Engels leren op Malta


Wil jij Engels leren én tegelijkertijd een vakantiegevoel hebben? Dan is Malta de perfecte bestemming voor jou! Malta bestaat uit zeven eilanden, ten zuiden van Sicilië, gelegen in de Middellandse Zee. Met milde winters en droge zomers vormt het een ideale bestemming om gedurende het hele jaar door Engels te leren! De vele jongerenprogramma’s maken deze bestemming ook erg populair bij de jongere cursisten, al kunnen volwassenen en gezinnen hier ook prima terecht. Het eiland biedt naast stranden namelijk ook natuur en cultuur, waardoor ieder zijn eigen plannen kan maken na de lessen!

Wat houdt een taalcursus Engels precies in?

Een taalcursus Engels houdt in dat je 5 dagen per week (maandag tot vrijdag) Engels leert op een taalschool in het land waar de taal gesproken wordt. Hierbij ligt de focus op zowel het spreken als het schrijven en de grammatica. Je kunt verschillende soorten taalcursussen kiezen, zoals een cursus intensief Engels of een Cambridge examencursus waarbij je een diploma behaald. Ook bieden wij cursussen aan in combinatie met een activiteit, zoals bijvoorbeeld Engels leren met duiken of zeilen. Op de eerste dag van de cursus maak je een test, zodat je vervolgens ingedeeld kan worden in een klas met hetzelfde niveau. Je zit in een klas met studenten uit verschillende landen, wat het extra leuk maakt!

Engels leren in het zonnige Malta

Op het prachtige Malta bieden wij taalcursussen aan voor jongeren, volwassenen en gezinnen. De taalcursus Engels in Malta kun je volgen op 2 verschillende scholen. Zo kun je als volwassenen, gezin en jongeren terecht op de taalschool in St. Julians. Een gezellig plaatsje met veel uitgaansgelegenheden. Gezinnen en jongeren kunnen ook nog terecht op de taalschool in St. Pauls Bay, dichtbij de mooiste stranden van het eiland. 

Kies een accommodatie die bij jou past

In Malta heb je een grote hoeveelheid aan mogelijke accommodaties waar je kunt gaan verblijven tijdens je taalreis; het is maar net waar jij je het prettigst bij voelt. Kies bijvoorbeeld voor een gastgezin wanneer je meer te weten wil komen van de cultuur en het dagelijkse leven in Malta. Wil je juist veel in contact zijn met andere studenten van de taalschool? Dan is een verblijf in een residentie of appartement waar je verblijft met meerdere studenten aan te raden. Liever wat meer privacy? Dan is een hotel of single-use appartement wat voor jou. 

Verken Malta tijdens jouw taalcursus Engels

Geniet naast de Engelse lessen van al het moois dat Malta te bieden heeft, zoals de prachtig blauwe lagunes, het historische plaatsje Valletta en de uitgaansgelegenheden. De taalscholen bieden ook een afwisselend activiteitenprogramma aan waar je aan mee kunt doen. Daarnaast kun je via de school ook deelnemen aan sportcursussen. Zoals golf, tennis, squash, paardrijden, fietsen, abseilen, boogschieten, windsurfen, aerobics en skydiven. Je zult je dus zeker niet vervelen tijdens je taalreis naar Malta!

Lijkt jou een taalvakantie naar het zonnige Malta wel wat? Wij helpen je graag met het organiseren van deze geweldige taalreis. Wil je al onze mogelijkheden ontdekken? Bekijk dan alle taalreizen naar het buitenland of neem contact met ons op. 

lees verder »
 

Taalcursussen voor Jongeren op BELS Malta Juniors

Onze partnerschool BELS Malta Juniors, is gelegen in St. Paul’s Bay, dichtbij de mooiste stranden van het eiland! De school organiseert een zeer compleet programma voor jongeren tussen de 11 en 16 jaar, gedurende verschillende periodes in het jaar (in de paasvakantie, gedurende de hele zomer en in de herfstvakantie). Het schoolgebouw bevindt zich op slechts enkele meters vanaf de boulevard, in een rustige en residentiële wijk. De drukkere en toeristische stad van het eiland - St. Julian’s - ligt op ca. 25 minuten reisafstand per bus. De school beschikt over 15 leslokalen, een residentie, computerlokaal, gratis draadloos internet in het hele gebouw, en drank-en snack-automaten. lees verder »
Minimum leeftijd:
11 jaar
Max. per lesgroep:
15 personen
Geopend:
23/03/2024 - 07/04/2024, 15/06/2024 - 01/09/2024, 05/10/2024 - 20/10/2024
Cursusperiode:
1-6 weken, 1 week vanaf €885

Taalcursussen voor Jongeren op ESE Juniors

Het hoofdgebouw van onze partnerschool ESE is gelegen in St. Julians, op loopafstand van winkels, restaurants, banken, bioscopen en vele uitgaansgelegenheden. Het instituut  beschikt over 60 moderne leslokalen met airconditioning en een internetcafé. Niet alle jongeren hebben les op het hoofdgebouw, want er zijn verschillende locaties in gebruik afhankelijk van het programma dat je kiest. lees verder »
Minimum leeftijd:
9 jaar
Max. per lesgroep:
15 personen
Geopend:
23/03/2024 - 06/04/2024, 18/05/2024 - 01/09/2024, 05/10/2024 - 02/11/2024
Verblijf in:
Gastgezin, Residentie
Cursusperiode:
1-6 weken, 1 week vanaf €605
ESE
(86)

Taalcursussen voor Volwassenen op ESE

Onze taalschool ESE in Malta is gelegen in St. Julians, op loopafstand van winkels, restaurants, banken, bioscopen en vele uitgaansgelegenheden. Het instituut ESE verzorgt je taalcursus Engels en beschikt over 60 moderne leslokalen met airconditioning en een internetcafé. In de pauzes ontmoet je je medecursisten in het 'SpeakEasy-café' (op school) of op het terras. Op het taalinstituut, dankzij het enthousiaste en ervaren docententeam, een persoonlijke en vriendschappelijke sfeer. lees verder »
Minimum leeftijd:
17 jaar
Max. per lesgroep:
12 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Appartement, Gastgezin, Priveappartement
Cursusperiode:
1-36 weken, 1 week vanaf €295

Taalcursussen voor Volwassenen op EC Malta 30+

Onze partnerschool EC 30+ in Malta biedt taalcursussen Engels aan voor cursisten van 30 jaar en ouder. De taalschool is gelegen in de levendige plaats St. Julian’s, met veel faciliteiten in de omgeving. Ook het strand is op korte loopafstand van de taalschool gelegen. De school biedt ook cursussen aan voor jongere cursisten, maar de 30+ cursisten hebben een eigen gedeelte op school, waardoor je je hier in een leeromgeving bevindt met leeftijdsgenoten. Wanneer je Engels wil leren op een prachtig Mediterraan eiland samen met andere cursisten van 30+, is dit de perfecte keuze.  lees verder »
Minimum leeftijd:
30 jaar
Max. per lesgroep:
14 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Appartement, Gastgezin, Priveappartement
Cursusperiode:
1-24 weken, 1 week vanaf €320
ESE
(86)

Taalcursussen voor Gezinnen op ESE

Onze partnerschool is gelegen in St. Julians in het hart van de stad. Het schoolgebouw ligt op een paar meter lopen van de wereldberoemde Spinola Bay en Portomaso Marina, een zone met veel restaurants, winkels en bars. lees verder »
Minimum leeftijd:
9 jaar
Max. per lesgroep:
12 personen
Geopend:
hele jaar
Cursusperiode:
1-6 weken, 1 week vanaf €795

Taalcursussen voor Gezinnen op BELS Malta

Onze partnerschool BELS Malta, gelegen in St. Paul’s Bay (dichtbij de mooiste stranden van het eiland), organiseert een programma voor de hele familie gedurende de zomerperiode! Ouders en kinderen (vanaf 7 jaar) hebben samen les en kunnen zo hun zomervakantie combineren met het leren of verbeteren van hun Engels! Het schoolgebouw bevindt zich op slechts enkele meters vanaf de boulevard, in een rustige en residentiële wijk. De drukkere en toeristische stad van het eiland - St. Julian’s - ligt op ca. 25 minuten reisafstand per bus. De school beschikt over 15 leslokalen, een residentie, computerlokaal, gratis draadloos internet in het hele gebouw, en drank-en snack-automaten. lees verder »
Minimum leeftijd:
7 jaar
Max. per lesgroep:
15 personen
Geopend:
hele jaar
Cursusperiode:
1-4 weken, 1 week vanaf €310
ESE
(86)

Taalcursussen voor Volwassenen 50+ op ESE

Onze taalschool ESE in Malta is gelegen in St. Julians, op loopafstand van winkels, restaurants en vele uitgaansgelegenheden. Het instituut ESE verzorgt je taalcursus Engels en beschikt over 60 moderne leslokalen met airconditioning. lees verder »
Minimum leeftijd:
50 jaar
Max. per lesgroep:
12 personen
Geopend:
hele jaar
Cursusperiode:
1-2 weken, 1 week vanaf €525

Taalcursussen voor Volwassenen 50+ op EC Malta 30+

Taalschool EC 30+ biedt taalcursussen Engels aan voor cursisten van 30 jaar en ouder. De taalschool is gelegen in de levendige plaats St. Julian’s, met veel faciliteiten in de omgeving. Ook het strand is op korte loopafstand. lees verder »
Minimum leeftijd:
50 jaar
Max. per lesgroep:
14 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Appartement, Gastgezin, Priveappartement
Cursusperiode:
2-2 weken, 2 weken vanaf €1260

Weer in Malta

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
May 22 16 10
June 26 19 11
July 29 22 9
Aug 29 23 11
Sept 27 22 9
Oct 24 19 7
Nov 20 16 6
Dec 16 12 5
Jan 14 10 5
Feb 15 10 6
Mar 16 11 7
Apr 18 13 9
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes