Engels leren in Londen


Deze overweldigende stad moet je minstens één keer in je leven gezien hebben! Londen is ontzettend veelzijdig. Zo vind je er gezellige wijkjes vol knusse straatjes en kleurrijke huisjes. Je vindt er rustgevende stadsparken, het bekende West End (bekend om de wereldberoemde musicals), alternatieve wijken zoals "Camden", het financiële centrum “City of London”, maar ook enorme en drukke plekken zoals Picadilly Circus en Oxford Street. Wanneer je Engels gaat leren in Londen, kun je genieten van de veelzijdigheid en de vele bezienswaardigheden die deze stad te bieden heeft, zoals Covent Garden, Westminster Abbey en natuurlijk de Big Ben. In Londen zal je niet uitgekeken raken en het is dan ook een topbestemming voor een taalcursus Engels in Engeland!

Verschillende locaties in Londen om Engels te leren

Londen is een enorme stad die is opgedeeld in verschillende “zones”. Er zijn verschillende taalscholen in Londen om Engels te leren voor jong en oud. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een taalschool middenin het bruisende centrum, maar het is ook mogelijk om Engels te leren op een rustige locatie in Noord-Londen, vanuit waar je het centrum gemakkelijk kunt opzoeken. 

Taalcursussen Engels in Londen voor volwassenen

Zoals eerder al genoemd; Londen is een bestemming voor jong en oud! Er zijn meerdere taalscholen en programma’s om Engels te leren in Londen, voor verschillende doelgroepen. Wil je Engels leren in Londen als volwassene? Dan heb je de keuze uit wel drie verschillende locaties. Volwassenen van 16 jaar en ouder kunnen Engels leren op twee verschillende taalscholen. De eerste school voor een taalcursus Engels voor volwassenen is één van de meest toonaangevende taalscholen in Londen. Deze school is gelegen in een monumentaal pand in het centrum, in de trendy wijk “Bloomsbury”. De school beschikt over een eigen campus, waardoor er de unieke mogelijkheid is om in het schoolgebouw te verblijven! Ook is er de mogelijkheid om Engels te leren in de wijk Highgate, in Noord-Londen. Deze trendy en groene “suburb” biedt de ideale locatie om Engels te leren in een ontspannende omgeving, maar met de mogelijkheid om binnen 20 minuten in het bruisende centrum van Londen te staan. De taalschool in Noord-Londen voor volwassenen, wordt omringd door tuinen en biedt een relaxte sfeer waardoor je je volledig kunt focussen op het leren van de Engelse taal.

Engels leren voor volwassenen van 30+

Bovengenoemde taalscholen zijn geschikt voor volwassenen van alle leeftijden. Hiernaast hebben cursisten van 30+ ook de mogelijkheid om Engels te leren op een taalschool speciaal voor cursisten van 30 jaar en ouder. Deze taalschool ligt in het hart van Londen, vlakbij station Euston; een goede uitvalsbasis om tijdens het Engels leren ook Londen te ontdekken! 

Taalcursussen Engels in Londen voor jongeren en gezinnen

Voor jongeren en gezinnen zijn er speciale programma’s ontwikkeld om Engels te leren in Londen. Jongeren die alleen reizen, kunnen een taalcursus Engels voor jongeren volgen op de taalschool in Noord-Londen. Zoals eerder beschreven bij de cursussen voor volwassenen, ligt deze taalschool in de groene wijk Highgate. Het is de ideale omgeving voor jongeren om Engels te leren, omdat de school gelegen is in een serene omgeving, maar op slechts 20 minuten afstand van het bruisende centrum. Jongeren van 14 t/m 17 jaar kunnen kiezen voor een jongerenprogramma Engels in Londen.

Engels leren met het hele gezin? Het kan door middel van een taalcursus Engels in Londen voor gezinnen. De taalcursussen voor gezinnen vinden plaats op de taalschool in de wijk Bloomsbury, in hartje Londen. De ideale uitvalsbasis om met het gezin op pad te gaan en Londen te ontdekken!

Taalcursussen Engels in Londen voor leraren en professionals

Ook de taalcursussen Engels in Londen voor leraren en de taalcursussen Engels in Londen voor professionals worden gegeven op een internationale taalschool, gelegen op een prominente locatie in het centrum van de stad. De taalschool is al meer dan 50 jaar geaccrediteerd als school voor lerarencursussen in Engeland. Ook heeft de taalschool een speciale afdeling voor professionals met een business lounge, waar je nieuwe internationale contacten kunt opdoen en kunt netwerken met andere professionals.

Twijfel je nog tussen de verschillende taalcursussen in Londen? Neem dan contact met ons op voor advies, of kijk verder op de website voor meer informatie over de taalreizen naar het buitenland.

lees verder »
 

Taalcursussen voor Jongeren op St. Giles Highgate Juniors

De school St. Giles Highgate in het noorden van Londen biedt studenten vanaf 14 jaar de mogelijkheid Engels te leren in een prachtige groene en rustgevende omgeving, maar tegelijkertijd dichtbij het bruisende centrum van Londen. Het is de ideale omgeving voor jonge studenten van 14 jaar of ouder, daar deze school de begeleiding kan bieden die vereist wordt voor minderjarigen. Studenten jonger dan 18 jaar hebben namelijk altijd les in groepen met studenten van 14-17 jaar, met maximaal 10 studenten per lesgroep. lees verder »
Minimum leeftijd:
14 jaar
Max. per lesgroep:
15 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin, Residentie
Cursusperiode:
1-16 weken, 1 week vanaf €662

Taalcursussen voor Volwassenen op St. Giles Colleges

De taalschool St. Giles in Londen is een van de meest toonaangevende scholen in deze overweldigende stad. De school is gevestigd in een monumentaal pand midden in het bruisende centrum van Londen. Er zijn meer dan 30 leslokalen, een bibliotheek, een talenlab en een zelfstudieruimte met 12 computers met internet en CD-roms om je Engels te oefenen.   lees verder »
Minimum leeftijd:
16 jaar
Max. per lesgroep:
12 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin, Residentie, Schoolresidentie
Cursusperiode:
1-36 weken, 1 week vanaf €458

Taalcursussen voor Volwassenen op EC London 30+

Deze unieke school speciaal voor studenten van 30 jaar of ouder ligt in het hart van Londen (zone 1), vlakbij het station Euston; de perfecte uitvalsbasis om tijdens je taalcursus deze enorme stad te leren kennen! De school ligt zeer centraal, op korte afstand van de beroemde Oxford Street en alle interessante bezienswaardigheden van Londen. De school biedt ook cursussen voor 16+ studenten aan, maar de 30+ studenten hebben een eigen gedeelte met een eigen 30+ studentenlounge, waardoor je je dus echt in een leeromgeving exclusief met 30-plussers bevindt. Het gedeelte voor 30+ studenten beschikt over 10 leslokalen, met een totale capaciteit van 120 studenten (een maximum van 12 studenten per lesgroep). Met verscheidene metrostations en treinstations in de buurt is de school perfect verbonden met het openbaar vervoer. lees verder »
Minimum leeftijd:
30 jaar
Max. per lesgroep:
15 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin, Priveappartement
Cursusperiode:
1-24 weken, 1 week vanaf €527

Taalcursussen voor Volwassenen op St. Giles Highgate

De school St. Giles Highgate in het noorden van Londen biedt de mogelijkheid Engels te leren in een prachtige groene en rustgevende omgeving, maar tegelijkertijd dichtbij het bruisende centrum van Londen. Onze partner school St Giles Highgate ligt in de wijk "Highgate" in het Noorden van Londen (zone 3). De school heeft alle faciliteiten om het studeren zo aangenaam mogelijk te maken; een mooie tuin, modern ingerichte leslokalen en een “student café”, op weekdagen geopend van 8.30 tot 16.30. lees verder »
Minimum leeftijd:
16 jaar
Max. per lesgroep:
12 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin, Residentie
Cursusperiode:
1-36 weken, 1 week vanaf €429

Taalcursussen voor Gezinnen op St. Giles Colleges

Eén van de oudste en meest toonaangevende taalscholen in Engeland is St. Giles in Londen. De school is gevestigd in een monumentaal pand midden in het bruisende centrum van Londen. Er zijn meer dan 30 leslokalen, een bibliotheek, een talenlab en een zelfstudieruimte met 12 computers met internet en CD-roms om je Engels te oefenen. In dit gebouw worden de lessen voor de ouders gegeven. De kindercursus wordt gegeven in een dependance op ca. 3 minuten lopen van het hoofdgebouw. lees verder »
Minimum leeftijd:
5 jaar
Max. per lesgroep:
12 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin
Cursusperiode:
1-6 weken, 1 week vanaf €676

Taalcursussen voor Professionals op St. Giles Colleges

Cursussen business Engels worden gegeven op de taalschool St. Giles in Londen, een van de meest toonaangevende scholen in deze overweldigende stad. Professionals kunnen hier zichzelf helemaal concentreren op zakelijk Engels, door te kiezen voor één van de business courses. Ook tailor-made individuele lessen zijn mogelijk, waardoor je je helemaal kunt concentreren op een bepaald vakgebied. Zo kun je bijvoorbeeld Engels voor recht, financiën, medische sector, journalistiek, of luchtvaart studeren. Zo is er voor ieder wat wils. lees verder »
Minimum leeftijd:
21 jaar
Max. per lesgroep:
5 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin, Residentie
Cursusperiode:
1-8 weken, 1 week vanaf €985

Taalcursussen voor Leraren op St. Giles Colleges

De taalschool St. Giles in Londen is al meer dan 50 jaar een geaccrediteerd centrum voor lerarencursussen in Engeland. De school verzorgt TEC leraren cursussen (Teachers of English Course). Je hebt les in een monumentaal pand midden in het bruisende centrum van Londen. De school beschikt over meer dan 30 leslokalen, een bibliotheek, een talenlab en een zelfstudieruimte met 12 computers. Deze cursussen komen ook in aanmerking voor ERASMUS+. lees verder »
Minimum leeftijd:
16 jaar
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin, Residentie
Cursusperiode:
2-2 weken, 2 weken vanaf €1324

Weer in Londen

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
May 17 8 6
June 20 12 7
July 22 14 6
Aug 21 13 6
Sept 19 11 5
Oct 14 8 3
Nov 10 5 2
Dec 7 4 1
Jan 6 2 1
Feb 7 2 2
Mar 10 3 4
Apr 13 6 5
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes