Taalcursus Engels in Boston

Kings Education

Onze partnerschool in Boston, Kings Education, bevindt zich in de historische wijk Beacon Hill, op loopafstand van vele bezienswaardigheden en Downtown Boston. De taalschool bevindt zich op een grote campus, Fisher College, waardoor je veel faciliteiten tot je beschikking hebt wanneer je Engels gaat leren in Boston. De campus beschikt over volledig uitgeruste klaslokalen, een studentenlounge, cafetaria, bibliotheek en een sporthal. Hier ervaar je het typisch Amerikaanse studentenleven op een campus!

Sociaal programma

De taalschool organiseert wekelijks een afwisselend activiteitenprogramma om Boston en je medestudenten beter te leren kennen. De activiteiten variëren van sportactiviteiten tot culturele activiteiten en sociale activiteiten. Voorbeelden van activiteiten zijn:

Spelletjesavonden
Filmavonden
Crafts club
Outdoor sports club
Themafeestjes
Coffee and conversation
Lunch met de leraren
Museumbezoek
Riverboat cruises
On-campus events
Standwandelingen door Boston

Ook worden er in de weekenden regelmatig excursies georganiseerd naar andere steden of bezienswaardigheden, zoals bijvoorbeeld New York City, Newport, de stranden van Cape Cod, Niagara Falls en meer! Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om zelf of met je medestudenten op avontuur te gaan in de weekenden. Per bus, per trein of door een auto te huren kun je gemakkelijk meer van de omgeving ontdekken tijdens je taalreis in Boston.

Minimum leeftijd: 16 jaar

Intensief

De intensieve cursus bestaat uit 20 of 28 lesuren per week en is voornamelijk gericht op de belangrijkste communicatievaardigheden zoals schrijven, lezen, luisteren en spreken. Je leert tijdens deze cursus om effectief en zelfverzekerd te communiceren in het Engels.

Minimum leeftijd is 16 jaar.

Commercieel Engels

De cursus Commercieel Engels is een combinatie van algemeen Engels en zakelijk Engels. Per week volg je 20 lesuren algemeen Engels, waarbij je je voornamelijk richt op de 4 belangrijkste taalvaardigheden; spreken, luisteren, schrijven en lezen. De overige 8 lesuren per week richten zich op zakelijk Engels. Tijdens deze lessen maak je kennis met zakelijke termen,  voornamelijk gericht op het opstarten van een eigen bedrijf. Je leert goed te communiceren op zakelijk gebied, door bijv. presentaties te geven, formele e-mails te schrijven, de juiste uitspraak etc. Voorbeelden van onderwerpen die ook aan bod kunnen komen zijn als volgt:
•    Real-world case studies
•    Characteristics of entrepreneurs and leaders in business
•    Small-business environment in the US
•    How to turn an idea into a business
•    Elements of a business plan
•    The role of social media

Ook is er een praktijkonderdeel inclusief, namelijk een bezoek aan een lokaal bedrijf of start-up, een business college of een lezing door iemand uit de zakelijke wereld. Voorbeelden hiervan zijn:
•    Babson College
•    Buzz Lab at BU
•    Taza Chocolates, Johnny Cupcakes or other local start-ups
•    Martin Trust Center at MIT
•    Innovation and Design Building
•    Entrepreneur clubs at other local colleges

Minimum leeftijd is 16 jaar.

TOEFL

De TOEFL-cursus bestaat uit 31 lesuren per week. Je volgt 20 lessen per week gericht op TOEFL Skills & Strategies, 7 lessen online gericht op examentraining en 4 lessen begeleide zelfstudie. Je kunt ervoor kiezen om na afloop van de cursus het TOEFL examen af te leggen. Neem contact met ons op voor meer informatie en examendata.

 

Minimum leeftijd is 16 jaar.

Gastgezin

Wil je de Amerikaanse “way of life” ervaren? Kies er dan voor om bij een gastgezin te verblijven. Er is geen betere manier om de Amerikaanse cultuur en levensstijl van dichtbij mee te maken. De gastvrije gastgezinnen verwelkomen je graag in hun huis en bieden je de kans om je Engelse taalkennis ook buiten het klaslokaal verder uit te breiden. Een gastgezin kan bijvoorbeeld bestaan uit een alleenstaand persoon, een koppel of een huishouden met kinderen.  Je beschikt over een 1-persoonskamer en deelt de badkamer met het gastgezin en/of andere studenten. Het verblijf is op basis van halfpension; ontbijt en diner zijn inclusief. De meeste gastgezinnen wonen op gemiddeld 35 – 55 minuten reisafstand van de taalschool, met het openbaar vervoer.

Minimum leeftijd: 16 jaar

Residentie

Wanneer je op zoek bent naar een accommodatie met andere studenten, dan kun je voor de residentie kiezen. Verblijf in een residentie geeft je de kans om het typische Amerikaanse “student life” te ervaren en je woont ook nog eens op korte loopafstand van de taalschool!

De taalschool ligt op 8 minuten loopafstand. De residentie wordt omgeven door de wijken Back Bay, Downtown Crossing & Chinatown en in de directe omgeving vind je vele winkels, cafés, restaurants en andere faciliteiten. Je verblijft in een 2-persoonskamer die je deelt met iemand van hetzelfde geslacht. Per slaapkamer is er een badkamer. Er is een gemeenschappelijke eetzaal en je kunt ervoor kiezen halfpension te boeken. Wanneer je dit niet doet, zijn er geen maaltijden inbegrepen en kun je gebruik maken van de gemeenschappelijke keuken. Verder zijn er gemeenschappelijke lounges met spelletjes en TV’s. 

De residentie is beschikbaar van januari tot half mei en van september tot eind december. In de zomerperiode kun je in de zomerresidentie verblijven.

Minimum leeftijd: 17 jaar

Zomerresidentie

In de zomerperiode, vanaf half mei, kun je verblijven in de zomerresidentie op de campus, op slechts een paar minuten loopafstand van het lesgebouw. Je kunt kiezen voor een 1- of een 2-persoonskamer. Er zijn gedeelde badkamers. Je kunt kiezen voor halfpension, dan is er een dagelijks ontbijt en lunch inbegrepen in de eetzaal van de campus. In het weekend is de brunch inbegrepen. Er is geen volledig uitgeruste keuken aanwezig om zelf te kunnen koken, maar er zijn magnetrons beschikbaar. Verder zijn er gemeenschappelijke ruimtes beschikbaar waar je de andere studenten ontmoet.

Minimum leeftijd: 17 jaar

 

Weer in Boston

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
Dec 4 -4 5
Jan 2 -7 5
Feb 3 -6 6
Mar 6 -2 7
Apr 12 3 7
May 19 9 8
June 24 14 9
July 27 17 10
Aug 26 17 9
Sept 22 13 8
Oct 17 8 7
Nov 9 2 5
laatst bekeken

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes