuke en speelse manier kennis maken met de Engelse taal. De cursussen worden gegeven op verschillende niveaus. Ieder gezinslid doet voorafgaande aan de cursus een niveautest, zodat iedereen op het juiste niveau kan worden ingedeeld.

Het verblijf tijdens de gezinscursussen Engels in Malta

Verblijf als gezin tijdens de Engelse taalcursus in Malta in een van de accommodaties van de taalscholen. Het is mogelijk om bij een lokaal gastgezin te verblijven; de beste manier om aan jullie taalkennis te werken na de lessen. Bij een gastgezin leer je de lokale cultuur van dichtbij kennen. Een interessante ervaring voor het hele gezin! Naast gastgezinnen zijn er verschillende residenties en hotels beschikbaar met familiekamers. Willen jullie liever een eigen appartement? Ook dat is mogelijk.

Wil je graag meer informatie over de taalreizen naar het buitenland? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk advies. 

lees verder »
 
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes