Taalcursus Engels in de Verenigde Staten


Op naar de USA! Ga op taalreis naar het land van de oneindige mogelijkheden en leef de “American Dream”. In de Verenigde Staten zijn veel Engelse taalcursussen mogelijk voor jong en oud. Door een taalcursus Engels te volgen in de Verenigde Staten leer je de echte “American Way of Life” kennen. Naast het verbeteren van de Engelse taal, geniet je tijdens een taalreis ook van alles wat de Amerikaanse cultuur te bieden heeft. Kom in contact met de bewoners van de Verenigde Staten en laat je door hen inspireren. Een taalcursus in het buitenland was nog nooit zo leuk als in dit veelzijdige land! Laat je inspireren door de overweldigende steden vol wolkenkrabbers, adembenemende en oneindige landschappen, prachtige nationale parken en geniet van het Amerikaanse Fast Food. Of je nou kiest voor “The Big Apple” New York, de oneindige en veelzijdige staat Californië of de Sunshine State Florida; een taalreis naar de Verenigde Staten zal een ervaring zijn om nooit te vergeten!

“From East to West”

Er zijn taalcursussen Engels te volgen op veel verschillende bestemmingen in de Verenigde Staten. Als je kiest voor de Westkust, dan kun je een taalcursus Engels volgen in San Francisco, San Diego of Los Angeles. Er is oneindig veel te ontdekken in Californië! Ga na de lessen de bruisende steden in of bezoek de prachtige stranden en ga in de weekenden op excursie naar bijvoorbeeld Yosemite of Joshua Tree National Park of zelfs naar Las Vegas! 

Zie jij jezelf een Engelse taalcursus volgen op een zonovergoten bestemming? Kies dan voor Florida! In Florida kun je een taalcursus volgen in Miami of Fort Lauderdale. Hier ontdek je de droomstranden, prachtige eilandjes en natuurlijk de Everglades. Een andere zonnige en unieke bestemming voor een taalcursus Engels is Hawaï! Één van Amerika’s Staten en ook wel “the Big Island” genoemd. Een geweldige bestemming om een zonnige vakantie te combineren met het leren van de Engelse taal!

Heb jij altijd al gedroomd van een reis naar The Big Apple? Kies dan voor een taalcursus Engels in New York en ervaar hoe het is om als een local in deze geweldige metropool te wonen. The city that never sleeps! Tijdens een taalreis naar New York hoef jij je geen moment te vervelen; bezoek na de lessen samen met je internationale medestudenten de wereldberoemde bezienswaardigheden zoals The Empire State Building, het vrijheidsbeeld, Times Square en Central Park. Ook Boston is een leuke bestemming voor een taalcursus; leer Engels in de stad van Harvard en dompel je onder in de rijke geschiedenis van deze indrukwekkende stad.

Welke bestemming je ook kiest voor jouw taalcursus Engels; een betere manier om de Verenigde Staten te leren kennen is er niet!

Taalcursussen voor jong en oud

De taalcursussen Engels in de Verenigde Staten zijn mogelijk voor iedereen, van jong tot oud! Of je nu al gevorderd bent in de Engelse taal of nog weinig kennis hebt, er is altijd een taalcursus geschikt voor jou. Naast Engelse taallessen worden er voor zowel jongeren- als voor volwassenen allerlei aanvullende activiteiten en excursies georganiseerd, om op die manier het land samen met je mede studenten te leren kennen. Door deel te nemen aan deze activiteiten blijf je op een interactieve manier bezig met het leren van de Engelse taal!

Taalcursussen voor jongeren 

Voor scholieren (13-17 jaar) wordt er in de Verenigde Staten een programma georganiseerd waar een taalcursus Engels, accommodatie en activiteiten/excursies een compleet pakket vormen. Dit programma wordt met name in de zomer georganiseerd en vindt plaats in San Diego; één van de meest fascinerende steden van de Verenigde Staten! Het zonnige klimaat en de prachtige omgeving maken San Diego tot een perfect bestemming voor jongeren die Engels willen leren. Met bezoeken aan waterparken, de prachtige stranden, de dierentuin, of het Balbao park met meer dan 15 musea zal je hier een geweldige taalvakantie hebben!

Voor 16- en 17-jarigen is het ook mogelijk deel te nemen aan een programma voor volwassenen. Wat de beste keuze is, hang af van persoonlijke kenmerken, wensen en verwachtingen. 

Taalcursussen voor volwassenen

Voor volwassenen zijn er ontzettend veel verschillende taalcursussen mogelijk in de Verenigde Staten. Er worden op alle taalscholen intensieve cursussen Engels aangeboden, waarbij je werkt aan het verbeteren van jouw algemene Engelse taalkennis. Alle aspecten van de Engelse taal komen bij deze cursus aan bod! Ben je op zoek naar een cursus die je afsluit met een officieel examen, dan zou je kunnen deelnemen aan een Cambridge examencursus, een TOEFL cursus of een IELTS cursus. Zo houd je aan je buitenland ervaring ook nog eens een mooi diploma over. Vooral de Cambridge examencursus is erg populair bij studenten die kiezen voor een tussenjaar en voor langere periode op taalreis willen gaan!

Op veel taalscholen in de Verenigde Staten is de minimum leeftijd 16 jaar. Val je in de leeftijdscategorie 16-17 jaar, dan kun je dus zowel deelnemen aan een taalcursus Engels in de Verenigde Staten voor volwassenen als voor jongeren. De taalscholen voor volwassenen zijn het hele jaar door geopend. Als je nog niet helemaal zeker bent van welke manier van taalonderwijs het beste bij je past, raden wij je aan de belangrijkste verschillen tussen de cursussen voor volwassenen en jongeren hier nog eens na te gaan. 

Per stad kun je bekijken welke cursussen er allemaal aangeboden worden. Wij adviseren je hier graag over!

Taalcursussen voor leraren

Ook voor leraren Engels die hun kennis willen uitbreiden is er een speciaal programma ontwikkeld. De lerarencursus Engels in de Verenigde Staten vindt plaats in San Francisco en is bedoeld voor leraren Engels die hun Engels en lesmethoden willen verbeteren.

Ben je op zoek naar een taalcursus Engels in een ander land? Daarbij kunnen wij je ook helpen! Kijk eens verder naar alle andere landen waar taalreizen Engels worden aangeboden. Ook kun je op onze website terecht voor het gehele aanbod van taalcursussen in het buitenland.

lees verder »
 
Jongeren
>
Volwassenen
>
Leraren
>
 
 

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes