Taalcursus Engels in de Verenigde Staten voor volwassenen


Wil jij de Amerikaanse droom naleven? Waarom dan niet beginnen met een taalcursus Engels voor volwassenen in de Verenigde Staten? Dit is namelijk een goede voorbereiding op jouw verblijf in dit land als je bijvoorbeeld aan een Amerikaanse universiteit wil gaan studeren. Vanwege de grote omvang van de Verenigde Staten heeft iedere bestemming zijn eigen kenmerken, van Engels leren aan de kust tot een taalcursus Engels in een miljoenenstad. Eén ding is in ieder geval zeker: een taalreis naar de Verenigde Staten staat garant voor een onvergetelijke ervaring in een fascinerend en divers land!

Bestemmingen voor volwassenen in de Verenigde Staten

StudyTravel heeft een groot aanbod van partnerscholen in de Verenigde Staten op belangrijke bestemmingen. Zo kunnen cursisten die de echte ‘Californian lifestyle’ willen beleven op taalreis naar San Diego, San Francisco en natuurlijk Los Angeles. Op zoek naar een zonnige bestemming? Kies dan voor Fort Lauderdale in het zonnige Florida. Voor cursisten die altijd al gedroomd hebben van een reis naar The Big Apple zijn er taalcursussen Engels beschikbaar in New York: the city that never sleeps! Tijdens een taalreis naar New York hoef jij je geen moment te vervelen. Breng na de lessen samen met medecursisten een bezoek aan de wereldberoemde bezienswaardigheden, zoals The Empire State Building, het Vrijheidsbeeld, Times Square en Central Park. Daarnaast is ook Boston een leuke bestemming voor volwassenen: leer Engels in de stad van Harvard en dompel je onder in de geschiedenis en cultuur van deze stad!

Verschillende Engelse cursussen voor volwassenen

Volwassenen kunnen in de Verenigde Staten kiezen uit veel verschillende taalcursussen. De meest gekozen cursus is de taalcursus Engels in groepsverband. Daarnaast zijn er mogelijkheden om verschillende diploma’s te behalen, zakelijk Engels te leren of de taallessen te combineren met cultuurlessen.

Hoe ziet een taalcursus Engels in de Verenigde Staten eruit? 

Alle taalcursussen in de Verenigde Staten worden gegeven op internationaal erkende taalscholen. Op iedere school wordt lesgegeven door native speakers en de lesgroepen zijn gevarieerd. Een groot voordeel van de cursussen in de Verenigde Staten is de geweldige mix van nationaliteiten waarmee de Amerikaanse scholen werken. Je komt terecht in een lesgroep met cursisten vanaf 16 jaar die afkomstig zijn van over de hele wereld. Op deze manier krijg je niet alleen de kans om Engels te leren, maar leer je ook veel meer over verschillende andere culturen. Alle volwassenen volgen de taalcursus met hetzelfde doel: om goed Engels te leren. Naast de Engelse lessen organiseren de scholen allerlei activiteiten en excursies voor de cursisten. Door hier aan deel te nemen leer je de bestemming én je medecursisten snel beter kennen.

Een tussenjaar in de Verenigde Staten!

Heb je een tussenjaar? Dan is een taalcursus Engels de ideale opvulling van (een gedeelte van) het schooljaar. Veel studenten kiezen ervoor om na de middelbare school of studie een tijdje naar het buitenland te gaan om Engels te leren. De Verenigde Staten zijn een geliefde bestemming onder tussenjaarstudenten, maar ook de andere taalreizen Engels voor volwassenen zijn leuk om eens te bekijken. Op veel taalscholen in de Verenigde Staten ligt de gemiddelde leeftijd bij de cursussen voor volwassenen laag, waardoor je de kans krijgt om in contact te komen met leeftijdsgenootjes van over de hele wereld. Indien je voor langere tijd naar het buitenland gaat, raden wij aan om deel te nemen aan een examencursus (zoals een Cambridge examencursus), want hier heb je tijdens je eventuele vervolgstudie en verdere carrière veel profijt van.

Wil jij Engels leren in de Verenigde Staten? Neem gerust telefonisch, per mail of via de chat contact met ons op voor advies over welke bestemming het beste bij jou past. Liever de andere Engelstalige bestemmingen bekijken of een andere taal leren? Bekijk dan eens het complete aanbod taalreizen naar het buitenland

lees verder »
 
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes