Engels leren in Malta voor gezinnen


Malta is een heerlijke vakantiebestemming: zon, zee, veel mogelijkheden voor mooie en interessante uitstapjes, watersporten of luieren in een baaitje... Dus waarom zo'n vakantie niet combineren met een taalcursus Engels voor het hele gezin! Jullie hebben op dezelfde uren les, en daarna volop tijd om met elkaar van alles te ondernemen. Of om met de mede-cursisten deel te nemen aan het activiteitenprogramma van de taalschool. Zo heb je een vakantie vol internationale contacten èn een veel betere kennis van de Engels taal. Daar kun je (zongebruind) mee thuiskomen! Engels leren op Malta is voor gezinnen de ideale taalvakantie-bestemming.
lees verder »
ESE

Taalcursussen voor Gezinnen op ESE

Onze partnerschool is gelegen in St. Julians in het hart van de stad. Het schoolgebouw ligt op een paar meter lopen van de wereldberoemde Spinola Bay en Portomaso Marina, een zone met veel restaurants, winkels en bars. lees verder »
Minimum leeftijd:
8 jaar
Max. per lesgroep:
15 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Hotel
Cursusperiode:
1-4 weken, 1 week vanaf €700

Taalcursussen voor Gezinnen op BELS Malta

Onze partnerschool BELS Malta, gelegen in St. Paul’s Bay (dichtbij de mooiste stranden van het eiland), organiseert een programma voor de hele familie gedurende de zomerperiode! Ouders en kinderen (vanaf 7 jaar) hebben samen les en kunnen zo hun zomervakantie combineren met het leren of verbeteren van hun Engels! Het schoolgebouw bevindt zich op slechts enkele meters vanaf de boulevard, in een rustige en residentiële wijk. De drukkere en toeristische stad van het eiland - St. Julian’s - ligt op ca. 25 minuten reisafstand per bus. De school beschikt over 15 leslokalen, een residentie, computerlokaal, gratis draadloos internet in het hele gebouw, en drank-en snack-automaten. lees verder »
Minimum leeftijd:
7 jaar
Max. per lesgroep:
15 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Hotel
Cursusperiode:
1-6 weken, 1 week vanaf €265

Weer in Malta

Maand Max
°C
Min
°C
Zonne-
uren
Apr 18 13 9
Mei 22 16 10
Juni 26 19 11
Juli 29 22 9
Aug 29 23 11
Sept 27 22 9
Okt 24 19 7
Nov 20 16 6
Dec 16 12 5
Jan 14 10 5
Feb 15 10 6
Maart 16 11 7

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes