Taalcursus Engels in Malta voor jongeren


Altijd al je Engels willen verbeteren op een unieke bestemming? Kies dan voor taalcursus Engels in Malta! Deze bestemming biedt zon, zee, strand en veel leuke activiteiten. Je leert tevens andere jongeren van over de hele wereld kennen. Door het drukke rooster heb je geen tijd om je te vervelen. Naast de taalcursussen bieden onze partnerscholen namelijk ook activiteitenprogramma’s aan waardoor je een ideale combinatie hebt van leren en vrije tijd.

De zomer van je leven tijdens het Engels leren in Malta

Malta is een hele populaire bestemming onder jongeren. Het bestaat uit drie indrukwekkende eilanden in de Middellandse Zee: Gozo, Comino en hoofdeiland Malta. Het aangename mediterrane klimaat, met warme zonnige dagen en milde winters, maakt Malta de perfecte bestemming voor jouw taalcursus Engels. Er is veel te beleven en te ontdekken: van culturele steden tot sportieve wateractiviteiten aan de kust, zoals zeilen, windsurfen of duiken.

Leer intensief de Engelse taal

Tijdens je taalcursus voor jongeren krijg je les van gekwalificeerde taaldocenten op onze partnerscholen. Gedurende de lessen leer je onder andere je grammatica, woordenschat, spreek- en luistervaardigheid te verbeteren. Door oefeningen te maken en gesprekken te voeren met andere klasgenoten en de leraar leer je de Engelse taal te verbeteren. De andere studenten zorgen voor meer motivatie en kunnen je ook helpen als je ergens niet uitkomt.

Uit welke scholen kun je kiezen tijdens je taalcursus in Malta?

Op het eiland Malta zijn er twee partnerscholen die jongerencursussen Engels aanbieden. Op beide scholen kunnen verschillende leeftijdsgroepen diverse cursussen volgen. De ene school is gelegen in St. Julian’s en is op loopafstand van verschillende winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden. De andere school is gelegen St. Paul’s Bay dichtbij de mooiste stranden van het eiland. Het schoolgebouw bevindt zich op slechts enkele meters vanaf de boulevard.

Welke taalcursussen zijn er?

De school in St. Julian’s heeft een ruim aanbod aan taalcursussen voor jongeren. Zij bieden groepslessen, een combinatie van groepslessen en individuele lessen en Engels in combinatie met sport aan. Jongeren kunnen kiezen voor Engels & Voetbal, Engels & Duiken of Engels & Zeilen. Op de taalschool in St. Paul’s Bay is er één programma voor jongeren tussen de 11 en 17 jaar.

Waar verblijf je tijdens een taalreis Engels naar Malta?

Er zijn twee mogelijkheden waar je kunt verblijven tijdens je taalcursus Engels in Malta. Wanneer je kiest voor een gastgezin word je ondergedompeld in de taal en cultuur van het land. De gastouders zullen je alle lokale manieren en gewoontes leren. Als je kiest voor verblijf in een residentie kom je terecht in een gebouw met andere studenten en deel je meestal de gemeenschappelijk ruimtes. Op deze manier leer je snel andere jongeren kennen! 

Wil je Engels gaan leren in Malta? Stel ons telefonisch, per mail of via de chat al je vragen zodat we je van persoonlijk advies kunnen voorzien. Voor de andere mogelijke taalreizen Engels voor jongeren of het complete aanbod taalreizen naar het buitenland kun je een kijkje nemen op de website.

lees verder »
 
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes