Engels leren in San Francisco voor volwassenen


Engels leren in San Francisco is de perfecte manier om als volwassene Engels te leren. Maak daarom kennis met deze bruisende stad in de Verenigde Staten! Ook al ben je er nog nooit geweest, toch roepen de namen Alcatraz en Fishermans Wharf, die bekend staat om de Californische zeeleeuwen die hier graag zonnen, een gevoel van herkenning op. En wie kent er niet de beelden van de Golden Gate Bridge en de steile straten met de beroemde ‘cable cars’. Het Italian District, het Golden Gate Park, Chinatown, het bekende Marina District en vele andere bezienswaardigheden maken van San Francisco een cultureel veelzijdige, dynamische en vooral onvergetelijke stad waar je als volwassene uitstekend Engels kunt leren! Behalve om de vele restaurants (meer dan 3000), staat deze metropool bekend om het beste openbaar vervoer in de Verenigde Staten, wat jou ten goede zal komen tijdens het Engels leren op deze bestemming. Verder is de stad prachtig gebouwd op maar liefst 43 heuvels en beschikt ze het hele jaar door over een zacht klimaat met veel zonnige dagen en koele nachten. Het Yosemite National Park, Lake Tahoe en het exotische Carmel met schitterende stranden zijn geliefde excursies die bijdragen aan het Engels leren in San Francisco. Het is de ideale bestemming voor een taalcursus Engels voor volwassenen in de Verenigde Staten!

Engels leren op Kaplan in San Francisco

Als je besluit om Engels te leren in San Francisco, dan kom je terecht op de internationale taalschool Kaplan. Deze school ligt in het hart van de stad, naast het Union Square en het Museum of Modern Art. De school is kleinschalig, waardoor er een gezellige en persoonlijke sfeer heerst en waardoor er voor iedere cursist veel persoonlijke aandacht is tijdens het leren van de Engelse taal in San Francisco.

Ga Engels leren in San Francisco ontdekken op taalreis!

De taalschool in San Francisco biedt naast Engelse lessen ook een afwisselend activiteitenprogramma aan. Door deel te nemen aan de georganiseerde activiteiten leer je nóg beter Engels op een interactieve manier. Er worden regelmatig activiteiten georganiseerd in de stad, zoals stadswandelingen, fietstochtjes, een bezoek aan interessante bezienswaardigheden in San Francisco, studentenfeesten, filmavonden en barbecues. In de weekenden staan er regelmatig excursies op de planning, naar de prachtige nationale parken in Californië, naar Los Angeles, Napa Valley en nog veel meer! San Francisco heeft een prachtige omgeving die zeker de moeite waard is om te ontdekken tijdens het Engels leren. Er is geen leukere manier om San Francisco en de andere volwassenen van de taalcursus beter te leren kennen!

Verschillende manieren van Engels leren in San Francisco

Volwassenen die Engels gaan leren in San Francisco kunnen kiezen uit verschillende taalcursussen Engels. Het is mogelijk om deel te nemen aan groepslessen, waarbij je lessen volgt samen met andere internationale cursisten. Verder zijn ook individuele lessen mogelijk, waarbij je je volledig kunt focussen op je persoonlijke interesses en doelen. StudyTravel adviseert je graag over de cursus Engels die het beste bij jou past.

Het verblijf in San Francisco?

Er zijn verschillende verblijfsmogelijkheden voor volwassenen die Engels gaan leren in San Francisco. De leukste manier om de lokale cultuur en de taal van dichtbij te leren kennen, is door bij een gastgezin te verblijven. Bij een gastgezin kun je alle nieuwe Engelse taalkennis direct in de praktijk toepassen en na de lessen verder gaan met Engels leren! Volwassenen die liever in een accommodatie verblijven samen met internationale cursisten, kunnen kiezen voor het verblijf in een residentie.

Ben je er nog niet uit waar je Engels wil gaan leren of wil je graag meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, of bekijk onze website voor het volledige aanbod taalreizen naar het buitenland!

lees verder »
 
Kaplan
(2)

Taalcursussen voor Volwassenen op Kaplan

Onze partnerschool in San Francisco, Kaplan International, ligt in de binnenstad naast het ´Museum of Modern Art´ en het ´Union Square´ en is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. lees verder »
Minimum leeftijd:
16 jaar
Max. per lesgroep:
15 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin
Cursusperiode:
1-24 weken, 1 week vanaf €583

Weer in San Francisco

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
July 18 12 10
Aug 18 12 9
Sept 21 13 9
Oct 20 12 8
Nov 17 11 6
Dec 14 8 5
Jan 13 7 5
Feb 15 8 7
Mar 16 9 8
Apr 17 9 9
May 17 11 10
June 19 11 11
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes