Taalreizen Engels voor gezinnen


Op taalreis met het hele gezin; dat kan bij StudyTravel! Tijdens een taalreis Engels krijg je de kans om een gezinsvakantie te combineren met het leren van de Engelse taal. Terwijl jullie genieten van het verblijf in een Engelstalig land, werkt ieder gezinslid aan het bijspijkeren of leren van de Engelse taal. Een taalreis naar het buitenland is voor iedereen een hele belevenis. Ouders en kinderen volgen op hetzelfde moment taallessen Engels, met leeftijdgenoten van over de hele wereld. 

Bestemmingen voor een taalreis met het gezin

We bieden veel mogelijkheden om taalcursussen Engels in het buitenland voor gezinnen te volgen. Onder onze meest populaire bestemmingen vallen taalcursussen Engels voor gezinnen in Engeland. De locaties hier zijn zeer populair, omdat ze gemakkelijk te bereiken zijn. Voor degenen die op zoek zijn naar een zonnigere optie, zijn taalcursussen Engels voor gezinnen in Malta of in Cyprus ideaal!

Ga op taalreis met het gezin naar Engeland 

De taalcursussen Engels in Engeland behoren tot de meest populaire cursussen voor gezinnen. Niet alleen is Engeland gemakkelijk te bereiken, het is ook een erg mooi en afwisselend land! Kies bijvoorbeeld voor Brighton of Exeter in Zuid-Engeland, of ga op taalreis naar de bruisende wereldstad Londen! Ook de cursussen Engels in Ierland voor gezinnen zijn populair. Met name natuurliefhebbers zullen genieten van de programma’s in Cork!

Volg een taalcursus Engels in Malta of Cyprus!

Wil je met het gezin naar de zon? Kies dan voor een cursus voor gezinnen in Malta of in Cyprus. Combineer een taalcursus Engels in Malta met culturele activiteiten, terwijl je geniet van het heerlijke klimaat! In Malta zijn er twee locaties waar jullie uit kunnen kiezen; de taalschool in het levendige St. Julian’s of de taalschool in het rustigere St. Paul’s Bay.

Wanneer je kiest voor Cyprus als bestemming om een taalcursus Engels te volgen met het gezin, dan ga je Engels leren op een internationale taalschool in Limasol. Engels leren in Limasol voor gezinnen is mogelijk voor ouders met kinderen van 5 - 15 jaar.

Hoe zien de Engelse taalreizen voor gezinnen eruit?

Veel ouders vinden hun kinderen nog te jong om alleen op reis te gaan. Voor hen én natuurlijk voor ouders die graag zelf Engels willen leren zijn de gezinscursussen ideaal. Van maandag t/m vrijdag volgt ieder gezinslid taallessen Engels en na de lessen kunnen jullie (optioneel) deelnemen aan het sportieve- en culturele activiteitenprogramma dat de taalschool organiseert!

Tijdens de taalreizen voor gezinnen kunnen ouders en kinderen de Engelse taal op een communicatieve manier oefenen en verbeteren op één van onze geaccrediteerde partnerscholen, in een volledig internationale omgeving. Behalve de taal leert iedereen veel over de cultuur van het land. Daar kunnen jullie na de vakantie mee thuis komen! 

Het verblijf tijdens een taalreis

Gezinnen die volledig ondergedompeld willen worden in de taal en cultuur, kunnen kiezen voor een Engelstalig gastgezin. Voor de gezinnen die liever wat meer privacy hebben, zijn er privé appartementen beschikbaar.

Ben je van plan om met het gezin op taalreis Engels te gaan maar ben je er nog niet helemaal uit welke bestemming het beste bij jullie past? Kijk dan eens verder op de website naar alle mogelijke taalreizen naar het buitenland!

lees verder »
 
 
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes