Engels leren in Malta voor gezinnen


Malta is een heerlijke vakantiebestemming: zon, zee, veel mogelijkheden voor mooie en interessante uitstapjes, watersporten of gewoon lekker luieren op het strand. Door deze vakantie te combineren met een taalcursus Engels, breng je het aangename en het leerzame samen. Het land Malta bestaat uit drie eilanden: Malta, Gozo en Comino en heeft een rijke historie. Je vindt er prachtige, oude steden, waaronder hoofdstad Valletta, Mdina en Sliema, die je kunt bezoeken. Een goed klimaat is overigens een understatement: het is het gehele jaar door heerlijk weer op dit eiland in de Middellandse Zee. Een taalcursus Engels in Malta voor gezinnen is dus altijd een goed idee!

Hoe ziet een taalcursus Engels voor het gezin eruit?

Ouders en kinderen hebben op dezelfde uren les en daarna volop de tijd om vanalles met elkaar te ondernemen. Na de lessen Engels deelnemen aan activiteiten die de school organiseert, is natuurlijk ook een optie. Zo leer je andere ouders en kinderen kennen van over de hele wereld. Een vakantie waarbij je internationale contacten ontmoet én de Engelse taal kunt verbeteren: daar kun je (zongebruind) mee thuiskomen!

Volg Engelse lessen op onze internationale taalschool

De taalcursussen Engels in Malta voor gezinnen volg je op één van onze partnerscholen in St. Paul’s Bay of in St. Julian’s. De school in St. Paul’s Bay is gelegen in een wat rustigere wijk, terwijl de school in St. Julian’s in het midden van de stad ligt. De scholen zijn beide op loopafstand van een strand en er zijn vele winkels en restaurantjes in de omgeving. De schoolgebouwen zijn volledig uitgerust om het Engels leren voor cursisten makkelijk te maken.

Wat kun je met het gezin doen op Malta naast Engels leren?

Malta is een kleine stad in een klein land, maar dat betekent niet dat je er je niet kunt vermaken naast het leren van de Engelse taal met het gezin. De historie kun je terugvinden in de megalitische tempels en het Hypogeum necropolis. In het noordwesten van Malta vind je de fraaiste stranden, waaronder Golden Bay en Mellieha Bay. Mocht je echt een (onder)waterrat zijn, dan is het een aanrader om te gaan duiken in Malta. Het kleurrijke vissersdorpje Marsaxlokk bewonderen staat ook op de bucketlist voor je bezoek aan Malta. Het is daarnaast voor jong en oud leuk om onder andere het Malta National Aquarium, Popeye Village en Playmobil Funpark te bezoeken. Vervelen is in ieder geval geen optie in Malta!

Waar verblijf ik tijdens de taalcursus Engels met het gezin?

Tijdens je taalvakantie in Malta verblijf je met het gezin in een hotel. Je kunt je dan dus na de Engelse lessen rustig terugtrekken op je eigen plek. Mocht je zelf accommodatie hebben gereserveerd, dan is het mogelijk om alleen de cursus te boeken.

Benieuwd hoe het is om Engels te leren in Malta? Neem gerust contact met ons op, dan vertellen we je er alles over. Als je meer wil weten over andere mogelijke taalreizen naar het buitenland, laat het ons dan ook telefonisch, per mail of via de chat weten. We staan voor je klaar!

lees verder »
 
ESE
(86)

Taalcursussen voor Gezinnen op ESE

Onze partnerschool is gelegen in St. Julians in het hart van de stad. Het schoolgebouw ligt op een paar meter lopen van de wereldberoemde Spinola Bay en Portomaso Marina, een zone met veel restaurants, winkels en bars. lees verder »
Minimum leeftijd:
9 jaar
Max. per lesgroep:
12 personen
Geopend:
hele jaar
Cursusperiode:
1-6 weken, 1 week vanaf €795

Taalcursussen voor Gezinnen op BELS Malta

Onze partnerschool BELS Malta, gelegen in St. Paul’s Bay (dichtbij de mooiste stranden van het eiland), organiseert een programma voor de hele familie gedurende de zomerperiode! Ouders en kinderen (vanaf 7 jaar) hebben samen les en kunnen zo hun zomervakantie combineren met het leren of verbeteren van hun Engels! Het schoolgebouw bevindt zich op slechts enkele meters vanaf de boulevard, in een rustige en residentiële wijk. De drukkere en toeristische stad van het eiland - St. Julian’s - ligt op ca. 25 minuten reisafstand per bus. De school beschikt over 15 leslokalen, een residentie, computerlokaal, gratis draadloos internet in het hele gebouw, en drank-en snack-automaten. lees verder »
Minimum leeftijd:
7 jaar
Max. per lesgroep:
15 personen
Geopend:
hele jaar
Cursusperiode:
1-4 weken, 1 week vanaf €310

Weer in Malta

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
July 29 22 9
Aug 29 23 11
Sept 27 22 9
Oct 24 19 7
Nov 20 16 6
Dec 16 12 5
Jan 14 10 5
Feb 15 10 6
Mar 16 11 7
Apr 18 13 9
May 22 16 10
June 26 19 11
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes