Taalcursus Engels in de Verenigde Staten


Op naar de Verenigde Staten! Ga op taalreis naar het land van de oneindige mogelijkheden en leef de ‘American Dream’. In de Verenigde Staten zijn verschillende Engelse taalcursussen mogelijk voor jong en oud. Wanneer je een taalcursus Engels volgt in de Verenigde Staten leer je de echte ‘American Way of Life’ kennen. Naast het verbeteren van de Engelse taal, geniet je tijdens een taalreis ook van alles wat de Amerikaanse cultuur te bieden heeft. Kom in contact met de bewoners van de Verenigde Staten en laat je door hen inspireren. Een taalcursus in het buitenland was nog nooit zo leuk als in dit veelzijdige land! Je vindt er overweldigende steden vol wolkenkrabbers, adembenemende en oneindige landschappen, prachtige nationale parken en natuurlijk typisch Amerikaans fastfood. Of je nou kiest voor ‘The Big Apple’, de oneindige en veelzijdige staat Californië of de Sunshine State Florida; een taalreis naar de Verenigde Staten zal een ervaring zijn om nooit te vergeten!

Engels leren aan de oost- of westkust van de Verenigde Staten

Er zijn taalcursussen Engels te volgen op veel verschillende bestemmingen in de Verenigde Staten. Als je kiest voor de Westkust, dan kun je een taalcursus Engels volgen in San Francisco, San Diego of Los Angeles. Er is oneindig veel te ontdekken in Californië! Ga na de lessen de bruisende steden in of bezoek de prachtige stranden en ga in de weekenden op excursie naar bijvoorbeeld Yosemite, Joshua Tree National Park of zelfs naar Las Vegas! 

Zie jij jezelf een Engelse taalcursus volgen op een zonovergoten bestemming? Kies dan voor Florida! In Florida kun je een taalcursus volgen in Miami of Fort Lauderdale. Hier ontdek je de droomstranden, prachtige eilandjes en natuurlijk de Everglades. Een geweldige bestemming om je zonnige vakantie te combineren met het leren van de Engelse taal!

Heb jij altijd al gedroomd van een reis naar ‘The Big Apple’? Kies dan voor een taalcursus Engels in New York en ervaar hoe het is om als een local in deze geweldige metropool te wonen. The city that never sleeps! Tijdens een taalreis naar New York hoef jij je geen moment te vervelen; bezoek na de lessen samen met je internationale medecursisten de wereldberoemde bezienswaardigheden zoals The Empire State Building, het Vrijheidsbeeld, Times Square en Central Park. Daarnaast is ook Boston een leuke bestemming voor een taalcursus; leer Engels in de stad van Harvard University en dompel je onder in de rijke geschiedenis van deze indrukwekkende bestemming.

Welke bestemming je ook kiest voor jouw taalcursus Engels; een betere manier om de Verenigde Staten te leren kennen is er niet!

Taalcursussen Engels voor jong en oud

De taalcursussen Engels in de Verenigde Staten zijn mogelijk voor iedereen, zowel voor jongeren als voor volwassenen. Of je nu al gevorderd bent in de Engelse taal of nog weinig kennis hebt, er is altijd een taalcursus die bij jou past. Naast Engelse taallessen worden voor zowel jongeren als voor volwassenen allerlei aanvullende activiteiten en excursies georganiseerd. Op die manier kun je het land samen met je medecursisten leren kennen. Bovendien blijf je door deel te nemen aan deze activiteiten op een interactieve manier bezig met het leren van de Engelse taal.

Engelse taalcursussen voor jongeren

Voor scholieren (13-17 jaar) wordt er in de Verenigde Staten een programma georganiseerd waar een taalcursus Engels, accommodatie, activiteiten en excursies een compleet pakket vormen. Dit programma wordt met name in de zomer georganiseerd en vindt plaats in San Diego: één van de meest fascinerende steden van de Verenigde Staten! Het zonnige klimaat en de prachtige omgeving maken San Diego tot een perfecte bestemming voor jongeren die Engels willen leren. Met bezoeken aan waterparken, de prachtige stranden, de dierentuin of het Balbao park met meer dan 15 musea zal je hier een geweldige taalvakantie hebben.

Voor 16- en 17-jarigen is het ook mogelijk deel te nemen aan een programma voor volwassenen. Wat de beste keuze is, hang af van persoonlijke kenmerken, wensen en verwachtingen. Neem ook eens een kijkje op de pagina taalcursussen voor jongvolwassenen voor meer informatie.

Taalcursus Engels voor volwassenen

Voor volwassenen zijn er ontzettend veel verschillende taalcursussen mogelijk in de Verenigde Staten. Er worden op alle taalscholen groepslessen Engels aangeboden, waarbij je werkt aan het verbeteren van jouw algemene Engelse taalkennis. Alle aspecten van de Engelse taal komen bij deze cursus aan bod. Ben je op zoek naar een cursus die je afsluit met een officieel examen? Dan zou je kunnen deelnemen aan een Cambridge examencursus, een TOEFL-cursus of een IELTS-cursus. Zo houd je aan je buitenland ervaring ook nog eens een mooi diploma over. Vooral de Cambridge examencursus is erg populair bij cursisten die kiezen voor een tussenjaar en voor langere periode op taalreis willen gaan.

Op veel taalscholen in de Verenigde Staten is de minimumleeftijd 16 jaar. Val je in de leeftijdscategorie 16-17 jaar, dan kun je dus zowel deelnemen aan een taalcursus Engels in de Verenigde Staten voor volwassenen als voor jongeren. De taalscholen voor volwassenen zijn het hele jaar door geopend. Als je er nog niet helemaal zeker van bent welke taalcursus het beste bij je past, raden wij je aan de belangrijkste verschillen tussen de cursussen voor volwassenen en jongeren nog eens na te gaan. Per stad kun je bekijken welke cursussen er allemaal aangeboden worden. 

Wil je Engels gaan leren in de Verenigde Staten? Neem voor al je vragen gerust telefonisch, per mail of via de chat contact met ons op. Liever naar een ander Engelstalig land voor je taalcursus? Kijk eens verder naar de andere bestemmingen voor een taalreis Engels naar het buitenland of bekijk het complete aanbod taalreizen naar het buitenland en laat je inspireren!

lees verder »
Volwassenen
>
Jongeren
>
 
 
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes