Engels leren in San Diego


Deze populaire bestemming met haar Spaanse invloeden trekt veel mensen aan uit de hele wereld. In San Diego kun je namelijk genieten van het heerlijke klimaat, kilometers kustlijn met prachtige stranden, en een strakblauwe hemel. Als je dus Engels wilt leren in een gegarandeerd zonnige omgeving is dit de bestemming die bij je past! Naast Engels leren kun je hier ook watersport beoefenen, een bezoek brengen aan de dierentuin of cultuur opsnuiven in het Balboa park met de vele musea. Zowel voor jongeren als volwassenen kun je in San Diego een erg leuke tijd hebben!
lees verder »

Taalcursussen voor Jongeren op CISL Juniors

De taalschool CISL in San Diego biedt een compleet en academisch lesprogramma voor jongeren aan, waarbij grammatica, leesvaardigheid, woordenschat en spreekvaardigheid van de Engelse taal centraal staat. Je kunt kiezen voor twee, drie of vier weken cursus, gedurende welke je elke dag meedoet aan leuke activiteiten. Na de lessen zijn er dagelijkse middagactiviteiten en in het weekeinde vinden er excursies plaats. lees verder »
Minimum leeftijd:
13 jaar
Max. per lesgroep:
10 personen
Geopend:
29/06/2020 - 07/08/2020
Verblijf in:
Residentie
Cursusperiode:
2-4 weken, 2 weken vanaf €3083

Taalcursussen voor Volwassenen op Converse International School of Languages

Onze taalschool Converse International School of Languages ligt midden in het centrum van San Diego, goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De school beschikt over 12 leslokalen en een multimedia ruimte waar de cursisten gratis gebruik van het internet mogen maken. De professionele en ervaren docenten zorgen voor een intensieve studie. lees verder »
Minimum leeftijd:
18 jaar
Max. per lesgroep:
8 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin, Priveappartement, Residentie
Cursusperiode:
2-32 weken, 2 weken vanaf €823

Taalcursussen voor Volwassenen op CEL Pacific Beach

Onze partnerschool in San Diego, College of English Language Pacific Beach, is gelegen in een echte "beach town" van San Diego, tussen de wijk Mission Bay en La Jolla in. Dit is een waar paradijs voor surfers (met nagenoeg perfecte weersomstandigheden gedurende het hele jaar) en zeer geschikt voor jonge studenten die echt de "Califonian dream" willen beleven. Alles in Pacific Beach is redelijk dichtbij gelegen, dus het is erg gemakkelijk alles te voet (of per fiets) te doen! Een van de meest iconishe gezichten van Pacific Beach is Crystal Pier, met prachtige uitzichten over de Noordelijke stille oceaan (of "Pacific" zoals de Amerikanen zeggen).
In de omgeving van Pacific Beach vindt je San Diego's beste restaurants en uitgaansgelegenheden. De lange boulevard leent zich ideaal om de hele kust te verkennen en na je Engelse lessen lekker uit te waaien. lees verder »
Minimum leeftijd:
16 jaar
Max. per lesgroep:
12 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Appartement, Gastgezin
Cursusperiode:
1-32 weken, 1 week vanaf €398

Weer in San Diego

Maand Max
°C
Min
°C
Zonne-
uren
Feb 17 9 8
Maart 18 10 8
Apr 19 12 8
Mei 19 13 8
Juni 21 15 8
Juli 23 17 9
Aug 23 18 9
Sept 23 17 9
Okt 22 14 8
Nov 21 11 8
Dec 18 9 7
Jan 17 8 7

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes