Engels leren in Chester


Chester, de hoofdstad van graafschap Cheshire, is een authentiek Engels stadje in het noordwesten van Engeland, ten zuiden van Liverpool. Er wonen zo’n 80.000 mensen in deze stad die grenst aan Wales en de rivier Dee. Chester heeft een rijke geschiedenis en verschillende overblijfselen van de Romeinse nederzetting zijn er nog te vinden, zoals de oude stadsmuren en het amfitheater. De oudste paardenrenbaan, the Roodee, is te vinden in Chester en is tot op de dag van vandaag nog in gebruik. Als je door de stad struint, kom je de typische zwart-witte huizen tegen bij Chester Rows, maar je ziet ook de prachtig groengekleurde parken waar je heerlijk tot rust kunt komen. Vanaf Chester kun je uitstapjes maken naar bijvoorbeeld Liverpool, Manchester, Peak district, Snowdonia National Park of de bergen in Wales. Chester is een fijne bestemming voor een taalcursus Engels in Engeland.

Een taalcursus Engels: hoe werkt dat precies?

Wanneer je in Chester Engels gaat leren, volg je van maandag tot en met vrijdag lessen op de taalschool. Op de eerste lesdag word je in de juiste lesgroep geplaatst samen met andere cursisten die op hetzelfde niveau zitten. Deze cursisten zijn afkomstig uit landen van over de hele wereld; je komt dus ook nog eens met heel veel verschillende culturen in aanraking. Als de lessen Engels voorbij zijn, is er de ruimte om samen met medecursisten Chester en omgeving te ontdekken, bijvoorbeeld door deel te nemen aan activiteiten die de taalschool organiseert.

Leer Engels op een internationale taalschool in Chester

De taalcursussen Engels in Chester voor volwassenen, jongeren en professionals worden verzorgd op de internationale taalschool English in Chester. Deze partnerschool heeft meerdere gebouwen gelegen op Stanley Place vlakbij het hart van de stad. De taalschool verzorgt niet alleen de Engelse taallessen, maar ontwikkelt ook een activiteitenprogramma voor alle cursisten.

Chester en omgeving verkennen tijdens het Engels leren

Chester Rows is kenmerkend voor de stad, maar ook de Chester Zoo is een drukbezochte hotspot die jaarlijks veel bezoekers trekt. Het is zelfs een van de best bezochte dierentuinen van Engeland. Qua geschiedenis kun je, naast de restanten van het amfitheater en het oude museum, je lol op bij de ruïne van Beeston Castle en bij Chester Cathedral. Wanneer het buiten lekker weer is, is een uitstapje naar de Ness Botanic Gardens ook geen slecht idee als je Engels leert in Chester. Kortom: er is veel te zien en doen in deze stad!

Kies de geschikte accommodatie wanneer je Engels leert in Chester

Het is mogelijk om in Chester te verblijven bij een gastgezin. Dat is een unieke kans om naast de Engelse taal ook meer te leren over de Engelse cultuur en de gewoontes binnen een gezin. Je beschikt over een slaapkamer en deelt de overige ruimtes met de gezinsleden. Voor cursisten die een voorkeur hebben voor verblijf met andere cursisten van de school tijdens de taalcursus Engels zijn er eventueel ook mogelijkheden.

Wil je Engels gaan leren in Chester? Of heb je misschien toch nog enkele vragen over deze bestemming? Neem gerust even contact met ons op; we beantwoorden graag al je vragen. Bekijk ook eens het complete aanbod taalreizen naar het buitenland

lees verder »
 

Taalcursussen voor Jongeren op ELC Chester Juniors

Onze partnerschool ´English in Chester´ organiseert in de zomermaanden een jongerenprogramma voor jongeren van 13-16 jaar oud. Het taalprogramma vindt plaats op de campus van de Universiteit van Chester en de studenten verblijven in lokale gastgezinnen. lees verder »
Minimum leeftijd:
13 jaar
Max. per lesgroep:
15 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin
Cursusperiode:
2-4 weken, 2 weken vanaf €1340

Taalcursussen voor Volwassenen op ELC Chester

Onze partnerschool in Chester, English in Chester , is opgezet in 1976. Deze middelgrote school staat bekend om de familiare sfeer met veel persoonlijke aandacht en een professioneel team van medewerkers. In totaal heeft de school 3 gebouwen gelegen op Stanley Place, een kein historisch pleintje in het centrum van Chester. lees verder »
Minimum leeftijd:
16 jaar
Max. per lesgroep:
12 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin
Cursusperiode:
1-36 weken, 1 week vanaf €949

Taalcursussen voor Professionals op English in Chester

Onze partnerschool in Chester voor professionals biedt studenten van 25 jaar of ouder een professionele omgeving om Engels te leren in kleinschalige groepen. Studenten hebben les in een bijgebouw van de school, gelegen aan Stanley Place, een klein historisch pleintje in het centrum van Chester. Dit gebouw, het “Language Training Centre”, beschikt over 7 leslokalen (met een maximum capaciteit van 35 studenten). Dit gebouw biedt een rustigere en professionele omgeving met een computerruimte en alle technische faciliteiten zoals Wifi, iPads, Apple Tv's en projectors. Ook kunnen deelnemers van de professionele cursussen gebruikmaken van de lounge (met gratis thee en koffie) waar men ook kan converseren met leraren en medestudenten. lees verder »
Minimum leeftijd:
25 jaar
Max. per lesgroep:
6 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin
Cursusperiode:
1-6 weken, 1 week vanaf €949

Taalcursussen voor Volwassenen 50+ op ELC Chester

Onze partnerschool in Chester, ELC Chester, is opgezet in 1976. Deze middelgrote school staat bekend om de familiare sfeer met veel persoonlijke aandacht en een professioneel team van medewerkers. In totaal heeft de school 3 gebouwen gelegen op Stanley Place, een kein historisch plein in het centrum van Chester. Het hoofdgebouw van de school beschikt over 14 leslokalen. Verder is er een gemeenschappelijke lounge, koffieruimte en een patio waar in de zomer vaak BBQ's worden georganiseerd.   lees verder »
Minimum leeftijd:
50 jaar
Max. per lesgroep:
12 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin
Cursusperiode:
2-2 weken, 2 weken vanaf €1279

Weer in Chester

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
May 15 7 8
June 18 10 8
July 19 13 8
Aug 19 13 8
Sept 17 11 7
Oct 13 7 4
Nov 10 4 4
Dec 8 2 4
Jan 8 0 4
Feb 8 0 4
Mar 10 2 6
Apr 12 4 8
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes