Engels leren in San Diego voor jongeren


Deze populaire bestemming met haar Spaanse invloeden trekt veel jongeren aan uit de hele wereld. In San Diego kun je namelijk genieten van het heerlijke klimaat, kilometers kustlijn met prachtige stranden, en een strakblauwe hemel. Het is niet voor niets een zeer geliefde bestemming voor jongeren die Engels willen leren in een zonnige omgeving! Naast Engels leren kun je hier ook watersport beoefenen, een bezoek brengen aan de dierentuin of cultuur opsnuiven in het Balboa park met de vele musea. San Diego is de ideale omgeving voor jongeren om Engels te leren!

Leer Engels op een Amerikaanse universiteitscampus

De jongerencursus Engels in San Diego vindt plaats op de universiteitscampus van San Diego. Het is een mooie en veilige campus met begeleiding, wat het een zeer geschikte locatie maakt voor een jongerencursus Engels. De campus kijkt uit op de Mission Bay en de Pacific, en de prachtige stranden van San Diego zijn gemakkelijk te bereiken met de bus. De Engelse lessen worden gegeven op de campus én jongeren krijgen de kans om, naast Engels te leren, ook op deze locatie te verblijven. Het is ook mogelijk om te verblijven bij een Amerikaans gastgezin. Beide verblijfsopties zullen jongeren de kans geven om de typische “American way of life” te ervaren, ofwel op een Amerikaanse Campus, of bij een Amerikaans gezin! Engels leren wordt nog leuker als je de nieuwe taalkennis kunt oefenen met andere jongeren of Amerikanen.

Volg een intensieve cursus Engels in San Diego

De academische taalcursus Engels in San Diego is speciaal ontwikkeld voor jongeren van 13 t/m 17 jaar, om Engels te leren in de zomervakantie. Het Engelse programma duurt 2, 3 of 4 weken waarbij er 20 lesuren per week Engels gegeven worden. Tijdens de cursus staan grammatica, leesvaardigheid, woordenschat en spreekvaardigheid centraal. Alle jongeren doen op de eerste lesdag een test, waarna ze worden ingedeeld op het juiste niveau. De lesgroepen zijn internationaal, zodat de jongeren leeftijdsgenoten leren kennen vanuit de hele wereld! Engels leren in San Diego staat garant voor een onderdompeling in de Engelse taal en Amerikaanse cultuur. Engels leren in het buitenland zal jongeren niet alleen een enorme boost geven, het is een ervaring om nooit te vergeten! Jongeren zullen profijt hebben van deze buitenland ervaring gedurende hun verdere studie en carrière. 

Naast de Engelse lessen, worden er twee keer per week culturele workshops gegeven, waarin studenten hun spreekvaardigheid kunnen oefenen d.m.v. gesprekken gerelateerd aan de activiteiten die ze per week ondernemen. Naast de Engelse lessen, leren jongeren ook Engels door deel te nemen aan het uitgebreide activiteitenprogramma dat de taalschool organiseert. Gedurende weekdagen is er een middagprogramma en in het weekeinde een hele dagexcursie naar één van de vele attracties in San Diego, zoals waterparken of de San Diego Zoo. Jongeren hoeven zich dus zeker niet te vervelen tijdens de taalreis naar San Diego!

Ontdek alles wat Californië te bieden heeft tijdens een StudyTour!

Voor jongeren die zo veel mogelijk van Californië willen zien gedurende de taalreis, is er de mogelijkheid om een week op StudyTour te gaan. Na de cursus Engels is er een 6-daagse reis. De tour is inclusief excursies naar bijvoorbeeld Los Angeles, Beverly Hills, Santa Monica, Hollywood, Las Vegas, de Grand Canyon, Universal Studios en Disneyland.

Engels leren voor jongeren van 16 jaar en ouder

Jongeren van 16 jaar en ouder kunnen er ook voor kiezen om Engels te leren via een programma voor volwassenen in San Diego. Zo wordt er bijvoorbeeld een erg leuk programma georganiseerd op de taalschool CEL Pacific Beach, een prettige school en omgeving voor jongvolwassenen. De programma’s voor volwassenen zijn voor iedereen vanaf 16 jaar. Bij deze programma’s is er een grotere vorm van vrijheid en zijn de leeftijden van de studenten wat hoger. Jongeren van 17 jaar en ouder kiezen vaak voor een programma voor volwassenen. Ook zijn deze programma’s het meest geschikt voor studenten die een tussenjaar hebben.

Indien je twijfelt over welk programma het beste bij jou past, lees dan meer over de taalcursussen voor jongvolwassenen op onze website, of neem contact met ons op voor een persoonlijk advies. 

Twijfel je nog tussen de verschillende taalcursussen Engels voor jongeren in de Verenigde Staten? Lees dan verder voor meer informatie of neem een kijkje op onze website voor het volledige aanbod taalreizen naar het buitenland!

lees verder »
 

Taalcursussen voor Jongeren op CISL Juniors

De taalschool CISL in San Diego biedt een compleet en academisch lesprogramma voor jongeren aan, waarbij grammatica, leesvaardigheid, woordenschat en spreekvaardigheid van de Engelse taal centraal staat. Je kunt kiezen voor twee, drie of vier weken cursus, gedurende welke je elke dag meedoet aan leuke activiteiten. Na de lessen zijn er dagelijkse middagactiviteiten en in het weekeinde vinden er excursies plaats. lees verder »
Minimum leeftijd:
13 jaar
Max. per lesgroep:
10 personen
Geopend:
hele jaar
Cursusperiode:
1-4 weken, 1 week vanaf €2219

Weer in San Diego

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
July 23 17 9
Aug 23 18 9
Sept 23 17 9
Oct 22 14 8
Nov 21 11 8
Dec 18 9 7
Jan 17 8 7
Feb 17 9 8
Mar 18 10 8
Apr 19 12 8
May 19 13 8
June 21 15 8
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes