Taalreizen Engels voor gezinnen


Met het hele gezin op vakantie en ondertussen ook ieders talenkennis verbeteren: dat kan bij StudyTravel. Wij verzorgen taalreizen om Engels te leren voor gezinnen.

Hoe gaat dit in z'n werk? Ouders en kinderen worden allemaal ingedeeld in lesgroepen op basis van de kennis van het Engels. Iedereen heeft op dezelfde uren les samen met leeftijdgenoten. Dat wil zeggen: de kinderen met andere jongeren uit de hele wereld, en de ouders met volwassenen. Na de les treffen jullie elkaar weer en kunnen jullie samen allerlei activiteiten ondernemen.

Vaak kan een familie-programma geboekt worden in combinatie met allerlei culturele en sportieve acticviteiten. In dat geval doen jullie de activiteiten met mede-cursisten dus niet met de familieleden. Aan het eind van de dag kunnen jullie dan alle avonturen vertellen!

Het verblijf regelen wij voor jullie geheel in overleg. Op veel locaties is het mogelijk in gastgezinnen te verblijven, of in een eigen appartement (single-use appartement). Zie je bij de bestemming van je keuze niet direct een geschkte accommodatie voor jouw gezin, aarzel dan niet contact op te nemen om alternatieven te bespreken.

lees verder »
 
 

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes