Engels leren in Londen voor gezinnen


De bruisende wereldstad Londen heeft eigenlijk nauwelijks toelichting nodig. Tientallen bezienswaardigheden, drukke winkelstraten, rustige en sfeervolle parken en gezellige pubs wisselen elkaar af in deze metropool. Niet alleen voor volwassenen is er genoeg te doen, maar ook kinderen kijken in Londen hun ogen uit. Tijdens de vakantie naar Londen kun je ervoor kiezen om Engels te leren met het hele gezin. Bereid je dan voor op een leerzame trip voor jong en oud. Je volgt lessen op een internationale taalschool en hebt daarnaast tijd om de stad en omgeving te verkennen. Londen heeft ieder gezinslid veel te bieden en is dus erg geschikt voor een taalcursus Engels in Engeland voor gezinnen

Engels lessen volgen op een internationale taalschool

De taalcursussen Engels in Londen voor gezinnen vinden plaats op onze partnerschool die midden in het centrum is gelegen. Het is een grote school die van alle gemakken voorzien is. De Engelse lessen voor ouders en kinderen vinden niet plaats in hetzelfde gebouw, maar op 3 minuten loopafstand van elkaar. 

Hoe ziet een gezinscursus Engels in Londen eruit?

Op de taalschool in Londen is er een speciaal programma ontwikkeld voor gezinnen zodat je gezamenlijk Engels kunt leren. Ouders en kinderen volgen niet in dezelfde groepen les, maar worden op leeftijd en niveau ingedeeld met andere internationale cursisten. Na afloop van de lessen is er voldoende ruimte om deel te nemen aan de activiteiten die de taalschool organiseert of om zelf activiteiten te ondernemen met het gezin. Ouders kunnen er eventueel voor kiezen om geen les te volgen, maar wel deel te nemen aan de activiteiten en excursies.

Wat te doen in Londen naast de taalcursus Engels?

Er zijn ontzettend veel dingen die je kunt doen in Londen naast een taalcursus Engels volgen samen met het gezin. Denk bijvoorbeeld aan het bezoeken van verschillende musea, zoals het National History Museum of het Science Museum. Er zijn daarnaast diverse plekken in en rondom Londen waar je je kunt wanen in de wereld van Harry Potter: Leadenhall Market, King’s Cross station en natuurlijk de welbekende Harry Potter Studio. De Big Ben, Tower of Londen en Piccadilly Circus zijn sowieso bezienswaardigheden die je niet kunt overslaan tijdens een taalvakantie naar Londen. Bovendien is het leuk om de aflossing van de wacht te bekijken bij Buckingham Palace.

Waar kun je met het gezin verblijven tijdens het Engels leren?

Het is mogelijk om met het gezin te verblijven bij een gastgezin tijdens een taalreis naar Londen. Op die manier leer je niet alleen de Engelse taal buiten het klaslokaal, maar kun je ook iets opsteken van de Engelse cultuur in Londen. 

Wil je meer weten over Engels leren in Londen? Neem gerust contact met ons op via de telefoon, mail of de chat. Ons team kan je ook altijd meer vertellen over andere mogelijke taalreizen naar het buitenland.

lees verder »
 

Taalcursussen voor Gezinnen op St. Giles Colleges

Eén van de oudste en meest toonaangevende taalscholen in Engeland is St. Giles in Londen. De school is gevestigd in een monumentaal pand midden in het bruisende centrum van Londen. Er zijn meer dan 30 leslokalen, een bibliotheek, een talenlab en een zelfstudieruimte met 12 computers met internet en CD-roms om je Engels te oefenen. In dit gebouw worden de lessen voor de ouders gegeven. De kindercursus wordt gegeven in een dependance op ca. 3 minuten lopen van het hoofdgebouw. lees verder »
Minimum leeftijd:
5 jaar
Max. per lesgroep:
12 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin
Cursusperiode:
1-6 weken, 1 week vanaf €684

Weer in Londen

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
July 22 14 6
Aug 21 13 6
Sept 19 11 5
Oct 14 8 3
Nov 10 5 2
Dec 7 4 1
Jan 6 2 1
Feb 7 2 2
Mar 10 3 4
Apr 13 6 5
May 17 8 6
June 20 12 7
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes