Engels leren in Los Angeles voor volwassenen


Los Angeles, de grootste stad in de staat Californië, is een geweldige bestemming om Engels te leren voor volwassenen. Los Angeles, of L.A. zoals de meeste zeggen, is een wereldberoemde metropool waar de entertainmentindustrie veel invloed heeft gehad. Wie droomt er nou niet van om door Hollywood te wandelen, een stuk van route 66 te rijden, te rolschaatsen over Venice Beach en te shoppen in Beverly Hills? Deze droom kan werkelijkheid worden als je besluit Engels te leren in Los Angeles! Bovendien heerst er in deze stad een zeer aangenaam klimaat, met gemiddeld zo’n 340 dagen zon per jaar. Vanuit deze bruisende stad kan je ook gemakkelijk de omliggende steden verkennen, zoals San Francisco, Las Vegas of één van de nationale parken als de Grand Canyon of Yosemite National Park. In Los Angeles is zoveel meer te beleven dan uitsluitend de Engelse taal leren. Ontdek het zelf en ga op taalreis!

Ervaar de orange carpet experience op EC Los Angeles

Engels leren doe je op onze partnerschool EC, gelegen op slechts 5 minuten loopafstand van Santa Monica Beach waar je lekker van de Californische zon kan genieten! De school telt 21 klaslokalen met interactieve whiteboards en er is ook nog een studentenlounge, een studieruimte met 29 computers en een bibliotheek aanwezig. Deze faciliteiten zorgen er voor dat jij als volwassene optimaal de Engelse taal leert. Een andere, belangrijke karaktereigenschap van deze taalschool is de ‘orange carpet experience’. Op de eerste schooldag wordt er letterlijk een oranje (de kleur van de school) loper uitgerold waar je hartelijk verwelkomd wordt door middel van een drankje, muziek, een rondleiding en informatie over de lessen en de stad zelf. 

Engels leren in Los Angeles buiten het klaslokaal om

Dat je in deze stad als volwassene uitstekend Engels kan leren, spreekt voor zich. Maar dankzij het sociale programma van EC kan je jouw kennis ook direct in de praktijk brengen. Dit sociale programma bestaat onder andere uit de typische ‘Taco Tuesdays’, stadswandelingen, filmavonden en diverse sportactiviteiten (zoals voetbal of basketbal), waardoor je je medestudenten tegelijkertijd ook beter leert kennen. In de weekenden worden er dagexcursies georganiseerd naar bijvoorbeeld Joshua Tree National Park of Disneyland. En voor diegene die de omliggende steden graag willen ontdekken, kan je ook deelnemen aan de weekendexcursies naar Las Vegas of San Francisco. Oftewel: In Los Angeles kan je je gemakkelijk een aantal weken vermaken!

Verschillende manier van Engels leren op EC Los Angeles

EC Los Angeles biedt vijf verschillende manieren om Engels te leren. Zo is er een intensieve taalcursus die alle onderdelen van de taal behandeld: leesvaardigheid, spreekvaardigheid, schrijfvaardigheid en luistervaardigheid. Ook is er de cursus Commercieel Engels, waarbij je als volwassene algemeen Engels leert in combinatie met speciale ‘English for Work’ lessen. Zo kan je je Engels voor het bedrijfsleven of werksituaties verbeteren. Dan biedt EC verder de Cambridge examencursus aan, die je voorbereidt op het FCE- of CAE-examen en de cursus voor het TOEFL-examen (Test Of English as a Foreign Language), dat wereldwijd erkend wordt door universiteiten en bedrijven als een maatstaf voor de bekwaamheid van je niveau van de Engelse taal. Ten slotte kan je nog kiezen voor individuele lessen. Dit is de beste manier om te focussen op de onderdelen van de taal waar je nog moeite mee hebt. Kies de cursus die bij jou past!

Verblijf tijdens het Engels leren in gedeelde appartementen op toplocaties

Als je besluit om de Engelse taal te gaan leren in Los Angeles, dan kan je kiezen om te verblijven bij een Amerikaans gastgezin of in één van de 3 gedeelde appartementen die zich allemaal op toplocaties bevinden. Zo liggen de gedeelde appartementen ‘Barrington Plaza’ in het hart van de wijk Brentwood, ten oosten van Santa Monica (waar de taalschool ligt). De omgeving van Brentwood is enorm hip met talloze winkels en restaurants. De appartementen van ‘Santa Monica Downtown’ liggen in één van de bekendste beach areas van L.A., namelijk Santa Monica. De derde locatie is een havenplaats en voormalig vissersdorpje dat op steenworp afstand van Venice Beach ligt: Marina del Rey. Vanaf hier kan je zo de 26 mijl lange boulevard op fietsen, van Malibu tot aan Palos Verdes.

Bekijk ook onze andere volwassenenprogramma’s in de Verenigde Staten. Neem voor advies gerust contact met ons op per chat, mail of telefonisch, of kijk eens op onze website voor meer informatie over alle andere mogelijkheden voor taalreizen in het buitenland!


lees verder »
 

Taalcursussen voor Volwassenen op EC Los Angeles

De school EC Los Angeles is gelegen op 5 minuten loopafstand van Santa Monica beach, waar je ca. 340 dagen per jaar van de Californische zon kunt genieten! In de omgeving, aan de beroemde Third Street Promenade, vind je tal aan restaurants en winkels. De school beschikt over 21 moderne leslokalen met interactieve whiteboards en heeft een totale capaciteit van 225 studenten. Er is ook een studentenlounge, 29 computers met internet, een studieruimte, en een bibliotheek aanwezig. lees verder »
Minimum leeftijd:
16 jaar
Max. per lesgroep:
15 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Appartement, Gastgezin
Cursusperiode:
1-32 weken, 1 week vanaf €606

Weer in Los Angeles

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
July 29 17 12
Aug 30 18 11
Sept 29 17 9
Oct 26 15 8
Nov 22 11 7
Dec 20 8 7
Jan 19 8 7
Feb 20 9 8
Mar 21 10 9
Apr 22 11 10
May 24 13 9
June 26 15 10
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes