Taalcursus Engels in Engeland


Engels één van de wereldtalen. In ontzettend veel landen wordt Engels dan ook gebruikt als tweede taal. Door een taalcursus Engels te volgen zal je op een leuke en snelle manier Engels leren. Ondanks de vele mogelijkheden is Engeland één van de meest populaire bestemmingen voor een taalcursus Engels, omdat dit het land is waar de taal werd geboren en waar voor velen het meest prestigieuze accent wordt gesproken. Engeland ontwikkeld zich snel en is inmiddels één van de meest dynamische landen om op taalreis te gaan. Door een taalcursus te volgen in dit land leer je niet alleen de taal maar ook de echte Britse cultuur kennen! Via StudyTravel kun je Engels leren in één van vele populaire bestemmingen die wij hebben geselecteerd. Ontdek de stad van jouw keuze en leer snel Engels met een prachtig Brits accent!

Op welke bestemmingen kun je Engels leren?

In Engeland is er voor iedere cursist een passende bestemming. Of je nou houdt van een gemoedelijke (kust)plaats of meer van een dynamische wereldstad; er zijn mogelijkheden genoeg!

Taalcursussen Engels aan de kust

Veel studenten worden aangetrokken door de Engelse kust. Niet zo gek ook, de zuidkust van Engeland zit vol verrassingen. Van eindeloze stranden, indrukwekkende heuvels en kliffen tot aan de Jurassic Coast; de mogelijkheden zijn er eindeloos! Ontdek de prachtige en overweldigende natuur die Engeland te bieden heeft en verblijf in één van de meest gezellige kustplaatsen waar je de Engelse taalcursus volgt. De plaatsen Bournemouth, Brighton, Eastbourne, Portsmouth en Torquay zijn allemaal zeker de moeite waard. Met name Brighton is bij jongeren een erg populaire stad en wordt ook wel “London by the sea” genoemd! Een taalcursus Engels in één van deze kustplaatsen staat garant voor een ontspannen taalreis waarbij Engelse lessen goed gecombineerd kunnen worden met leuke activiteiten!

Taalcursussen Engels in dynamische steden

Kies je liever voor de gezelligheid en drukte van een grote stad? Ook dan zijn er ontzettend veel leuke opties. De meest populaire bestemmingen zijn natuurlijk Londen, Bristol, Cambridge, Oxford, Liverpool, Manchester en Newcastle. Door een taalcursus te volgen in één van deze overweldigende steden kom je erachter hoe het is om als student in Engeland te wonen! Je leert in deze steden niet alleen je internationale klasgenoten kennen, maar je zal ook gemakkelijk in contact komen met lokale studenten. 

Natuurlijk zijn er buiten de bovengenoemde plaatsen nog veel meer kleine en middelgrote steden te ontdekken! Denk bijvoorbeeld eens aan Chester, Exeter en York.

Wie volgen er een Engelse taalcursus in Engeland?

De taalcursussen in Engeland zijn geschikt voor iedereen, van jong tot oud, van beginners tot gevorderden. Iedereen gaat Engels leren met een ander doel en daarom zijn er ontzettend veel verschillende programma’s mogelijk!

Taalcursussen voor volwassenen

De taalscholen voor volwassenen zijn geschikt voor iedereen vanaf 16 jaar. Alle taalscholen bieden de intensieve cursus Engels aan, dit is de algemene taalcursus Engels in groepsverband. Doorgaans bestaat dit programma uit 15 tot 30 lesuren per week, je kunt de cursus dus zo intensief maken als jij wilt. Ook zijn er verschillende examencursussen mogelijk, voor studenten die een officieel diploma willen behalen, bijvoorbeeld voor werk of studie. De meest populaire examencursussen zijn de cursussen die je voorbereiden op het IELTS- of het Cambridge examen.

Speciaal voor cursisten van 50 jaar en ouder zijn er de “Club 50 cursussen”. Neem contact met ons op om na te gaan in welke steden deze programma’s plaatsvinden!

Naast de algemene cursussen Engels bieden veel taalscholen ook aanvullende programma’s aan. Denk hierbij aan paardrijden, yoga, danslessen, surflessen en vele andere sportactiviteiten! Ook bieden alle taalscholen naast de taallessen een optioneel activiteitenprogramma aan. Zo kun je per dag bekijken waar je zin in hebt! 

Taalcursussen voor jongeren

Voor jongeren zijn er verschillende taalcursussen Engels beschikbaar. Er zijn programma’s voor kinderen en jongeren t/m (ca.) 18 jaar. Een jongerencursus bestaat uit een compleet pakket van taalcursus, accommodatie en activiteiten. Bovendien is er een hoge mate van begeleiding/toezicht. Dus mochten je ouders nog twijfels hebben dan kun je ze bij deze meteen geruststellen! Indien het de eerste keer is dat je zonder ouders op reis gaat is het wel een fijn idee dat er altijd iemand in de buurt is waar je vragen aan kunt stellen en die je kan helpen. Ben je 16 jaar of ouder? Dan kun je kiezen voor een jongerenprogramma,  maar je kunt ook meedoen aan een programma voor volwassenen. Heb je liever wat meer vrijheid en heb je bijvoorbeeld al vaker alleen gereisd, dan past een taalcursus voor volwassenen wellicht beter bij jou. Twijfel je? Op deze pagina lees je meer over de verschillen tussen de programma’s voor jongeren en voor volwassenen. 

Taalcursussen voor leraren en professionals

Ook leraren en mensen uit het bedrijfsleven kunnen bij ons terecht voor een op maat gemaakt programma. Voor leraren zijn er verschillende cursussen beschikbaar, net als voor professionals. Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies! 

Op taalreis met het gezin?

Vind je het leuk om samen met je gezin Engelse lessen te volgen in Engeland en willen jullie dit combineren met een vakantie? Dan is een gezinscursus de ideale combinatie! Tijdens de gezinscursussen krijgen kinderen en jongeren op hetzelfde moment les als ouders én is het mogelijk om met het hele gezin deel te nemen aan activiteiten en excursies. De leukste bestemmingen waar jullie als gezin terecht kunnen zijn o.a. Exeter, Londen en Brighton!

Wil je meer weten over alle mogelijkheden in Engeland of in de andere Engelstalige bestemmingen, neem dan contact met ons op, wij adviseren hierin graag! Je kunt bellen, chatten, mailen of langskomen op één van onze informatiedagen op ons kantoor in Nijmegen. Daarnaast kun je altijd terecht op onze website voor de rest van ons aanbod van taalcursussen in het buitenland!

lees verder »
 
Jongeren
>
Volwassenen
>
Gezinnen
>
Professionals
>
Leraren
>
 
 

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes