Taalcursus Engels in Malta

ESE Juniors

Het hoofdgebouw van onze partnerschool ESE is gelegen in St. Julians, op loopafstand van winkels, restaurants en vele uitgaansgelegenheden. Het instituut beschikt over 60 moderne leslokalen met airconditioning en een café. Niet alle jongeren hebben les op het hoofdgebouw, want er zijn verschillende locaties in gebruik afhankelijk van het programma dat je kiest.

Belangrijke kenmerken van onze partnerschool in Malta

  • Geaccrediteerd door het Maltese Ministerie van Onderwijs en Trinity College
  • Uitstekende mix van nationaliteiten
  • Supervisors en groepsbegeleiders
  • Lessen beschikbaar op alle niveaus
  • Transfer bij aankomst en vertrek op de luchthaven bij een boeking met accomodatie
  • Gratis toegang tot de beach club van de school (met enkele beperkingen)

Ter plaatse word je geinformeerd op welke locatie jouw taalcursus plaatsvindt. Meer informatie hierover vind je ook bij de cursus- en accommodatiebeschrijvingen.

Persoonlijke ervaring van een student:

Lees hier het interview met Olivier ter Poorten. Olivier vertelt waarom Malta ook voor jou de juiste keuze is hoe een taalcursus veel meer is dan alleen de lessen op zich! 

Klik hier voor de cursussen van deze taalschool voor volwassen studenten vanaf 17 jaar.

Intensief (9-13 jaar)

Intensief (14-17 jaar)

Intensief (17-22 jaar)

Speciaal intensief (14-17 jaar)

Speciaal intensief (17-22 jaar)

Algemene beoordeling
4.1 / 5.0
83 beoordelingen
Bestemming
Taalschool
Cursus
Accommodatie
Activiteitenprogramma
Prijs/kwaliteitverhouding
Individuele beoordelingen
4.0 / 5.0
Ik ben 2 weken in Malta geweest dit omdat ik geslaagd was en mijn zomervakantie dus langer was.
Elise
16 jaar
Nederlands
2 weken


Bestemming
Taalschool
Cursus
Accommodatie
Activiteitenprogramma
Prijs/kwaliteitverhouding
Ik ben 2 weken in Malta geweest dit omdat ik geslaagd was en mijn zomervakantie dus langer was. Malta leek mij een leuke plek om de Engels taal te leren met het warme vakantiegevoel erbij. Waar ik niet aan heb gedacht is dat op dat moment geen Nederlanders waren, want iedereen had nog school. Ik was dus ook de enige Nederlandse op die accommodatie. Ik verbleef wel in een fijn hotel inclusief zwembad! In de ochtend had ik les van 8:15-13:30. Ik begon vroeg, omdat ik een intensieve cursus had. Na de lessen konden we meedoen aan activiteiten, we zijn een paar keer naar verschillende eilandjes, strandjes en stadjes geweest. Of je kon gewoon wat voor je zelf doen. Ik heb echt een super leuke reis gehad en ja het was jammer dat er geen Nederlanders waren, maar ik heb nu veel andere mensen leren kennen en mijn Engels is nu veel beter. Ook heb ik mezelf beter leren kennen, want ik was meer op mezelf aangewezen. Ik heb veel van deze reis geleerd en ik ben heel blij dat ik dit gedaan heb!


4.4 / 5.0
Het was een geweldige reis!
Mikki
15 jaar
Nederlands
1 week


Bestemming
Taalschool
Cursus
Accommodatie
Activiteitenprogramma
Prijs/kwaliteitverhouding
Het was een geweldige reis! Zoveel nieuwe en leuke mensen ontmoet voor altijd! Ik koos voor 1 week, maar de volgende keer zal ik juist voor 2 weken gaan!


4.4 / 5.0
Het was een enorm leuke en leerzame ervaring.
Otte
17 jaar
Nederlands
1 week


Bestemming
Taalschool
Cursus
Accommodatie
Activiteitenprogramma
Prijs/kwaliteitverhouding
Het was een enorm leuke en leerzame ervaring. Het is een onvergetelijke week geweest voor mij waar ik vrienden heb gemaakt voor het leven. Het verblijf was super. Als je van uitgaan houd is het 5 minuten lopen vanaf de beste clubs van Malta. St Julians is een supermodern gedeelte van Malta met allemaal moderne en luxe restaurants, barren en clubs. Echt een aanrader!


4.6 / 5.0
Was een van de leukste weken van m'n leven!
Liz
16 jaar
Nederlands
1 week


Bestemming
Taalschool
Cursus
Accommodatie
Activiteitenprogramma
Prijs/kwaliteitverhouding
Was een van de leukste weken van m'n leven! De mensen waren heel aardig en het resort heel luxe. Zelfs met corona waren er nog genoeg dingen te doen.


4.5 / 5.0
Malta.
Toby
18 jaar
Nederlands
2 weken


Bestemming
Taalschool
Cursus
Accommodatie
Activiteitenprogramma
Prijs/kwaliteitverhouding
Malta...

Het was voor mij de tweede keer een talencursus voor Young Adults (17-20 jaar) op Malta met Studytravel en de reizen hebben me beide keren alles behalve teleurgesteld. Allereerst de residentie, ik verbleef in 2018 4 weken in Salini hotel, een fantastisch hotel met uitzicht op de kust. Dit hotel heeft van alles: een mooie infinity pool, goed eten, mooie kamers met balkons en vriendelijke mensen. Dit jaar, in 2019, was de residentie veranderd naar The George hotel en ook dit hotel is meer dan goed. De ligging is de belangrijkste verandering, midden in Paceville, tegenover de school en dichtbij alle uitgaansgelegenheden. Voorheen moest je met de taxi naar huis na een avond uit, nu loop je binnen een paar minuten van bijvoorbeeld Footloose of Havana naar het hotel. De clubs zijn elke avond open en dan ook elke avond gevuld met jongeren. Ook de kamers en het hotel zelf zien er goed uit al heeft niet elke kamer een balkon. Het eten was wel een stuk minder, het ontbijt was altijd goed maar het diner viel nog wel eens tegen helaas. Toch heb ik hier twee fantastische weken gehad.

De school is top, aardige mensen heten je welkom en je leert al bij aankomst nieuwe vrienden kennen. Iedereen is er dan ook om er een leuke tijd te hebben en te genieten dus vrienden maken en nieuwe mensen (en nationaliteiten) ontmoeten is heel makkelijk. Vooral de vele nationaliteiten en culturen maken het een leuke mix waarbij je veel beter leert spreken omdat je gedwongen bent met je studiegenoten, klasgenoten, schoolmedewerkers en kamergenoten Engels te spreken. De lokalen zijn goed uitgerust. De leraren kunnen per persoon verschillen, ik heb geen mindere docenten gehad al kan je dit wel anders ervaren. De mensen in de school en de groepsleiders zijn erg behulpzaam en zorgen voor een goede sfeer.

De activiteiten zijn goed verzorgd en het vervoer wordt netjes geregeld. Je kan zelf kiezen naar welke activiteiten je gaat dus je bent vrij om te gaan waar je wil, al raad ik aan om zoveel mogelijk mee te gaan om mensen te leren kennen en van Malta te genieten. Het weer is warm en het kan benauwd zijn maar er is genoeg zon om van te genieten aan het zwembad of op het strand.

Kortom, Malta, St. Julians en Paceville: The place to be!

Nog vragen, stuur mij gerust een mailtje voor verder contact.


4.0 / 5.0
Mijn verblijf was top op Malta.
Yinke
17 jaar
Nederlands
5 weken


Bestemming
Taalschool
Cursus
Accommodatie
Activiteitenprogramma
Prijs/kwaliteitverhouding
Mijn verblijf was top op Malta. Ik verbleef in the George Boutique Hotel midden in Saint Julians alle faciliteiten zijn dicht bij!!!! Op Malta zijn er heel veel toeristen en dus veel verschillende nationaliteiten wat natuurlijk helemaal top is. Er zijn maar heel weinig Nederlanders dus je moet veel Engels praten wat natuurlijk de bedoeling is.
Malta is super leuk, gezellig, veilig, mooie cultuur, en lekker goed weer. Maar vijf weken op het eiland is te lang. ik zou voor twee of een week gaan, dit komt omdat de meeste mensen dit ook doen. Het verblijf is in het uitgaanscentrum dus feesten kan je zeker. Het programma was leuk maar om de twee weken herhaalde het. Als je de mooie plekken van het eiland wil bezoeken dan moet je het op eigen kracht doen, gelukkig zijn daarvoor veel bussen die je over het eiland kan brengen en ook taxi's zijn beschikbaar. Ecabs, is goed als je met meerdere reist. Ik verbleef in een 4 persoons kamer. Wat super gezellig is maar ook lekker druk. Drank is hier super goedkoop maar juist het eten in de supermarkt is best wel duur vanwege de import. De begeleiders van ESE zijn super aardig zijn ook nog is jong wat kei tof is.
Het programma wat ik heb gedaan is geweldig ik hoef me aan niks te verantwoorden, zo hoef je niet perse het ESE programma te volgen, ook heb je veel vrije tijd. In mijn 5 weken begon school om 15:00 uur tot 18;15 me een kwartiertje pauze. Dit betekent dat je voor die tijd nog kan uitslapen na je avondje stappen.

Ik heb super genoten van mijn 5 weken. Mijn Engels is zeer goed verbeterd ik heb een certificaat van niveau C1 wat het op een na hoogste niveau is. Hier ben ik zeer trots op!! Ook heb ik heel veel nieuwe mensen ontmoet!


4.3 / 5.0
Ik heb heel erg genoten van mijn taalreis.
Noor
16 jaar
Nederlands
1 week


Bestemming
Taalschool
Cursus
Accommodatie
Activiteitenprogramma
Prijs/kwaliteitverhouding
Ik heb heel erg genoten van mijn taalreis. Ik ging samen met mijn vriendin naar Malta en we hebben een heel erg leerzame en innovatieve week gehad. Op het begin was het natuurlijk nog even wennen maar al snel maakte we contact met andere die ook de cursus volgde. Mijn vriendin en ik sliepen in het hotel (residentie) en veel mensen met wie wij omgingen sliepen bij een gastgezin. Onze hotelkamer was groot en elke dag werden er schone handdoeken gebracht en de bedden opgemaakt. Er waren twee zwembaden en de zee was dichtbij. Ook kon je makkelijk met de shuttlebus in de omliggende stadjes komen.

De lessen waren kwalitatief goed en ook ingedeeld op niveau. Er was veel vrijheid dus dit was een ideale manier om vakantie te vieren en te leren tegelijk. De organisatie had ook veel activiteiten (waarvan ééntje voor bijbetaald moest worden) georganiseerd waar je je voor op kon geven.

Ik heb een hele leuke week gehad in Malta!


4.1 / 5.0
Ik vond het een erg leuke ervaring!
Isa
16 jaar
Nederlands
1 week


Bestemming
Taalschool
Cursus
Accommodatie
Activiteitenprogramma
Prijs/kwaliteitverhouding
Ik vond het een erg leuke ervaring! Het was leuk om iets te leren, maar daar naast ook echt een vakantie gevoel te hebben. Je doet leuke activiteiten (als het weer mooi is) en je ziet ook wat van de stad. Ook heb je veel vrije tijd waarin je gewoon mag doen wat je zelf wilt. Het hotel was ook heel mooi met een lekker zwembad. Alleen het eten in het resaurant was echt niet lekker, maar gelukkig waren er genoeg stadjes waar je uit eten kon gaan voor een goedkope prijs. Bijna iedereen uit Duitsland met een paar Nederlanders. Het was jammer dat er niet veel nationaliteiten waren.


3.5 / 5.0
Ik heb genoten zo alleen op vakantie en toch veel geleerd, vooral nieuwe mensen met diverse nationaliteiten leren kennen
Dorus
16 jaar
Nederlands
3 weken


Bestemming
Taalschool
Cursus
Accommodatie
Activiteitenprogramma
Prijs/kwaliteitverhouding
Ik heb genoten zo alleen op vakantie en toch veel geleerd, vooral nieuwe mensen met diverse nationaliteiten leren kennen


4.4 / 5.0
Malta is een hele leuke locatie, een goede combinatie van vakantie en leren.
Milou
16 jaar
Nederlands
2 weken


Bestemming
Taalschool
Cursus
Accommodatie
Activiteitenprogramma
Prijs/kwaliteitverhouding
Malta is een hele leuke locatie, een goede combinatie van vakantie en leren. Ik verbleef in het salini resort en dat was super luxe en mooi. Alles is heel goed georganiseerd en zelfs als je nog jong bent kan je alleen naar deze locatie reizen. Ik had graag nog langer willen blijven.


4.5 / 5.0
Dit was echt een hele goede ervaring, als je beter engels wil leren en kennis maken met onbekende mensen is dit echt perfect.
David
14 jaar
Nederlands
1 week


Bestemming
Taalschool
Cursus
Accommodatie
Activiteitenprogramma
Prijs/kwaliteitverhouding
Dit was echt een hele goede ervaring, als je beter engels wil leren en kennis maken met onbekende mensen is dit echt perfect. Ik raad het aan!


4.0 / 5.0
deze taalreis is heel erg leerzaam en je leert speelde wijs steeds beter Engels.
Isabella
16 jaar
Nederlands
1 week


Bestemming
Taalschool
Cursus
Accommodatie
Activiteitenprogramma
Prijs/kwaliteitverhouding
deze taalreis is heel erg leerzaam en je leert speelde wijs steeds beter Engels. Je houdt er vrienden voor het leven aan over.


4.5 / 5.0
Deze taalreis is zeker aan te raden!
Kristi
17 jaar
Nederlands
3 weken


Bestemming
Taalschool
Cursus
Accommodatie
Activiteitenprogramma
Prijs/kwaliteitverhouding
Deze taalreis is zeker aan te raden!!!! Het programma was echt top! De activiteiten zijn super leuk. Het eiland is top en als je van uitgaan houdt raad ik je aan om naar St. Julian te gaan!! In de lessen zit je met veel nationaliteiten en er wordt vooral veel gesproken over hoe iemand anders leeft in zijn/haar land wat echt super leuk is om te horen want het is overal zo verschillend. Ondanks deze verschillen heb ik nu toch vrienden verdeeld over de hele wereld waar ik nu nog steeds contact mee heb. Als je twijfelt of je deze taalcursus wil doen. Zal ik het zeker de voordeel van de twijfel geven. Alleen al voor de fantastische mensen die je daar gaat ontmoeten!


3.9 / 5.0
Ik vond het echt super leuk!
Anoniem
17 jaar
Nederlands
1 week


Bestemming
Taalschool
Cursus
Accommodatie
Activiteitenprogramma
Prijs/kwaliteitverhouding
Ik vond het echt super leuk! Je ontmoet heel veel mensen van allemaal verschillende nationaliteiten. De lessen zitten handig en goed in elkaar. Alle activiteiten zijn goed geregeld, zo zeggen ze duidelijk wat het is en waar je wordt verwacht. De ligging van het hoofdgebouw, waar ik op school zat, was echt heel goed! Je kon overal snel bij.
Ik vond het in een woord super!


4.2 / 5.0
Het was ontzettend leuk!
Zara
17 jaar
Nederlands
2 weken


Bestemming
Taalschool
Cursus
Accommodatie
Activiteitenprogramma
Prijs/kwaliteitverhouding
Het was ontzettend leuk! Veel gelachen nieuwe vrienden gemaakt en naast les ook veel andere leuke dingen gedaan.


4.7 / 5.0
Na lang wachten was het eindelijk zo ver en ging ik van 30 juli tot 12 augustus naar Malta om daar een taalcursus Engels te doen.
Jaimy
17 jaar
Nederlands
2 weken


Bestemming
Taalschool
Cursus
Accommodatie
Activiteitenprogramma
Prijs/kwaliteitverhouding
Na lang wachten was het eindelijk zo ver en ging ik van 30 juli tot 12 augustus naar Malta om daar een taalcursus Engels te doen. Ik wil jullie graag bedanken voor alle informatie die mij van te voren werd toegestuurd. Het klopte precies met wat mij stond te gebeuren en hierdoor was het op Malta International Airport ook heel gemakkelijk zoeken naar de ESE stand. Hier kregen wij alleen maar meer informatie. Ik heb dan ook geen moment met onduidelijkheid gezeten. Ik hield van de vele vrijheid die wij kregen als Young Adult studenten. Het was heerlijk om je eigen gang te kunnen gaan maar als je wilde toch ook mee te kunnen doen aan de activiteiten. De school daar stond altijd voor je klaar, zelfs als het om dingen ging waar de school niet zo heel veel mee te maken had. (bijvoorbeeld hoe je in de nacht terug kon komen na het uitgaan naar het hotel). Ik heb mij geen moment onveilig gevoeld en heb ontzettend kunnen genieten. Dit was zeker weten mijn beste vakantie ooit en daarnaast is mijn Engels in twee weken ontzettend vooruit gegaan. Ik ben in twee weken tijd van niveau B2 naar C2.3 gegaan. Ik heb nu vrienden door heel Europa met wie ik zeker nog ga afspreken. Ik mis Malta en al mijn vrienden daar nu al enorm en wil eigenlijk zo snel mogelijk terug. Ik denk dus ook zeker dat ik nog een keer hierheen ga. En dan zal ik zeker ook weer via jullie boeken. De prijs/kwaliteit verhouding is perfect en alles is super geregeld en georganiseerd. Ook daar op school wisten ze goed te kunnen communiceren zowel naar jullie toe als naar mij (dit was wel even nodig toen ik wilde gaan snorkelen.) Ik ga zelfs al mijn groepsleiders daar missen aangezien die erg jong waren en dus perfect bij deze groep paste. Studytravel en ESE bedankt!


4.8 / 5.0
Het was mijn beste vakantie die ik ooit gehad heb!
Koen
17 jaar
Nederlands
2 weken


Bestemming
Taalschool
Cursus
Accommodatie
Activiteitenprogramma
Prijs/kwaliteitverhouding
Het was mijn beste vakantie die ik ooit gehad heb! Het uitgaan in Malta is geweldig, en de school ESE is ook geweldig! ESE hecht veel aandacht aan helpen en zorgt ervoor dat de klassen niet te groot zijn, de activiteiten zijn ook heel leuk! Ik zou zeker nog een keer teruggaan!


4.2 / 5.0
Dit was mijn tweede keer dat ik een taalreis heb gemaakt naar Malta.
Nadine
17 jaar
Nederlands
2 weken


Bestemming
Taalschool
Cursus
Accommodatie
Activiteitenprogramma
Prijs/kwaliteitverhouding
Dit was mijn tweede keer dat ik een taalreis heb gemaakt naar Malta. Het was nog leuker dan de vorige keer! Ik zat nu in de groep Young Adults (17-20), vorige keer was ik een 'Teen'. Iedereen van deze leeftijd kan ik aanraden om ook in deze groep te gaan. Er worden veel dingen voor je geregeld. Maar de leiders zeiden ook vaak; wat je doet is je eigen keuze en eigen verantwoordelijkheid. Dit vond ik erg prettig. Je zat niet gebonden aan het programma (omdat je zelf mocht kiezen of je mee ging). Hierdoor ben ik er zelf ook een paar op uitgaan. Met wat vriendinnen ben ik bijv. een ochtend naar Paradise Bay en de andere dag naar Valletta geweest. Als je je zorgen maakt over het feit of je wel of niet in je eentje zou moeten gaan, wil ik je bij deze aanraden om gewoon in je eentje te gaan. Ik ben ook in m'n eentje gegaan en tuurlijk in het begin is het heel spannend! Maar je merkt dat er veel mensen in hun eentje komen en dat je zo sneller contact maakt met nieuwe mensen. Je krijgt ook veel gelegenheid om nieuwe mensen te leren kennen: je kamergenoten met wie je op een kamer slaapt, tijdens de lessen, op school en tijdens de georganiseerde activiteiten. Na een paar dagen had ik al een hele leuke vriendengroep met met mensen uit: Rusland, Duitsland, Spanje, Slovenië, Zwitserland en Denenmarken. Doordat het is zo internationaal is wordt je Engels ook veel vloeiender. Je praat nu buiten de lessen ook alleen nog maar Engels. Ook is het heel interessant om om te gaan met mensen met verschillende culturen. Zo leer je je vriendinnen maar ook hun landen beter kennen.
Het openbaar vervoer en het gebruik van taxi's, bijv. met uitgaan is prima te doen. De bewoners zijn vriendelijk en van de school en groepsleiders kun je alle hulp verwachten waar nodig.
Al met al, als je de kans hebt om hier naar toe te gaan: grijp hem met beide handen want dit was voor mij echt een geweldige ervaring, die ik nooit meer zal vergeten!


4.0 / 5.0
Het was echt ontzettend leuk in Malta.
Anne
17 jaar
Nederlands
1 week


Bestemming
Taalschool
Cursus
Accommodatie
Activiteitenprogramma
Prijs/kwaliteitverhouding
Het was echt ontzettend leuk in Malta. Naast m´n Engels te hebben verbeterd heb je ook veel over het land zelf kunnen leren en de mooiste plekjes kunnen zien. Dit maakt het heel erg leuk. Je bent niet alleen maar met school bezig maar hebt de mogelijkheid diverse activiteiten te volgen. Ook hier kan je je Engels toepassen en deze vorm van Engels leren is erg leuk!


4.2 / 5.0
Ik heb het echt heel erg naar mijn zin gehad.
Renske
15 jaar
Nederlands
2 weken


Bestemming
Taalschool
Cursus
Accommodatie
Activiteitenprogramma
Prijs/kwaliteitverhouding
Ik heb het echt heel erg naar mijn zin gehad. Zoveel nieuwe indrukken en zoveel nieuwe mensen vanuit de hele wereld leren kennen. Ik heb met pijn in mijn hart afscheid van Malta en van iedereen genomen, want ik heb echt de 2 weken van mijn leven gehad! Wel relatief veel feestjes en daar ben ik normaal niet zo van, maar met een paar goede vrienden is het best gezellig!


4.2 / 5.0
Ik heb hier een superleuke vakantie gehad en heb er veel van geleerd.
Rachel
16 jaar
Nederlands
1 week


Bestemming
Taalschool
Cursus
Accommodatie
Activiteitenprogramma
Prijs/kwaliteitverhouding
Ik heb hier een superleuke vakantie gehad en heb er veel van geleerd. Ook heb ik allemaal nieuwe vrienden gemaakt uit veel verschillende landen. Het is zeker een aanrader maar als je echt engels wil leren dan is 1 week tekort en zou je echt voor 3 weken moeten gaan


4.3 / 5.0
Het was een geweldige ervaring!
Anoniem
16 jaar
Nederlands
2 weken


Bestemming
Taalschool
Cursus
Accommodatie
Activiteitenprogramma
Prijs/kwaliteitverhouding
Het was een geweldige ervaring! Ik heb veel van Malta gezien en genoten van het zonnige weer. De lessen waren interessant en leuk, het was ook erg gezellig.


3.7 / 5.0
De taalreis was voor mij echt een hele gave ervaring omdat je veel nieuwe mensen leert kennen en veel dingen beleeft, op een andere manier dan als je gewoon normaal op vakantie gaat.
Safanja
16 jaar
Nederlands
1 week


Bestemming
Taalschool
Cursus
Accommodatie
Activiteitenprogramma
Prijs/kwaliteitverhouding
De taalreis was voor mij echt een hele gave ervaring omdat je veel nieuwe mensen leert kennen en veel dingen beleeft, op een andere manier dan als je gewoon normaal op vakantie gaat. In de les leer je namelijk al mensen kennen waarmee je de rest van de dag hele leuke activiteiten mee hebt.


3.5 / 5.0
Verre weg de beste week van mijn leven!
Charlotte
17 jaar
Nederlands
1 week


Bestemming
Taalschool
Cursus
Accommodatie
Activiteitenprogramma
Prijs/kwaliteitverhouding
Verre weg de beste week van mijn leven! Met mijn beste vriendin en twee Duitse meisjes die elkaar ook al kenden, werden we onafscheidelijk! Veel van de zon genoten, s middags les waar ik nog veel andere leuke mensen van over de hele wereld heb leren kennen, en de beste avonden gehad in paceville! Deze ervaringen zal ik nooit meer vergeten, bedankt!


4.4 / 5.0
Ik heb de taalreis fantastisch gevonden.
Anoniem
12 jaar
Nederlands
2 weken


Bestemming
Taalschool
Cursus
Accommodatie
Activiteitenprogramma
Prijs/kwaliteitverhouding
Ik heb de taalreis fantastisch gevonden. De mix aan nationaliteiten (ik was de enige Nederlander) vond ik heel leuk en leerzaam. Ik sliep in het hotel van ESE dat net gerenoveerd was, maar het was nog niet helemaal af. Het had nog wat kinderziektes. Deze worden denk ik komend jaar allemaal opgelost, waardoor je in een mooi hotel slaapt met goede faciliteiten, echt luxe. De activiteiten vond ik soms leuk, maar soms te kinderachtig. Er gingen ook wel ouders mee naar de activiteiten en dat vond ik niet leuk. Ik had les in een plaats verderop waar ik met de bus naartoe werd gebracht. Ook dit was een zeer modern gebouw. Mijn leraar, Aiden, was superleuk. Het was een jonge leraar die met ons de grammatica besprak en de spreekvaardigheid oefende met een spel. De klasgenoten kwamen overal vandaan: Italie, Duitsland, Polen, Zuid-Korea en Rusland. Er is continu begeleiding en alles is strak georganiseerd. Ik vond het een geweldige tijd en mijn Engels is ook zeker vooruitgegaan. O ja, het klimaat op Malta is super! Studytravel, bedankt voor de organisatie!


Naomi van der Schoot
23 Aug 2018

In december had ik mijn taalreis naar Malta geboekt en ik had er sinds die tijd al super veel zin in. Maar naarmate de reis dichterbij kwam, werd ik steeds zenuwachtiger. 

Elienke Dekker
22 Aug 2018

Ik wilde een taalreis maken om mijn Engelse vaardigheden te verbeteren voordat ik aan mijn examen zou beginnen. Na lang zoeken en overwegen heb ik voor StudyTravel gekozen, met de locatie Malta.

Weer in Malta

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
July 29 22 9
Aug 29 23 11
Sept 27 22 9
Oct 24 19 7
Nov 20 16 6
Dec 16 12 5
Jan 14 10 5
Feb 15 10 6
Mar 16 11 7
Apr 18 13 9
May 22 16 10
June 26 19 11
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes