Engels leren op Malta voor jongeren


Engels leren op een zonnig eiland in de Middellandse Zee, dat kan! Zodra je op Malta aankomt, voelt het als vakantie. Het eiland heeft meer te bieden dan alleen maar zon, zee en strand. De oude hoofdstad Valletta, schilderachtige dorpjes en een ware 'blue lagoon'. Malta is in de zomer onze meest populaire bestemming voor jongeren om Engels te leren. Het eiland telt meer dan 300 zonnige dagen per jaar en biedt een veilige omgeving voor jongeren. Niet voor niks weten jongeren van over de hele wereld Malta te vinden. Zorg dat jij er dit jaar ook bij bent!

Wanneer je Engels leert op Malta krijg je de kans om je Engelse taalkennis te verbeteren en tegelijkertijd het eiland te verkennen. Je leert andere jongeren kennen van over de hele wereld en doet samen met hen mee aan Engelse lessen en allerlei activiteiten en excursies op het eiland! Er zijn op Malta verschillende programma’s voor jongeren om Engels te leren, ingedeeld per leeftijdscategorie. 

Welke taalschool op Malta past het beste bij jou?

Er zijn op Malta twee taalscholen waar je als jongere terecht kunt om Engels te leren. Welke taalschool het beste bij jou past hangt af van je leeftijd en voorkeuren. Lees hieronder verder over onze partnerscholen op Malta.

Taalschool ESE Juniors op Malta

Onze partnerschool ESE Juniors heeft meerdere locaties. Het hoofdgebouw is gelegen in de populaire en levendige plaats St. Julians, op loopafstand van winkels, restaurants, banken, bioscopen en vele uitgaansgelegenheden. Jongeren die Engels leren op ESE hebben les in het hoofdgebouw, of op één van de andere locaties. Dit is afhankelijk van het programma dat je kiest. Onze partnerschool biedt cursussen aan voor jongeren van verschillende leeftijden; jongeren van 10 t/m 20 jaar kunnen hier terecht. Voor iedere leeftijdscategorie is er een speciaal programma ontwikkeld om zo snel mogelijk Engels te leren. De meest populaire programma’s zijn die voor jongeren van 14 t/m 17 jaar en 17 t/m 20 jaar. Met name het programma voor 17 t/m 20 jarigen is zeer geschikt voor onafhankelijke studenten die behoefte hebben aan wat meer vrijheid. Dit programma kent geen avondklok of toezicht buiten de lessen en activiteiten om, in tegenstelling tot de programma’s voor jongere studenten.

Naast Engelse lessen en activiteiten is het op deze taalschool mogelijk om duiklessen, zeillessen of voetballessen bij te boeken! 

Taalschool BELS op Malta

Onze tweede partnerschool op Malta, BELS Juniors, is gelegen in rustigere St. Paul’s Bay, dichtbij de mooiste stranden van het eiland! De school organiseert een zeer compleet programma voor jongeren tussen de 10 en 17 jaar, gedurende verschillende periodes in het jaar, evenals een "young adult programma" voor 16- en 17-jarigen gedurende het hele jaar. Het schoolgebouw bevindt zich op slechts enkele meters vanaf de boulevard, in een rustige wijk. De drukkere en toeristische stad van het eiland - St. Julian’s - ligt op ca. 25 minuten reisafstand per bus. Studenten die de drukte willen opzoeken zijn dus zo in St. Julian’s! Ook op BELS is het mogelijk om naast de Engelse lessen en activiteiten deel te nemen aan zeillessen, surflessen en andere watersportactiviteiten.

Door middel van een niveautest worden alle jongeren ingedeeld op het juiste niveau. Op die manier leert iedereen Engels op het juiste niveau!

Hoe zien de Engelse programma’s voor jongeren eruit op Malta?

Dankzij uitdagende spellen, teamdynamiek en het behandelen van thema’s die jongeren aanspreken, gaat het leren van de Engelse taal in Malta op een snelle, dynamische en communicatieve manier. Tijdens de lessen ligt de focus vooral op de spreekvaardigheid en communicatie in dagelijkse situaties, maar ook alle andere onderwerpen van de Engelse taal komen aan bod.

Na de Engelse lessen worden er allerlei activiteiten en excursies georganiseerd, waardoor jij het eiland én de andere jongeren snel leert kennen! Voorbeelden van activiteiten zijn een stadstour, een filmavond, studentenfeest, sportactiviteiten zoals beach volleybal en tennis, boottochtjes, een bezoek aan een aquapark, een tour door Valletta, strandactiviteiten en excursies naar Comino en Gozo. Neem voor een compleet voorbeeldprogramma contact met ons op.

Het verblijf tijdens de taalreis

Terwijl je Engels leert op Malta kun je samen met andere jongeren in een residentie verblijven. De residenties op Malta hebben een uitgebreid aanbod aan faciliteiten, zo is er in de meeste residenties een buitenzwembad aanwezig. Een residentie is leuk voor jongeren die graag ergens verblijven met mede studenten van over de hele wereld. Voor jongeren die liever bij een familie thuis verblijven zijn er de zorgvuldig geselecteerde gastgezinnen. Het verblijf bij een gastgezin draagt bij aan de ultieme Maltese ervaring en onderdompeling in de taal en de cultuur. Een snellere manier om Engels te leren is er niet!

Twijfel je nog tussen de verschillende programma's op Malta? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk advies. We helpen je graag met het organiseren van een passende taalreis! Ook kun je terecht op onze website voor het volledige aanbod taalcursussen in het buitenland.

lees verder »
 

Taalcursussen voor Jongeren op BELS Malta Juniors

Onze partnerschool BELS Malta Juniors, is gelegen in St. Paul’s Bay, dichtbij de mooiste stranden van het eiland! De school organiseert een zeer compleet programma voor jongeren tussen de 11 en 16 jaar, gedurende verschillende periodes in het jaar (in de paasvakantie, gedurende de hele zomer en in de herfstvakantie). Het schoolgebouw bevindt zich op slechts enkele meters vanaf de boulevard, in een rustige en residentiële wijk. De drukkere en toeristische stad van het eiland - St. Julian’s - ligt op ca. 25 minuten reisafstand per bus. De school beschikt over 15 leslokalen, een residentie, computerlokaal, gratis draadloos internet in het hele gebouw, en drank-en snack-automaten. lees verder »
Minimum leeftijd:
11 jaar
Max. per lesgroep:
15 personen
Geopend:
23/03/2024 - 07/04/2024, 15/06/2024 - 01/09/2024, 05/10/2024 - 20/10/2024
Verblijf in:
Residentie
Cursusperiode:
1-6 weken, 1 week vanaf €885

Taalcursussen voor Jongeren op ESE Juniors

Het hoofdgebouw van onze partnerschool ESE is gelegen in St. Julians, op loopafstand van winkels, restaurants, banken, bioscopen en vele uitgaansgelegenheden. Het instituut  beschikt over 60 moderne leslokalen met airconditioning en een internetcafé. Niet alle jongeren hebben les op het hoofdgebouw, want er zijn verschillende locaties in gebruik afhankelijk van het programma dat je kiest. lees verder »
Minimum leeftijd:
9 jaar
Max. per lesgroep:
15 personen
Geopend:
23/03/2024 - 06/04/2024, 18/05/2024 - 01/09/2024, 05/10/2024 - 02/11/2024
Verblijf in:
Gastgezin, Residentie
Cursusperiode:
1-6 weken, 1 week vanaf €605

Weer in Malta

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
June 26 19 11
July 29 22 9
Aug 29 23 11
Sept 27 22 9
Oct 24 19 7
Nov 20 16 6
Dec 16 12 5
Jan 14 10 5
Feb 15 10 6
Mar 16 11 7
Apr 18 13 9
May 22 16 10
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes