Engels leren in Boston voor volwassenen


Engels leren voor volwassenen in één van de bekendste en oudste steden van de Verenigde Staten: Boston. Ook op economisch gebied is deze stad zeer belangrijk voor het land. Met name veel bedrijven in de financiële en medische sector hebben zich hier dan ook gevestigd. Daarnaast is de bekende universiteit van Harvard gelegen in Boston. Door de vele studenten die deze prestigieuze universiteit aantrekt, is Boston een multiculturele stad waar je je niet hoeft te vervelen als je als volwassene Engels gaat leren. Boston is de op drie na dichtbevolkste stad van de Verenigde Staten, waardoor een gezellige sfeer is gegarandeerd. Bovendien is dit een compacte bestemming: in een paar kilometer loop je al via de Freedom Trail langs de beroemde bezienswaardigheden. Je herkent deze wandeling door de rode lijn op de stoep! Ook kan je hier uitgebreid shoppen op Newbury Street, picknicken in het Boston Common park, een Red Sox Game bezoeken en genieten van het uitzicht vanaf Skywalk Observatory. Dus waar wacht je nog op? Go for it en ga Engels leren in Boston!

Engels leren in Boston op partnerschool ELC

In de historische wijk Beacon Hill vind je onze partnerschool in Boston. De taalschool is gelegen op een grote "college campus" waardoor je hier het typisch Amerikaanse studentenleven ervaart! De campus is vol met faciliteiten om Engels leren in Boston zo makkelijk mogelijk te maken. Zo vind je op de campus een bibliotheek, studieruimtes, een eetzaal, een sportzaal en natuurlijk het schoolgebouw met volledig uitgeruste klaslokalen. 

Leer Engels en sluit vriendschappen voor het leven

De taalschool waar je Engels gaat leren in Boston helpt jou bij de kennismaking met de stad, de omgeving én je medestudenten! De taalschool organiseert namelijk een uitgebreid activiteitenprogramma waardoor jij de mooiste plekken van Boston ontdekt. Daarnaast worden er in het weekend nog excursies georganiseerd naar bijvoorbeeld New York City, Washington DC, de Niagara Falls of Cape Cod, waardoor jij als student in Boston ook de kans krijgt om de Engelse taal te leren buiten de lessen om!

Keuze uit verschillende manieren van Engels leren

Of je nu alle aspecten van de Engelse taal wil leren als volwassene (grammatica, spreek-, luister- en leesvaardigheid), of dat je specifiek je zakelijk Engels wil verbeteren: het kan allemaal in Boston met StudyTravel! Zo heb je de keuze uit verschillende taalcursussen Engels in Boston.

Kies jij voor een gastgezin, een appartement of residentie tijdens het Engels leren?

Als je in Boston nóg beter Engels wil leren, kan je tijdens je taalcursus verblijven bij een Amerikaans gastgezin. Tegelijkertijd ervaar je op deze manier de echte ‘American way of life’. Daarnaast kan je ook kiezen voor een residentie waar je samenwoont met andere internationale studenten. Wat je plannen ook zijn; er is altijd een geschikte accommodatie tijdens het Engels leren in Boston!

Bekijk ook onze andere volwassenenprogramma’s in de Verenigde Staten. Neem voor advies gerust contact met ons op per chat, mail of telefonisch, of kijk eens op onze website voor meer informatie over alle andere mogelijkheden voor taalreizen in het buitenland!

lees verder »
 

Taalcursussen voor Volwassenen op Kings Education

Onze partnerschool in Boston, Kings Education, bevindt zich in de historische wijk Beacon Hill, op loopafstand van vele bezienswaardigheden en Downtown Boston. De taalschool bevindt zich op een grote campus, Fisher College, waardoor je veel faciliteiten tot je beschikking hebt wanneer je Engels gaat leren in Boston. De campus beschikt over volledig uitgeruste klaslokalen, een studentenlounge, cafetaria, bibliotheek en een sporthal. Hier ervaar je het typisch Amerikaanse studentenleven! lees verder »
Minimum leeftijd:
16 jaar
Max. per lesgroep:
15 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin, Residentie
Cursusperiode:
2-24 weken, 2 weken vanaf €1055

Weer in Boston

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
May 19 9 8
June 24 14 9
July 27 17 10
Aug 26 17 9
Sept 22 13 8
Oct 17 8 7
Nov 9 2 5
Dec 4 -4 5
Jan 2 -7 5
Feb 3 -6 6
Mar 6 -2 7
Apr 12 3 7
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes