Engels leren in Boston voor volwassenen


Engels leren voor volwassenen in één van de bekendste en oudste steden van de Verenigde Staten: Boston. Ook op economisch gebied is deze stad zeer belangrijk voor het land. Met name veel bedrijven in de financiële en medische sector hebben zich hier dan ook gevestigd. Daarnaast is de bekende universiteit van Harvard gelegen in Boston. Door de vele internationale studenten die deze prestigieuze universiteit aantrekt, is Boston een multiculturele stad waar je je niet hoeft te vervelen als je als volwassene Engels gaat leren. Boston is de op drie na dichtbevolkste stad van de Verenigde Staten, waardoor een gezellige sfeer is gegarandeerd. Bovendien is dit een compacte bestemming: in een paar kilometer loop je al via de Freedom Trail langs de beroemde bezienswaardigheden. Je herkent deze wandeling door de rode lijn op de stoep! Ook kan je hier uitgebreid shoppen op Newbury Street, picknicken in het Boston Common park, een Red Sox Game bezoeken en genieten van het uitzicht vanaf Skywalk Observatory. Dus waar wacht je nog op? Go for it en ga Engels leren in Boston!

 

Engels leren in Boston op partnerschool ELC

Vlakbij Charles River en Harvard, in het midden van de Back Bay area, vind je onze partnerschool ELC Boston. Dit prachtige gebouw wordt omgeven door talloze bijzondere winkeltjes en hippe restaurants in de beroemde Newbury Street, Boylston Street én Commonwealth Avenue. Dit maakt de wijk dan ook zeer geliefd onder de toeristen, maar ook onder de Amerikanen zelf! Als je besluit om hier als volwassene de Engelse taal te gaan leren, bestaat er zeker een kans dat je een bekendheid tegenkomt in Back Bay, dus kijk goed om je heen! Deze taalschool telt in totaal 15 uitgeruste klaslokalen, een studentenruimte met computers en wifi, een bibliotheek en een multimedia language laboratory. Kortom: in Boston haal je het maximale uit je taalcursus dankzij deze moderne faciliteiten. Bovendien kiezen studenten van over de hele wereld ervoor om Engels te leren in Boston, waardoor er sprake is van een geweldige mix van nationaliteiten.

 

Leer Engels en sluit vriendschappen voor het leven

ELC Boston helpt jou bij de kennismaking met de stad, haar omgeving én je medestudenten! De taalschool organiseert namelijk een uitgebreid activiteitenprogramma, waardoor jij de mooiste en gezelligste plekken van Boston ontdekt. Voorbeelden van activiteiten zijn een karaokeavond, een bezoek aan verschillende musea of een Red Sox baseballwedstrijd, een Harvard tour en een dagje naar de South End Open Market. Daarnaast worden er in het weekend nog excursies georganiseerd naar onder andere Washington DC, de Niagara Falls, New Hampshire of Cape Cod, waardoor jij als student in Boston ook de kans krijgt om de Engelse taal te leren buiten de lessen om!

 

Keuze uit 6 verschillende manieren van Engels leren

Of je nu alle aspecten van de Engelse taal wil leren als volwassene (grammatica, spreek-, luister- en leesvaardigheid), of dat je specifiek je zakelijk Engels wil verbeteren: het kan allemaal in Boston met StudyTravel! Zo heb je de keuze uit 6 verschillende cursussen op ELC: een intensieve taalcursus, een speciaal intensieve cursus, een Business English cursus of een taalcursus ter voorbereiding op het TOEFL- of IETLS examen. Het gaat om jouw persoonlijke doel dat je wil bereiken tijdens een taalcursus Engels in de Verenigde Staten.

 

Kies jij voor een gastgezin, een appartement of residentie tijdens het Engels leren?

Als je in Boston nóg beter Engels wil leren, kan je tijdens je taalcursus verblijven bij een Amerikaans gastgezin. Tegelijkertijd ervaar je op deze manier de echte ‘American way of life’. Daarnaast kan je nog kiezen voor een appartement, dat je deelt met drie andere personen. Met hen deel je de keuken, badkamer en woonkamer. Je komt dan terecht in het ‘cultural district’ Fenway waar je een ‘overload’ vindt aan winkeltjes, supermarkten, restaurants en uitgaansgelegenheden. Het American Football stadion is hier om de hoek en je reist ongeveer 20 minuten met het openbaar vervoer naar de taalschool. Aan gezelligheid zal het hier dus niet ontbreken! De laatste accommodatieoptie is de residentie. Het verblijf in de residentie is op een tweepersoonskamer op basis van halfpension. Ook vanaf hier is het ongeveer 20 minuten reizen naar de school en deel je de badkamer en de gemeenschappelijke woonkamer met medebewoners. Zo maak je snel contact met anderen en spreek je onderling vaak Engels. The choice is yours! 

 

Bekijk ook onze andere volwassenenprogramma’s in de Verenigde Staten. Neem voor advies gerust contact met ons op per chat, mail of telefonisch, of kijk eens op onze website voor meer informatie over alle andere mogelijkheden voor taalreizen in het buitenland!

lees verder »

Taalcursussen voor Volwassenen op ELC Boston

Onze taalschool ELC in Boston, is gelegen in een prachtig gebouw in het hart van de Back Bay area, vlakbij Charles River en Harvard. In de bekende straten Newbury Street, Boylston Street en Commonwealth Avenue vind je vele unieke winkeltjes en trendy restaurants. Dit maakt Back Bay een zeer geliefde wijk voor zowel Amerikanen als toeristen. Het is dan ook geen uitzondering als je een beroemdheid tegenkomt in Back Bay. In deze wijk staan ook 2 gebouwen die de skyline van Boston domineren; de Prudential Center en de John Hancock Tower. Ook de prachtige Trinity Church en de Boston Public Library zijn te vinden in Back Bay. De school bestaat uit 11 klaslokalen, een studieruimte met computers en wifi internet, een bibliotheek en multimedia ruimte. lees verder »
Minimum leeftijd:
16 jaar
Geopend:
hele jaar

Weer in Boston

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
Mar 6 -2 7
Apr 12 3 7
May 19 9 8
June 24 14 9
July 27 17 10
Aug 26 17 9
Sept 22 13 8
Oct 17 8 7
Nov 9 2 5
Dec 4 -4 5
Jan 2 -7 5
Feb 3 -6 6
laatst bekeken

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes