Taalcursus Engels in Boston

Kings Education

Onze partnerschool in Boston, Kings Education, bevindt zich in de historische wijk Beacon Hill, op loopafstand van vele bezienswaardigheden en Downtown Boston. De taalschool bevindt zich op een grote campus, Fisher College, waardoor je veel faciliteiten tot je beschikking hebt wanneer je Engels gaat leren in Boston. De campus beschikt over volledig uitgeruste klaslokalen, een studentenlounge, cafetaria, bibliotheek en een sporthal. Hier ervaar je het typisch Amerikaanse studentenleven op een campus!

Sociaal programma

De taalschool organiseert wekelijks een afwisselend activiteitenprogramma om Boston en je medestudenten beter te leren kennen. De activiteiten variëren van sportactiviteiten tot culturele activiteiten en sociale activiteiten. Voorbeelden van activiteiten zijn:

Spelletjesavonden
Filmavonden
Crafts club
Outdoor sports club
Themafeestjes
Coffee and conversation
Lunch met de leraren
Museumbezoek
Riverboat cruises
On-campus events
Standwandelingen door Boston

Ook worden er in de weekenden regelmatig excursies georganiseerd naar andere steden of bezienswaardigheden, zoals bijvoorbeeld New York City, Newport, de stranden van Cape Cod, Niagara Falls en meer! Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om zelf of met je medestudenten op avontuur te gaan in de weekenden. Per bus, per trein of door een auto te huren kun je gemakkelijk meer van de omgeving ontdekken tijdens je taalreis in Boston.

Minimum leeftijd: 16 jaar

Intensief

Commercieel Engels

TOEFL

Weer in Boston

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
July 27 17 10
Aug 26 17 9
Sept 22 13 8
Oct 17 8 7
Nov 9 2 5
Dec 4 -4 5
Jan 2 -7 5
Feb 3 -6 6
Mar 6 -2 7
Apr 12 3 7
May 19 9 8
June 24 14 9
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes