Taalcursus Engels in Malta

BELS Malta

Onze partnerschool BELS Malta, gelegen in St. Paul’s Bay en dichtbij de mooiste stranden van het eiland, organiseert een programma voor de hele familie gedurende de zomerperiode! Ouders en kinderen (vanaf 7 jaar) hebben samen les en kunnen zo hun zomervakantie combineren met het leren of verbeteren van hun Engels! Het schoolgebouw bevindt zich op slechts enkele meters vanaf de boulevard, in een rustige en residentiële wijk. De drukkere en toeristische stad van het eiland - St. Julian’s - ligt op ca. 25 minuten reisafstand per bus. De school beschikt over 15 leslokalen, een residentie, computerlokaal, gratis draadloos internet in het hele gebouw, en drank-en snack-automaten.

Karaktereigenschappen van BELS Malta:

  • Geaccrediteerd door FELTOM (Federation of English Language Teaching Organisations Malta)
  • Goede mix van nationaliteiten
  • Lessen voor ouders en kinderen op dezelfde tijden
  • draadloos internet
  • interactieve whiteboards
  • Accommodatie in residentie/hotel*** op loopafstand

Activiteitenprogramma:

De cursussen voor ouders en kinderen van 7-15 jaar zijn EXCLUSIEF activiteiten. In principe zijn dus alleen de lessen inbegrepen en ouders kunnen zelf kijken hoe ze hun vrije tijd met hun kinderen besteden in de middag. De school organiseert echter ook allerlei activiteiten (zoals excursies in het weekeinde), waarop men zich tegen betaling kan inschrijven, dus er is zeker genoeg te beleven! Als uitzondering t.o.v. ouders en de kinderen, hebben de jongeren bij het programma van 10-16 jaar - met activiteiten wél activiteiten inbegrepen in hun programma. Deelnemers aan de jongerencursus hebben namelijk een compleet dagprogramma dat bestaat uit lessen in de middag, een uitgebreid activiteitenprogramma lunch én transport van/naar activiteiten.

Familie/oudercursus

Het lesprogramma voor ouders bestaat uit 20 lessen algemeen Engels per week (1 les = 45 minuten), in groepen van internationale cursisten van over de hele wereld (studenten 16+), met een maximale groepsgrootte van 12 studenten per klas. Lessen vinden plaats van maandag t/m vrijdag.

Kinderen in de leeftijd 10-16 jaar kunnen kiezen voor een iets uitgebreider programma: zij hebben in de ochtend activiteiten, lunchen vervolgens in de schoolkantine, en hebben vervolgens pas 's middags les (van 14.00 tot 17.45). Lestijden onder voorbehoud van wijzigingen. De ouders kunnen dus na hun eigen lessen tijd doorbrengen met de jonge kinderen, en later in de middag zijn ook de tieners vrij.

Prijzen van de familiecursussen zijn per persoon.

Accommodatie voor deelnemers aan het familie-programma is in de residentie, een hotel op korte afstand van het schoolgebouw. Het is echter ook mogelijk alleen de cursus te boeken en zelf een verblijf te organiseren.

Minimum leeftijd is 16 jaar.

Familie/kindercursus (7-15 jaar)

Het lesprogramma voor kinderen van 7-15 jaar bestaat uit 20 lessen algemeen Engels per week (1 les = 45 minuten), in groepen van internationale kinderen van over de hele wereld. Lessen vinden plaats van maandag t/m vrijdag, gelijktijdig met de ouders, die les hebben in hetzelfde gebouw. Dit programma is exclusief activiteiten. Ouders kunnen in de middag dus zelf bepalen hoe ze hun tijd met hun kinderen doorbrengen.

Minimum leeftijd is 7 jaar.

Familie/jongerencursus (10-16 jaar) + activiteiten

Het lesprogramma voor jongeren van 10-16 jaar bestaat uit 20 lessen algemeen Engels per week (1 les = 45 minuten), in groepen van internationale kinderen van over de hele wereld. Bij dit programma hebben de jongeren van 10-16 jaar wél activiteiten inbegrepen in hun programma. Deelnemers aan de jongerencursus hebben namelijk een compleet dagprogramma dat bestaat uit lessen in de middag (van 14.00 tot 17.45), activiteiten in de ochtend, lunch in de schoolkantine én transport van/naar activiteiten. Lestijden onder voorbehoud van wijzigingen.

Indien je als 10-16 jarige ook accommodatie boekt, kun je bij je ouders in de familiekamer verblijven in de residentie (2- of 3-persoonskamer). Alle prijzen zijn per persoon.

Minimum leeftijd is 11 jaar.

Residentie/hotel familieprogramma

De residentie waarin het hele gezin in een gedeelde familiekamer kan verblijven is gelegen in "Bugibba", op slechts 5 minuten loopafstand van de school, omgeven door gezellige barretjes, restaurants en stranden. Kamers zijn voorzien van airconditioning. Ook is er een zwembad en een schoolkantine aanwezig. Je kunt het verblijf op basis van ontbijt of halfpension reserveren. Bovendien is er draadloos internet in de gezamenlijke ruimtes. Het verblijf in de residentie is in gedeelde kamers (max. 3 gezinsleden). Indien met met een gezin van meer dan 3 personen reist zal het verblijf dus in 2 kamers zijn.

Algemene beoordeling
4.5 / 5.0
5 beoordelingen
Bestemming
Taalschool
Cursus
Accommodatie
Activiteitenprogramma
Prijs/kwaliteitverhouding
Individuele beoordelingen
5.0 / 5.0
Ana
50 jaar
deutsch
1 week


Bestemming
Taalschool
Cursus
Accommodatie
Activiteitenprogramma
Prijs/kwaliteitverhouding


4.6 / 5.0
Cristina
29 jaar
Spaans
1 week


Bestemming
Taalschool
Cursus
Accommodatie
Activiteitenprogramma
Prijs/kwaliteitverhouding


3.7 / 5.0
Marta
48 jaar
Spaans
1 week


Bestemming
Taalschool
Cursus
Accommodatie
Activiteitenprogramma
Prijs/kwaliteitverhouding


3.9 / 5.0
Francisco
19 jaar
Spaans
3 weken


Bestemming
Taalschool
Cursus
Accommodatie
Activiteitenprogramma
Prijs/kwaliteitverhouding


4.8 / 5.0
Anoniem
41 jaar
Spaans


Bestemming
Taalschool
Cursus
Accommodatie
Activiteitenprogramma
Prijs/kwaliteitverhouding


Weer in Malta

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
Dec 16 12 5
Jan 14 10 5
Feb 15 10 6
Mar 16 11 7
Apr 18 13 9
May 22 16 10
June 26 19 11
July 29 22 9
Aug 29 23 11
Sept 27 22 9
Oct 24 19 7
Nov 20 16 6
laatst bekeken

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes