Engels leren in San Diego


Deze populaire bestemming met haar Spaanse invloeden trekt veel mensen aan uit de hele wereld. In San Diego kun je namelijk genieten van het heerlijke klimaat, kilometers kustlijn met prachtige stranden, en een strakblauwe hemel. Als je dus Engels wilt leren in een gegarandeerd zonnige omgeving is dit de bestemming die bij je past! Naast Engels leren kun je hier ook watersport beoefenen, een bezoek brengen aan de dierentuin of cultuur opsnuiven in het Balboa park met de vele musea. Zowel voor jongeren als volwassenen kun je in San Diego een erg leuke tijd hebben!
lees verder »

Taalcursussen voor Jongeren op CISL Juniors

De taalschool CISL in San Diego biedt een compleet en academisch lesprogramma voor jongeren aan, waarbij grammatica, leesvaardigheid, woordenschat en spreekvaardigheid van de Engelse taal centraal staat. Je kunt kiezen voor twee, drie of vier weken cursus, gedurende welke je elke dag meedoet aan leuke activiteiten. Na de lessen zijn er dagelijkse middagactiviteiten en in het weekeinde vinden er excursies plaats. lees verder »
Minimum leeftijd:
13 jaar
Max. per lesgroep:
10 personen
Geopend:
02/07 - 12/08/2017
Verblijf in:
Residentie
Cursusperiode:
2-4 weken, 2 weken vanaf €2622

Taalcursussen voor Volwassenen op Converse International School of Languages

Onze taalschool Converse International School of Languages ligt midden in het centrum van San Diego, goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De school beschikt over 12 leslokalen en een multimedia ruimte waar de cursisten gratis gebruik van het internet mogen maken. De professionele en ervaren docenten zorgen voor een intensieve studie. lees verder »
Minimum leeftijd:
18 jaar
Max. per lesgroep:
8 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin, Priveappartement, Residentie
Cursusperiode:
2-32 weken, 2 weken vanaf €698

Weer in San Diego

Maand Max
°C
Min
°C
Zonne-
uren
Maart 18 10 8
Apr 19 12 8
Mei 19 13 8
Juni 21 15 8
Juli 23 17 9
Aug 23 18 9
Sept 23 17 9
Okt 22 14 8
Nov 21 11 8
Dec 18 9 7
Jan 17 8 7
Feb 17 9 8

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes

International Association of Language Centres Association of Language Travel Organisations World Youth Student and Educational Travel Confederation World Youth Student and Educational Work & Volunteer Abroad STUDY WYSE