Engels leren in Chester


Chester, de hoofdstad van Cheshire, is een authentiek Engels stadje ten zuiden van Liverpool. Gelegen aan de rivier "Dee", vormt Chester een typisch Engels tafereel, met de zwart-witte huizen en groene parken; werkelijk een prachtige locatie om Engels te leren voor studenten van alle leeftijden! Ook kun je vanuit Chester gemakkelijk andere delen van Engeland bezoeken, zoals Liverpool, Manchester, Peak district, Snowdonia national park, of de bergen in Wales.
lees verder »

Taalcursussen voor Jongeren op English in Chester Juniors

Onze partnerschool ´English in Chester´ organiseert in de zomermaanden een jongerenprogramma voor jongeren van 13-16 jaar oud. Het taalprogramma vindt plaats op de campus van de Universiteit van Chester en de studenten verblijven in lokale gastgezinnen. lees verder »
Minimum leeftijd:
13 jaar
Max. per lesgroep:
14 personen
Geopend:
29/06/2020 - 14/08/2020
Verblijf in:
Gastgezin
Cursusperiode:
2-4 weken, 2 weken vanaf €909

Taalcursussen voor Volwassenen op English in Chester

Onze partnerschool in Chester, English in Chester, is opgezet in 1976. Deze middelgrote school staat bekend om de familiare sfeer met veel persoonlijke aandacht en een professioneel team van medewerkers. In totaal heeft de school 3 gebouwen gelegen op Stanley Place, een kein historisch pleintje in het centrum van Chester. lees verder »
Minimum leeftijd:
16 jaar
Max. per lesgroep:
12 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin, Residentie
Cursusperiode:
1-36 weken, 1 week vanaf €786

Taalcursussen voor Professionals op English in Chester


Onze partnerschool in Chester voor professionals biedt studenten van 25 jaar of ouder een professionele omgeving om Engels te leren in kleinschalige groepen. Studenten hebben les in een bijgebouw van de school, gelegen aan Stanley Place, een klein historisch pleintje in het centrum van Chester. Dit gebouw, het “Language Training Centre”, beschikt over 7 leslokalen (met een maximum capaciteit van 35 studenten). Dit gebouw biedt een rustigere en professionele omgeving met een computerruimte en alle technische faciliteiten zoals Wifi, iPads, Apple Tv's en projectors. Ook kunnen deelnemers van de professionele cursussen gebruikmaken van de lounge (met gratis thee en koffie) waar men ook kan converseren met leraren en medestudenten. lees verder »
Minimum leeftijd:
25 jaar
Max. per lesgroep:
6 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin, Residentie
Cursusperiode:
1-6 weken, 1 week vanaf €717

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes