Engels leren in San Diego voor volwassenen


Of je nu als volwassene kort Engels gaat leren in deze stad of dat je een aantal weken blijft: je zal gegarandeerd verliefd worden op San Diego! Ontdek zelf waarom deze culturele hotspot één van de meest fascinerende steden is van de Verenigde Staten. Een populaire bestemming met veel Spaanse invloeden, doordat San Diego op steenworp afstand van de Mexicaanse grens ligt en een rijk verleden vol migratiestromen kent. De stad trekt mensen van over de hele wereld dankzij haar heerlijke klimaat, strakblauwe hemel, kilometers kustlijn met prachtige stranden, een grote natuurlijke haven en schiereilanden die de baai tegen de oceaan beschermen. De temperatuur is hier altijd aangenaam waardoor je in San Diego het hele jaar door Engels kan leren in een zonnige omgeving. Maar het is niet alleen een stad van zon, zee en strand. Er is ook een breed scala aan watersportmogelijkheden. Zo staan de meeste mensen vroeg op om nog een golfje mee te pikken op hun surfboard voordat ze gaan werken. Ook zijn er hier veel culturele bezienswaardigheden, zoals de grootste dierentuin van de VS (San Diego Zoo) en het Balboa park met meer dan 15 musea. Dit maakt San Diego een stad waar jong en oud de Engelse taal kan leren en vergeet niet te genieten van de honderden barretjes en clubs, de antiekwinkeltjes en historische platenzaken als je er bent!

 

Engels leren op taalschool  Converse International School of Languages

In San Diego werkt StudyTravel samen met de taalschool Converse International School of Languages. Deze school ligt midden in het centrum van de stad en is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Verder beschikt de school over een multimediaruimte, een café en restaurant, professionele leraren, een goede mix van internationale studenten en kleine groepen (maximaal 8 leerlingen per klas). Daarnaast is deze school geaccrediteerd door FIYTO, waardoor jij er zeker van bent dat je hier als volwassene goed Engels kan leren

 

Of leer je liever Engels in een echte ‘beach town’ van San Diego?

Partnerschool College of English Language Pacific Beach ligt tussen de wijk Mission Bay en La Jolla in, op maar 300 meter van het strand. In de buurt van de school vind je veel restaurants en cafés, uitgaansgelegenheden, echte ‘college students’, maar ook surfers en reizigers die allemaal afkomen op het bruisende Pacific Beach! Dit is werkelijk een paradijs voor surfers en een ideale locatie voor studenten die de ‘Californian dream’ willen ervaren. Ontspan tijdens het leren van de Engelse taal in San Diego op de boulevard waar je lekker kan uitwaaien en het uitzicht over de Pacific kan bewonderen vanaf de Crystal Pier. Alles is hier goed te voet bereikbaar en ook het onderwijs op deze school is gekeurd (door de Commission of English Language Accreditation). Je kan hier als volwassene dus optimaal Engels leren en tegelijkertijd genieten van boordevol gezelligheid!

 

Engels leren, medestudenten ontmoeten en plezier maken

Dat is waar het allemaal om draait bij de activiteitenprogramma’s van beide taalscholen. Er worden wekelijks leuke en actieve programma’s samengesteld, waar je samen met andere studenten aan deel kan nemen. Van cultuur tot sport, zoals zeilen op Mission Bay, kajakken bij de kust van La Jolla, de musea in Balbao Park bezoeken, op avontuur in San Diego Zoo of een fietstocht/wandeling maken langs het strand. Daarbij worden er in de weekenden excursies in de omgeving georganiseerd naar bijvoorbeeld Las Vegas, Los Angeles, San Francisco, de Universal Studios of zelfs naar de Grand Canyon. Zo leer je in San Diego de Engelse taal meteen in de praktijk te brengen!

 

Accommodatie tijdens het Engels leren

Als je voor onze partnerschool College of English Language Pacific Beach kiest, dan kan je verblijven in een appartement of bij een Amerikaanse familie (of host) op basis van halfpension. Dit laatste is een geweldige manier om als volwassene beter Engels te leren spreken en om meer op te steken van het Amerikaanse leven in San Diego. Verblijven in een gedeeld appartement is aan de andere kant een leuke manier om medestudenten te ontmoeten. Als je besluit om lessen te gaan volgen op taalschool Converse International School of Languages, dan heb je de keuze uit een gastgezin, een residentie en een studio, die zeer geschikt is voor studenten die iets meer op hun privacy gesteld zijn en liever geen faciliteiten delen met anderen. 

 

Lees meer over onze andere mogelijkheden betreft een taalcursus Engels in de Verenigde Staten voor volwassenen of de andere taalreizen in het buitenland!

lees verder »

Taalcursussen voor Volwassenen op Converse International School of Languages

Onze taalschool Converse International School of Languages ligt midden in het centrum van San Diego, goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De school beschikt over 12 leslokalen en een multimedia ruimte waar de cursisten gratis gebruik van het internet mogen maken. De professionele en ervaren docenten zorgen voor een intensieve studie. lees verder »
Minimum leeftijd:
18 jaar
Max. per lesgroep:
8 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin, Priveappartement, Residentie
Cursusperiode:
2-32 weken, 2 weken vanaf €823

Taalcursussen voor Volwassenen op CEL Pacific Beach

Onze partnerschool in San Diego, College of English Language Pacific Beach, is gelegen in een echte "beach town" van San Diego, tussen de wijk Mission Bay en La Jolla in. Dit is een waar paradijs voor surfers (met nagenoeg perfecte weersomstandigheden gedurende het hele jaar) en zeer geschikt voor jonge studenten die echt de "Califonian dream" willen beleven. Alles in Pacific Beach is redelijk dichtbij gelegen, dus het is erg gemakkelijk alles te voet (of per fiets) te doen! Een van de meest iconishe gezichten van Pacific Beach is Crystal Pier, met prachtige uitzichten over de Noordelijke stille oceaan (of "Pacific" zoals de Amerikanen zeggen).In de omgeving van Pacific Beach vindt je San Diego's beste restaurants en uitgaansgelegenheden. De lange boulevard leent zich ideaal om de hele kust te verkennen en na je Engelse lessen lekker uit te waaien. lees verder »
Minimum leeftijd:
16 jaar
Max. per lesgroep:
12 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Appartement, Gastgezin
Cursusperiode:
1-32 weken, 1 week vanaf €398

Weer in San Diego

Maand Max
°C
Min
°C
Zonne-
uren
Apr 19 12 8
Mei 19 13 8
Juni 21 15 8
Juli 23 17 9
Aug 23 18 9
Sept 23 17 9
Okt 22 14 8
Nov 21 11 8
Dec 18 9 7
Jan 17 8 7
Feb 17 9 8
Maart 18 10 8

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes