Engels leren in San Diego voor volwassenen


Wil jij Engels leren op een bestemming die hét allemaal heeft? Dan is San Diego wat voor jou!  Met de kilometers lange kustlijn, prachtige stranden, een heerlijk klimaat en een bruisend centrum is San Diego een bestemming waar jij je zeker niet zal vervelen. San Diego ligt dichtbij de Mexicaanse grens en dit is zeker te merken: de stad zit vol met Mexicaanse invloeden en trekt mensen aan van over de hele wereld. Bezoek tijdens jouw verblijf het beroemde Sea World,  ga naar de beroemde La Jolla rotsen om zeeleeuwen te bekijken of pak de elektrische step en rijdt door het Balboa park met vele musea. Zowel voor jongeren als volwassenen beleef je tijdens je taalcursus in San Diego een onvergetelijke tijd!

Wat is een taalcursus precies?

Tijdens een taalcursus Engels voor volwassenen in San Diego heb je les van maandag tot en met vrijdag. Het aantal lesuren hangt af van de soort cursus die je kiest. Op de eerste schooldag leg je een test af die bepaald wat jouw niveau Engels is. Aan de hand daarvan wordt je ingedeeld in een lesgroep met allemaal studenten die hetzelfde niveau hebben. Je zit in een klas met studenten uit verschillende landen van over de hele wereld met verschillende leeftijden. Het is ook mogelijk om voor een jongerencursus te kiezen in San Diego; dan zit je in een groep met jongeren met (ongeveer) dezelfde leeftijd. 

Engels leren op een internationale taalschool in San Diego

In San Diego hebben wij twee taalscholen waar je terecht kunt voor een taalcursus Engels. Het zijn beide kwalitatief goede scholen, alleen ze liggen op een andere locatie in de stad. Zo heb je een school in het centrum van Down Town San Diego, dichtbij het Gaslamp Quarter. Dit is een wijk met super veel restaurantjes en barretjes. Overigens vind je hier ook veel uitgaansgelegenheden en clubs. De andere taalschool is gelegen in Pacific Beach en ligt tussen de wijken Mission Bay en La Jolla in. Het voordeel van deze school is dat het enorm dicht bij het strand ligt. Zo kun je na je Engelse lessen heerlijk relaxen op het strand met andere studenten van de taalschool!

Waar verblijf je tijdens een taalreis naar San Diego?

Afhankelijk van de school die je kiest, heb je verschillende accommodatie mogelijkheden voor tijdens je taalcursus Engels in San Diego. Wanneer je kiest voor de taalschool in Down Town heb je de keuze uit een gastgezin, residentie of studio. Wil jij liever naar de taalschool aan het strand? Dan kun je kiezen uit een gastgezin of (budget) appartement. Het hangt er maar net af van wat jij fijn vindt. In een gastgezin woon je bij een Amerikaans gezin en ontdek je het dagelijkse leven van een Amerikaan. Wil jij juist meer in contact zijn met de andere studenten van de taalschool? Dan kun je kiezen voor de residentie of appartement, waarbij je een gemeenschappelijke keuken en woonkamer hebt. Liever wat meer privacy? Kies dan voor een studio. Hier heb je alleen geen keuken, maar voor de rest alle voorzieningen voor jezelf!

California ontdekken vanuit San Diego

Vanuit San Diego kun je gemakkelijk de West Coast van California ontdekken. Hiervoor kun je een auto huren of gebruik maken van het openbaar vervoer. Daarnaast bieden de taalscholen ook een compleet activiteitenprogramma aan waar je tijdens je taalcursus Engels aan mee kunt doen! Zo organiseert de school middagactiviteiten om de andere studenten beter te leren kennen en om te ontspannen. Denk aan zeilen op Mission Bay of cultuur snuiven in het Bilbao Park. In de weekenden organiseren beide taalscholen excursies naar Las Vegas, Los Angeles, San Francisco, Disneyland, Universal Studios en zelfs een tripje naar Hawaii! 

Klinkt een taalcursus Engels in San Diego jou als muziek in de oren? Wacht dan niet langer: wij organiseren deze fantastische taalreis graag voor jou. Wil jij al onze mogelijke cursussen en bestemmingen bekijken? Ontdek dan alle taalreizen naar het buitenland

lees verder »
 

Taalcursussen voor Volwassenen op Converse International School of Languages

Onze taalschool Converse International School of Languages ligt midden in het centrum van San Diego, goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De school beschikt over 12 leslokalen en een multimedia ruimte waar de cursisten gratis gebruik van het internet mogen maken. De professionele en ervaren docenten zorgen voor een intensieve studie. lees verder »
Minimum leeftijd:
17 jaar
Max. per lesgroep:
8 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin, Residentie
Cursusperiode:
2-16 weken, 2 weken vanaf €877

Taalcursussen voor Volwassenen op CEL Pacific Beach

Onze partnerschool in San Diego, College of English Language Pacific Beach , is gelegen in een echte "beach town" van San Diego, tussen de wijk Mission Bay en La Jolla in. Dit is een waar paradijs voor surfers (met nagenoeg perfecte weersomstandigheden gedurende het hele jaar) en zeer geschikt voor jonge studenten die echt de "Califonian dream" willen beleven. Alles in Pacific Beach is redelijk dichtbij gelegen, dus het is erg gemakkelijk alles te voet (of per fiets) te doen! Een van de meest iconishe gezichten van Pacific Beach is Crystal Pier, met prachtige uitzichten over de Noordelijke stille oceaan (of "Pacific" zoals de Amerikanen zeggen). In de omgeving van Pacific Beach vindt je San Diego's beste restaurants en uitgaansgelegenheden. De lange boulevard leent zich ideaal om de hele kust te verkennen en na je Engelse lessen lekker uit te waaien. lees verder »
Minimum leeftijd:
16 jaar
Max. per lesgroep:
12 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Appartement, Gastgezin
Cursusperiode:
1-40 weken, 1 week vanaf €482

Weer in San Diego

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
May 19 13 8
June 21 15 8
July 23 17 9
Aug 23 18 9
Sept 23 17 9
Oct 22 14 8
Nov 21 11 8
Dec 18 9 7
Jan 17 8 7
Feb 17 9 8
Mar 18 10 8
Apr 19 12 8
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes