Engels leren in San Diego voor volwassenen


Ontdek waarom San Diego één van de meest fascinerende steden is van de Verenigde Staten. Een populaire bestemming met veel Spaanse invloeden die vanuit het aangrenzende Mexico zijn “overgewaaid”. San Diego trekt veel mensen uit de hele wereld met haar heerlijke klimaat, strakblauwe hemel, kilometers kustlijn met prachtige stranden, een grote natuurlijke haven en schiereilanden die de baai tegen de oceaan beschermen. De temperatuur is hier altijd aangenaam waardoor je in San Diego het hele jaar Engels kunt leren in een zonnige omgeving. Een breed scala aan watersportmogelijkheden, culturele bezienswaardigheden zoals de grootste dierentuin van de VS en het Balboa park met meer dan 15 musea, maakt San Diego een stad voor jong en oud.

lees verder »

Taalcursussen voor Volwassenen op Converse International School of Languages

Onze taalschool Converse International School of Languages ligt midden in het centrum van San Diego, goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De school beschikt over 12 leslokalen en een multimedia ruimte waar de cursisten gratis gebruik van het internet mogen maken. De professionele en ervaren docenten zorgen voor een intensieve studie. lees verder »
Minimum leeftijd:
18 jaar
Max. per lesgroep:
8 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin, Priveappartement, Residentie
Cursusperiode:
2-32 weken, 2 weken vanaf €698

Weer in San Diego

Maand Max
°C
Min
°C
Zonne-
uren
Jan 17 8 7
Feb 17 9 8
Maart 18 10 8
Apr 19 12 8
Mei 19 13 8
Juni 21 15 8
Juli 23 17 9
Aug 23 18 9
Sept 23 17 9
Okt 22 14 8
Nov 21 11 8
Dec 18 9 7

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes

International Association of Language Centres Association of Language Travel Organisations World Youth Student and Educational Travel Confederation World Youth Student and Educational Work & Volunteer Abroad STUDY WYSE