Engels leren in Fort Lauderdale voor volwassenen


StudyTravel biedt je de kans om de Engelse taal te leren in Fort Lauderdale in ‘the Sunshine State’ Florida. Deze bijnaam is te danken aan de meer dan 310 zonnige dagen per jaar en bijna 1500 kilometer strand met duizenden palmbomen. De stad ligt tussen Miami en Palm Beach in en kent ook een bijnaam, namelijk: het ‘Venetië van Amerika’. Dit komt door het uitgebreide kanaalsysteem dat door de hele stad is terug te vinden. Als je ervoor kiest om Engels te leren in Fort Lauderdale, zal je de verbazingwekkende omgeving leren kennen die, naast het geweldige kustgebied, bestaat uit meerdere kleine eilandjes en het Everglades National Park. Dit natuurgebied is het terrein van de enige echte alligator en ook vind je hier honderden andere soorten dieren en tropische planten. Bovendien telt Fort Lauderdale ruim 4.000 restaurants en 150 nachtclubs. De stad is veilig, gemakkelijk bereikbaar en Miami Beach ligt op slechts 50 minuten afstand met het openbaar vervoer. Niet voor niets leren volwassenen graag de Engelse taal hier en komen er jaarlijks ruim 10 miljoen toeristen op deze bestemming af!

 

Engels leren in Fort Lauderdale op onze partnerschool TLA

Taalschool The Language Academy, opgericht in 1997, is gevestigd in een modern gebouw in het hart van Fort Lauderdale ’s financiële zone. De professionele leraren doen er hier alles aan om jou zo snel mogelijk thuis te laten voelen en ze zullen ervoor zorgen dat jij als volwassene optimaal Engels leert. De taalschool beschikt over ruime klaslokalen, een multimedia talenlab met televisie, een computerkamer met WIFI en een cafetaria met snack- en drankautomaten. Verder lopen er op deze school meer dan 20 verschillende nationaliteiten rond en is het onderwijs erkend door ACCET (Accrediting Council for Continuing Education and Training).

 

Engels leren en vriendschappen sluiten: de perfecte buitenlandervaring

Op de eerste dag van het Engels leren wordt er door The Language Academy een welkomstontbijt verzorgd waarbij je snel je medestudenten leert kennen. Als deze kennismaking goed bevalt, kan je later samen deelnemen aan het activiteitenprogramma van de school dat bijvoorbeeld bestaat uit: barbecues op het strand met gratis drankjes en snacks, bezoek aan musea, krantenredacties en TV stations, excursies naar South Beach en een bezoekje aan de dierentuin. Het precieze programma wordt op je eerste lesdag bekendgemaakt en draagt bij aan het Engels leren in Ford Lauderdale. 

 

Waarom wil jij Engels leren in Fort Lauderdale?

Zou jij graag willen dat alle onderdelen van de taal behandeld worden tijdens je Engelse taalcursus? Dan past de intensieve cursus goed bij jou! De lessen bestaan hier voornamelijk uit grammatica, vocabulaire, conversatie en schrijf- en luistervaardigheid. Tijdens een minigroepcursus zijn de lessen juist gericht op een specialisatie (bijvoorbeeld Recht, Marketing, Luchtvaart etc.). Zo is er veel persoonlijke aandacht voor iedere cursist en krijg je de kans om je te verdiepen in jouw vakgebied. Dan zijn er nog de Cambridge cursus en de TOEFL cursus, die je beiden voorbereiden op een officieel examen. Ten slotte biedt StudyTravel ook nog twee Business English programma’s aan, waarbij je leert hoe je je gemakkelijk uit kan drukken in zakelijke situaties. Aan de hand van welke cursus wil jij Engels leren in Fort Lauderdale?

 

Gastgezin of studio tijdens je taalcursus Engels

StudyTravel biedt je drie accommodatiemogelijkheden aan als je besluit om Engels te leren in Fort Lauderdale. Zo kan je verblijven bij een gastgezin op basis van halfpension in een één- of tweepersoonskamer. De gastgezinnen liggen op ongeveer 20 minuten afstand per openbaar vervoer van het stadscentrum, waar de taalschool zich bevindt. Dit is een geweldige manier om als volwassene Engels te leren spreken in de praktijk! Daarnaast kan je ook kiezen voor een studio (beach area) in de residentie. Deze studio’s liggen aan het strand op ongeveer 20 minuten afstand van de taalschool per openbaar vervoer én je mag hier gebruikmaken van een zwembad! De goedkopere studio's (type budget) liggen in residentiële wijken van de stad, omringd door talloze winkels en supermarkten, op maar 15-25 minuten reistijd per bus naar school. The choice is yours!

 

Mocht je interesse hebben in andere mogelijkheden betreffende een taalcursus Engels voor volwassenen in de Verenigde Staten of in andere taalreizen in het buitenland, dan kan dat natuurlijk ook! 

lees verder »

Taalcursussen voor Volwassenen op The Language Academy

Leer Engels in Fort Lauderdale door een cursus te volgen op onze partnerschool, TLA (The Language Academy). TLA is gesticht in 1997 en gevestigd in een modern gebouw in het hart van Fort Lauderdale’s financiële district. De school beschikt over een eersteklas lerarenteam dat er alles aan zal doen om ervoor te zorgen dat je je vanaf de eerste lesdag thuis voelt. lees verder »
Minimum leeftijd:
16 jaar
Max. per lesgroep:
12 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin, Priveappartement, Residentie
Cursusperiode:
1-24 weken, 1 week vanaf €555

Weer in Fort Lauderdale

Maand Max
°C
Min
°C
Zonne-
uren
Jan 23 16 7
Feb 24 16 8
Maart 26 18 9
Apr 27 19 9
Mei 29 22 9
Juni 30 23 8
Juli 31 24 9
Aug 31 24 8
Sept 31 24 7
Okt 28 22 7
Nov 26 19 7
Dec 24 17 7

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes